Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oğlan uyurken ben de etrafı topliyim tozları alayım bu gün temizlik yapamadım ya ev kirli geliyo gözüme...:9:

yaa bende şu kalori olayına takıldım yanlış hesaplıyorum sanırım zaten almam gereken kalori kısmında da 2bin küsür kalori yazıyor nasıl oluyor analamadım ben her gün o kadar kalori alsam dahada kilo alırım herhalde kafam basmadı bu işeeeee:26::26::26::26::26:
kaçakçayım yetmişbeşim alman gereken evet 2000 cal.ama sen zayıflamak istediğine göre en fazla 1500 cal. almalısın ki arada bıraktığın o eksi cal.vücudun tarafından tamamlansın yani zayıfla..

afiyet olsun canım formula 7 çayı ne ? bu ender saraçın formula 7 si ile alakalı bişi mi?

evet canim ender saracin cayi. almistim bi zaman önce, tadida fena degilmis.

sabah yine üper bi kahvaltıyla güne başladımm çok seviyorum kahvaltıyı ben yaa:32::32::32:
sucuklu yumurta
az peynir
bol söğüş domates maydanoz
ve 3/1 yufka
ara yok
öğlen
yine 3/1yufkayla lor dürüm
ara yok
akşama 1 tabak yeşilfasulye
2 kaş pilav
bol su bitki çayı
bu haftadan bişey beklemiyorum reglim ve doymuyorummmm:30::30:

benimde reglm var ama iyiyim su an icin, motivasyonum cook yüksek ondan anlamiyorum herhalde acligimi :)

çok teşekkür ederim innukcum, aslıcım, papatyacım...
hastanede serum taktılar susuz kalmasın diye yatıracaklardı ben kızım var evde diye yatıramadım...
bakalım ateşi çoğalır, kusması artarsa gidip yatacağız mecburen...
şimdi uyuyor kuzucum ne yese çıkarıyo...çok halsiz kaldı...

benm bu günkü menüm berbat..
hastanede olunca yemek yapamadım...
sabah yok
öğle karışık kızartma(baya abartılı)
akşam büyük ihtimalle kuru fasulye-pilav

cok gecmis olsun tatlim:59:

ben hala 2 dilim ekmekten baska bisey yemedim :26:

kaçakçayım yetmişbeşim alman gereken evet 2000 cal.ama sen zayıflamak istediğine göre en fazla 1500 cal. almalısın ki arada bıraktığın o eksi cal.vücudun tarafından tamamlansın yani zayıfla..

benim doktorum 1000 kalori bile demisti.
Uzun süre 1000 kalori üzerinden diyet yapmistim bayada faydasi olmustu
ama kalori sayimi paranoyak yapiyor bence insani
sonunda her yedigim lokmanin kalorisini düsünür olmustum

kalori konusunda önerebilecegim en uygun besin tavuk gögsü, cok au kalorisi var (100 grami 100 kalori)
doyasiya kadar yiyodum öglenleri.

bugünkü menümü de yazayım elim değmişkene:D
sabah
bi tabak bol limonlu özel çorbamdan
4 tane çilek

ara
bol bol su

ögle
bi tabak bol limonlu naneli özel çorbamdan
5 tane çilek

ara
bi tabak kiraz
1 şeftali

akşam
1 tabak naneli limonlu çrba
1 dilim karpuz

çorbaya baharat koyunca özellikle kimyon çok içilebilir oluyo ama dr.kesinlikle baharat kullanmıcaksın diye tembihledi.daa önce kimyonlu içtim bu da sanırım yaranın ödem yapmasında bayaa bi rol oynadı..

he takımımda kım ne yer ne içer ben bılırım....ilgiliyımdır

ahh be güzelim ters gitti işler.ben dr a kızmıştım on gün rapor verdi diye ama düzelemedim hiç.hemoroiddeki dikişler ödem yaptı berbat durumda.bi de kalçamın yanında ufak bi yağ bezesi vardı yıllardır canımı sıkıyodu onu da alıver dedimdi dr a.ama o göründüğü gibi bişi diilmiş içe doğru kökleri uzamış.neyse onada üç dikiş atmışlar.p.tesi dikişler alındı..hemoroid için oturma banyosu yapayım derken kalk kurula bilmem ne açıldı yara..kanamış gece yataklar kan.gittim gene dikti..zor tutuyomuş bu yan dokular dikişi.şimdi yatıyoum paşa paşa yatakta..

