kızlaar çok mutluyum..71.5 kg ım..oleyyyyyyyyyyy..3 kg vermişim bu hafta..yaşasın bennn![]()
Canım tebrik ederim valla kaptın birinciliği

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaar çok mutluyum..71.5 kg ım..oleyyyyyyyyyyy..3 kg vermişim bu hafta..yaşasın bennn![]()
canıım saol..yattığım yerden verdim hemde..diyeti bırakırsam dikkat etmezsem alırım tabi ki..ama motivasyon full burada olmak bana çok ii geliyoo..Canım tebrik ederim valla kaptın birinciliğidemekki lahana diyeti sende işe yaradı bende hiçişe yaramamıştı gidende aynen geri geldi.Tebrik ederim seninle gurur duyuyoruz
![]()
bu arada kızım hastalandı bu seferde...
akşamdn beri çıkarıyo sürekli...
daha yeni uyuyabildi...
sbah yine hastaneye gidceğiz sanırım ben geç gelirsem listeyi hallediverin kızlar size zahmet...
gunaydin arkadaslar resmen soktayim ben 67.4 dum uc gun once .. 2 gundur oyle cabaliyorum ki anlatamam dunde takiminiza katildim bugun 68.2 olmusum .. 2 gun once regl oldum onun etkisi olabilirmi ? zaten karnimin sisliginden anlamistim vermedigimi
saliya reglim biter insallah haftaya cuma yuzunuzu kara cikartmam![]()
.........................
maibeyaz canimcim beni 68.2 ile al listeye
hedef kilom ise 54
Hoşgeldin Elif. benimde 5,5 aylık bi kızım ve doğumdan kalan tam 13 kilo fazlam var. doğumdan sonra sadece 8 kilo verebildim oda ilk 2 ayda, sonraki 3 ay boşa geçti, gram oynamadım öyle süt olsun bilmem ne diyede çok yemedim ama sanırım metabolizmam durdu. Şimdi bütün derdim şu fazlalıklardan kurtulmak. Motivasyon çok önemli , birbirimize destek olarak daha kolay başarabiliriz heralde. Şimdiden kolay gelsin cnm.
Regldendir canım üzülme![]()
7 ay falan canım ama 7 ayın 5 ayında diyet yapmıyordum.Diyet yaptığım zamanlarda verdiğim kiloları almadım yani.heralde reglden cunku 2 gunku cabamla mutlaka vermem gerekirdi ..neyse pes etmek yok ayni hizda devam![]()
senide tebrik ederim canim 83 den 69 a inmissin cok azimlisin masallah13 kilo hic kolay olmasa gerek .. ne kadar zamanda verdin ?
7 ay falan canım ama 7 ayın 5 ayında diyet yapmıyordum.Diyet yaptığım zamanlarda verdiğim kiloları almadım yani.![]()