Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

19 aylık canım 1,5 yaşını geçti işte.. Buda benm yaramazım $P1000253(1).webp

Kızlar bugün yediklerim;
Sabah, 1 dilim çok tahıllı ekmek
1 k.k peynir
2 zeytin
4 -5 fındık

Ara 1 elma
çok az beyaz lebledi

Öğlen; ezogelin çorba
tavuk haşlama vardı ama sadece pattateslerini yedim 3 parça kadar
yarım porsiyon pilav

Bir yeşil çay ve birde da çayı içtim şimdilik.

cok guzel bir menu canim afiyet bal olsun seker olmasin :))

19 aylık canım 1,5 yaşını geçti işte.. Buda benm yaramazımEki Görüntüle 209738

masallah kuzucuga cok sener canim
allah size bagislasin

bizde biraz zor girdik uyku duzenimize ..

bi arkadasimin yardimiyla su yontemle kurtulduk biz uyku sorunumuzdan
cok uykusu gelesiye kadar biraktik oynadi yatirmadim
artik iyice uyku kapiya dayandiginda once memeyi bulduk uykusu gelesiye kadar vermiyorum emzigini
bide uyku dudusu var kucuk pelusten bi tavsanimiz oda muzikli onuda buluyoruz
meme elimde duruyor yatagin basindaki muzigini aciyorum sonra oglumu yataga koyup
memeyide agzina veriyorum, tavasanida eline
hic oyalanmadan odadan cikiyorum, hemen arkasini donup tavsanin kulagindan tutup uykuya daliyor
uzerini bile 15 dakika sonra ortuyorum

yaninda kalirsam cok agliyor

bu yontemi bi dene istersen bizde cok ise yaradi ..

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,

Hikayemi başvuru alanına yazdım. Beni de aranıza alır mısınız?

Sorma canım o kilolar kaç ayda gitti biliyormusun ? Eylül sonunda girmişim ben bu takımlara şu an hazirandayız yani üç ay içinde meezun olamazsam way halime bir yılda meezun olamayan saf ve tembel takım üyesi olcamm. Ama hedefim ağustosun ilk cuması meezuniyet belgemi alabilmek :))

olsun canim yavas kilo vermek her zaman daha iyi. sen verdigin kiloyu kolay kolay almazsin bi daha o avantajin var.

Kızlar merhaba,

tatlim öncelikle hosgeldin. takima alinip alinmayacagina takim liderimiz maibeyaz karar veriyor.
yer varsa basvuru basligindan o seni davet eder :71:

olsun canim yavas kilo vermek her zaman daha iyi. sen verdigin kiloyu kolay kolay almazsin bi daha o avantajin var.

tatlim öncelikle hosgeldin. takima alinip alinmayacagina takim liderimiz maibeyaz karar veriyor.

Teşekkür ederim canım hoşbulduk,

Aslında biliyorum okudum kuralları hangi grupta boşluk varsa davet ediyorlarmış ama sayfaları dolaşınca burası bana daha sıcak geldi. Olursa tabi çok sevinirim. Olmazsa da kısmet artık...

Teşekkür ederim canım hoşbulduk,

Aslında biliyorum okudum kuralları hangi grupta boşluk varsa davet ediyorlarmış ama sayfaları dolaşınca burası bana daha sıcak geldi. Olursa tabi çok sevinirim. Olmazsa da kısmet artık...

sen yine katil bize canim... yarismaya dahil olmasanda burdan sohbet ederiz.

Yok be güzelim ne uyuması direniyor bana bende bıraktım yatağına şimdi çığlık çığlığa ağlıyor hiç istemiyorum bunu yapmayı ama diğer türlüde tövbe uyumaz burmundan getirir hem kendine hem bana eziyet eder. offf bi alışsa kendi uyumaya..
Vicdanım sızlıyor böylede

Canım senin evin batık hali benim evin temizlenmiş hali gibidir eminim.. Dün gece yataktağa girdim bi baktım ayak ucunda plastik süzgeç
sen düşün artık gerisini

Bakalım canım öyle bile olsa sonuçta kilo vermiş sayılıyorsunuz değilm ibundan sonra salıvermek yok ona göreee mai biner tepenize..