çok geçmiş olsun arkadaşım..salgın varmış..

platesi spor salonunda mı evde mi yapıyosun canım?
cok geçmiş olsun

arkadişler sağlıklı olmadığını handikaplarını bende biliyoum ama ben lahana çorbası diyetini yapmaya devam ediyoum ..bunun için geçerli nedenlerim var.birincisi yatmak zorundayım yürüyüş yapıyodum yapamıyoum,evde egzersiz yapsam dikişler yapmadan patlıyo..ee yatıyoum die kilo vermeye hazır bu kadar istekliyken motivasyonum yerindeyken durdurmak istemiyoum..
ikincisi dr.çorba iç,sebze ,meyveyle beslen dedi.bağırsaklarını yumaşak tutmalısın dedi.
yaptığım çorbada her türlü sebze var,gayet vitamin içeren bi çorba..gününe göre yanında sebze,meyve,ette var.ama karbonhidrat yok..ben bu diyetle yattığım halde kilo verebiliyoum.
geçen hafta hastaneden geldiğim gün 74.5 kgdım.geçen çarşamba başladım bugün 72 kg a düşmüşüm..
mesela diyetin 4. gününde 5 muz var.muz kabızlık yapar diye ben onun yerine çilek veya kiraz yemeyi tercih ediyoum.
özel durum nedeniyle yapmayı uygun bulduğum diyete sizin yorumlarınızı bekliyoum cancazlarım..
canım kabız yapmıycak şekıdle beslen ama lahna dıyetı felan bence gerek yok.stres de kılo yapar bak.stres yapma zaten düzenli beslenırsen kendılıgınden gıdecek kıloalr.

önce sen iyileşmene bak.potişine de iyi bak.hareket edıp kanatma

yaa bende şu kalori olayına takıldım yanlış hesaplıyorum sanırım zaten almam gereken kalori kısmında da 2bin küsür kalori yazıyor nasıl oluyor analamadım ben her gün o kadar kalori alsam dahada kilo alırım herhalde kafam basmadı bu işeeeee:26::26::26::26::26:
canım o senın gunluk harcadıgın kalorı kılona göre sen ondan daha az almalısın ki zayıflayasın.vucuttakı yağı yakabılesın.yanlış hatırlamıyosam 7000 kalorı az alırsak yada harcarsak 1kılo gıdıyomuydu ne...kızlar daha ıyı bılrı bı ara bende kalorı sayıyodumda zor oluyo öyle....bıraktım

[1] Sucuklu Yumurta 1 PORSİYON 340
[2] Yufka 200 GRAM 304
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[5] Çökelek (lor peyniri) 20 GRAM 16.2
[6] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[7] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 145.5
[8] Çilek 300 gr 111
Toplam : 1211.7 kal

ahanda yediklerimin kalorisii diyetisyen bana 1800 kal almalısın demişti bide:52::52:
canım sen o zaman kaç kıloydun?

dr o gunku kılona göre kalorı verıyo.şu ankı kıloana göre daha düşük kalorıdır o kadar verdın yani.

mesela ben 76 kıloyken dr bana 1600 kalorı verdı.

sor canım çekinme.

akşamki menüne bakalım canım... çok fena başım ağrıyor geçmiş baya bi geçmiş bulamam şimdi...:9:

hastanede serum taktılar susuz kalmasın diye yatıracaklardı ben kızım var evde diye yatıramadım...

ben de arayı çıkarıcam hayatımdan...karatay diyeti diye bi diyet varmış onu araştırıyorujm şimdi... uygun gelirse onu yapıcam...
balım ya oğluşunun durumu bu kadar cidiimıydı kıyamam bebişim.

allahım inşallah hayırlıısıyla iyileşir yaaaaaaa.çocukların hastalığı daha bı zor oluyo.

seherın dıkkatıne

canım başvuru mebbisten yapılıyo.

ben yaptım onayladım .

pazrtesi son.en kısa sürede sende yap.

bugun 15 te başladı başvurular.

kahvaltı

8 chery domates,1 form çayı,yağsız beyaz peynırlı yumurta azcık,1 tane küçük muzlu yoğurt.çeyrek lavaş,marul

öğlen

1 şeftali,1 kavunlu küçük maden suyu,1 çatal dolma içi,2 .5 hoşbeş gofret,süt ve müsli.1 tane muzlu yogurt.(aslında tenefuslere yayarak yıyom elım boş durmuyoda toplu yazdım 40 ar dakıka arayla aslında)

ara

tek şekerli 2 bardak çay,çörek otlu dıyet büsküvi

akşam

ızgara hatta mangal çupra,yagsız salata,zeytınyaglı sirkelı acı biber turşusu.

ara ballı yeşil çay

hareket

20-30 dakıka voleybol oynadık okulda kızlarla beden dersınde.

su:az içtim henüz

he takımımda kım ne yer ne içer ben bılırım....ilgiliyımdır

cok geçmiş olsun

canım kabız yapmıycak şekıdle beslen ama lahna dıyetı felan bence gerek yok.stres de kılo yapar bak.stres yapma zaten düzenli beslenırsen kendılıgınden gıdecek kıloalr.

önce sen iyileşmene bak.potişine de iyi bak.hareket edıp kanatma

canım o senın gunluk harcadıgın kalorı kılona göre sen ondan daha az almalısın ki zayıflayasın.vucuttakı yağı yakabılesın.yanlış hatırlamıyosam 7000 kalorı az alırsak yada harcarsak 1kılo gıdıyomuydu ne...kızlar daha ıyı bılrı bı ara bende kalorı sayıyodumda zor oluyo öyle....bıraktım

canım sen o zaman kaç kıloydun?

dr o gunku kılona göre kalorı verıyo.şu ankı kıloana göre daha düşük kalorıdır o kadar verdın yani.

mesela ben 76 kıloyken dr bana 1600 kalorı verdı.

balım ya oğluşunun durumu bu kadar cidiimıydı kıyamam bebişim.

allahım inşallah hayırlıısıyla iyileşir yaaaaaaa.çocukların hastalığı daha bı zor oluyo.
sudemcim sen accayip pozitif bi insansın yaa.tatlı dilli arkadaşım saolasın..

kimseler yokkkkk:26::26:
sülümanamı bakıyonuz huuuuuu cumaya az kaldı nedsemde şu sudemi geçsemmmm:19::19::19:
bi önerisi olan varsaa bekliyorumm::37::37:

ama ben daha önce dr gitmiştim bana 1200 kalorilik diyet vermişti ben de 1200 geçmemeye çalışıyorum :59:

aslında öncekinde bir kaç kişinin puanı bittiği için ben diskalifiye etmek istemedim o yüzden bıraktım...
ama bu kez ben dahil kim kilo alırsa acımıcam...:52::52:

başta bende baya bi tırstım ama bugün baktımda kilo alırım yada az kilo veririm diye bayağı bi panik oldum açıkcası bi bakıma ii oldu bu iş bundan sonrası daha dikkatli olucaz :21:belki daha ii kilolar vercez :52:

sabah::56:
domates
biber
maydonoz
6 zeytin
beyaz peynir
labne
3 dilim uno denge ekmek
2 bardak çay
1 tane yeşil çay
1 tane form çay

ara::56:
1şeftali
2 kayısı
15 adet badem

öğlen::56:
1 tabak makarna beyaz peynirli

ara::56:
haşlanmış mısır

akşam::56:
1 tabak hazır yayla çorbası

spor :100 dak yürüyüş köpeğimle beni daha hızlı yürütüyor
su 1.5 lt
bu arada 2 gündür köpeğim dost la yürüyorum onu zapdedicem diye kendimi kasmaktan her yerim ağrıyor özelliklede kalçalarım :9::9:

eveeet şimdi burda kaç kalori vardır acaba ?????????????? yardımmm lütfennnn.....

sehercim yakında okullar kapanacak tatile gireceksiniz o yüzden seni zorlayacağını sanmıyorum...
bir de şu var...
günde 1 kez girersin ama herkese cevap verirsin ozaman tolerans gösteririz ama girip menü yazıp çıkmak beni rahatsız ediyor açıkcası...
bak sen tek tek herkese cevap vermişin kaç dk nı aldı bu senin.. çok da oyalamadı değil mi...
sonuçta biz burada birbirimize destek için varız...
yoksa banane kim ne yerse yesin... öyle değil mi canım...
kurallar iyidir boşver sen... hem yeni koyduğum kurallar değil ki sen eski üyesin çok da korkmaman lazım...:9:
canım yanlış anlama sakın itiraz etmiyorum iyi bile oldu bu.beni biraz idare edersiniz artık okuldan 3.5 ta evde oluyorum yemek temizlik bebiş derken olmuyo.ama vakit olunca mutlaka yazıyorum canım görüyosun demiiiii:34::34::34:
sen de yönetimdensin...sen başkasın...
canmm dedimya itiraz değil benimkiiii
kıskandımya ben yokken ne kadar çok lak lak etmişsiniz.

ya eskiden smn de lafın belini kırardık.şimdi burda kırıyosunuznasıl yani?

canım bende 3 hafta içinde 68 olmak istiyom artık çok sıkıldım 7 ayı geçti yaaaaaaaaaa

fıstık ben bugün dileçkemi verdim müdür form verdi zaten nette taslağı var sen üzerine ad soyad vs yazıyosun.

yollukitazminat vs zaten bizim için değil sanırım 1 hazıranda kpss puanıyla atannalar için diye anladım ben.
404 - Sayfa Bulunamad. siteyı takip ediyom ben .
bide eğitimhaneyihttp://www.egitimhane.com/sozlesmeli-pozisyondan-kadroya-gecis-islemleri--k104709-0.html

canım hoşgeldin şişkolar diyarına.

maicim bu arda yarın sıkı yönetım var dıye ben bugun yenmıycek şeyler yedım.senın korkundan yarın yemıycem dıye
canım mebsis diyecektim sen demişsin aşağıda.
ahh be güzelim ters gitti işler.ben dr a kızmıştım on gün rapor verdi diye ama düzelemedim hiç.hemoroiddeki dikişler ödem yaptı berbat durumda.bi de kalçamın yanında ufak bi yağ bezesi vardı yıllardır canımı sıkıyodu onu da alıver dedimdi dr a.ama o göründüğü gibi bişi diilmiş içe doğru kökleri uzamış.neyse onada üç dikiş atmışlar.p.tesi dikişler alındı..hemoroid için oturma banyosu yapayım derken kalk kurula bilmem ne açıldı yara..kanamış gece yataklar kan.gittim gene dikti..zor tutuyomuş bu yan dokular dikişi.şimdi yatıyoum paşa paşa yatakta..

çok geçmiş olsun arkadaşım..salgın varmış..

platesi spor salonunda mı evde mi yapıyosun canım?
canımm geçmiş olsunnn çok dikkat et kendineee.çok zor yaa ufacık bişey de olsa zor valla
sor canım çekinme.

akşamki menüne bakalım canım... çok fena başım ağrıyor geçmiş baya bi geçmiş bulamam şimdi...:9:

ben de arayı çıkarıcam hayatımdan...karatay diyeti diye bi diyet varmış onu araştırıyorujm şimdi... uygun gelirse onu yapıcam...
canım geçmiş olsun ben de hafta sonu o haldeydim salgın var bence bi daha göster doktora.
seherın dıkkatıne

canım başvuru mebbisten yapılıyo.

ben yaptım onayladım .

pazrtesi son.en kısa sürede sende yap.

bugun 15 te başladı başvurular.
ben de yaptım canımmm vatana millete hayırlı olsunnnnnn:60::60::60:

sudemcim sen accayip pozitif bi insansın yaa.tatlı dilli arkadaşım saolasın..
tanımadığım ınsnalara karşı daha oldugum gıbıyım ama tanıdıklarıma canavar keıslıyom bazen.

örn.gunde 2 saatten haftada 10 saat beden dersı yapan kadına çemkirdim geçen bize manı oluyosun diğer 11 sınıf senin yüzünden çıkamıyoz dedim.

sanane çıkarum terbiyesiz dedi.

diğer öğr .de koyun gibi seslerini çıkarmadılar.ben onları savunuyom halbukı.

yani diyecegım o ki bakış açısı sen güzel bakıyon güzel görüyon....güzel yüzlü hatun....

sarıyer tarafına gelınce kaçakçayla sen geliyon aklıma hep....
kimseler yokkkkk:26::26:
sülümanamı bakıyonuz huuuuuu cumaya az kaldı nedsemde şu sudemi geçsemmmm:19::19::19:
bi önerisi olan varsaa bekliyorumm::37::37:
kız benden rakip mi olur görnedın mi menumu,

gofret felan yedım.bi de eklemeyı unutmuşum.3 kayısı kurusu bı da gofret var.:60:

ben varim :))

bütün takimlarin sonuclari hangi basliga yaziliyor`?
cuma takımları yarışması sonuç listesi canım 2. sayfada

ama ben daha önce dr gitmiştim bana 1200 kalorilik diyet vermişti ben de 1200 geçmemeye çalışıyorum :59:
canım boy,kılo,yaş hepsini baz alıyo dr.

başta bende baya bi tırstım ama bugün baktımda kilo alırım yada az kilo veririm diye bayağı bi panik oldum açıkcası bi bakıma ii oldu bu iş bundan sonrası daha dikkatli olucaz :21:belki daha ii kilolar vercez :52:
inş canım.

bu hafta 1. kaparsın gibi

:43:menümm
sabah:
haşlama yumurta
1 dilim ekmek
süzme yoğurt
bal ve çok az tereyağ
peynir
çay
ara:
yok
öğle:
anne zoryla 3 dilim börek(en son asansöre binerken ağzıma sokuyodu)
ara:
karpuz form çay aktivia kayısılı(kabızım yineeeee)
akşam:
ton balığı
söğüş salata

1 fincan şekersiz nescafe

fazla oldu biliyorum ama bu hafta bööle olcak heralde.

Back
X