Sorma canım o kilolar kaç ayda gitti biliyormusun ? Eylül sonunda girmişim ben bu takımlara şu an hazirandayız yani üç ay içinde meezun olamazsam way halime bir yılda meezun olamayan saf ve tembel takım üyesi olcamm. Ama hedefim ağustosun ilk cuması meezuniyet belgemi alabilmek :))
bacım ben de ekim de girdim takıma iki ileri bi geri daha mezun olmadım...
bu gün de ümidimi kestim artık ben zayıflayamıcam kesinlikle...
bari sizi zayıflatayım...:1:

bu arada benim oğlan senin eve gelse vay haline ozaman sana demediğini bırakmaz...:9:
pek tertiplidir benim oğlum...
beni çok yorar ama napalım ilerde karısı düşünsün...:9:
tezgahta hiç bulaşık kalmıcak illa yıkatır, ortalıkta tek bir eşya bile olmıcak herşey yerli yerinde duracak, pazardan gelen poşetler hemen yerleştirillecek, yataklar kalkar kalkmaz toplanacak, bulaşık makinesi biter bitmez boşaltılacak çamaşırlar anında serilecek allahtan kurudu mu diye bilmiyo :1:ama sonra o çamaşırlar hemen yerleşecek selede bekleyemez... vs bunlar aklıma gelen örneklerden bir kaçı...:1:
ortalıkta bişey görsün söylenir durur artık...:60::60:

Kızlar merhaba,

canım malesef hiç yerim yok takımda...
13. takımdan çağırmışlar orası da eğlencelidir canım orası da benim sevdiğim takımlardandır...
keyifli paylaşımlar diliyorum...:71:

lider deme yaw kendimi örgüt kurmuş gibi hissediyom..:37::27:
kaptan iyidir kaptan de sen...:9::9:

mainin tepesine kim binsin
acayip bi motive düşüklüğü yaşıyorum...:59:

heyooo kaptan silkelen ve kendine gel
gemimiz batmasin demir alalim 0 beden limanlara dogru :52::52::52:

ya canim zaten sen benim kendime hedef koydugum BMI desin suan
daha ne daha ne daha ne istiyon bacim ya :37:

sana bi fotomu gonderimmi geri motive olman icin valla dersin allahim halime bir degil binlerce sukur beterin beteri varmis :27:

cok guzel bir menu canim afiyet bal olsun seker olmasin :))

masallah kuzucuga cok sener canim
allah size bagislasin

bizde biraz zor girdik uyku duzenimize ..

bi arkadasimin yardimiyla su yontemle kurtulduk biz uyku sorunumuzdan
cok uykusu gelesiye kadar biraktik oynadi yatirmadim
artik iyice uyku kapiya dayandiginda once memeyi bulduk uykusu gelesiye kadar vermiyorum emzigini
bide uyku dudusu var kucuk pelusten bi tavsanimiz oda muzikli onuda buluyoruz
meme elimde duruyor yatagin basindaki muzigini aciyorum sonra oglumu yataga koyup
memeyide agzina veriyorum, tavasanida eline
hic oyalanmadan odadan cikiyorum, hemen arkasini donup tavsanin kulagindan tutup uykuya daliyor
uzerini bile 15 dakika sonra ortuyorum

yaninda kalirsam cok agliyor

bu yontemi bi dene istersen bizde cok ise yaradi ..

CAnım bizimki meme zamanını çoktan geçti biz anne memesi dahil tüm memeleri bıraktık :) şu ayıcık tavşancık gibi oyuncaklarda hiç arası yok. Alıp fırlatıveriyor..Uykusu gelince normalde kucağıma tırmanır bağrıma yatar uyur ama bazen azmanlığı tuturyor kendi gelip yatmıyor ben yatırsam kalkıp oyun yapıyor o zaman bende atıyorum yatağına yaklaşık 5 dk ağlayıp sonra uyuyor..
Napiim böyl böyle alışacak artık..

bacım ben de ekim de girdim takıma iki ileri bi geri daha mezun olmadım...
bu gün de ümidimi kestim artık ben zayıflayamıcam kesinlikle...
bari sizi zayıflatayım...:1:

bu arada benim oğlan senin eve gelse vay haline ozaman sana demediğini bırakmaz...:9:
pek tertiplidir benim oğlum...
beni çok yorar ama napalım ilerde karısı düşünsün...:9:
tezgahta hiç bulaşık kalmıcak illa yıkatır, ortalıkta tek bir eşya bile olmıcak herşey yerli yerinde duracak, pazardan gelen poşetler hemen yerleştirillecek, yataklar kalkar kalkmaz toplanacak, bulaşık makinesi biter bitmez boşaltılacak çamaşırlar anında serilecek allahtan kurudu mu diye bilmiyo :1:ama sonra o çamaşırlar hemen yerleşecek selede bekleyemez... vs bunlar aklıma gelen örneklerden bir kaçı...:1:
ortalıkta bişey görsün söylenir durur artık...:60::60:

Hehehe senin oğlan aynı benim kocama benziyormuş kızz..
Dili bir dakka durmaz çat çat çat söylenir walla ama artık kocamda alıştı napiim evi 5 dakka düzenli tutamıyorum. Pes ettim kafayı yiycek gibi oluyorum walla bazen zorunlu işleri yapıyoruım tamamdır bak oğlan uyudu uyandı o uyurkene biriken ütünün yarısını yapabildimdim bir türlü ayıklatmadığı bezelyenin kalan yarısını ayıkladım, yemek yaptım bu kadar işte..

[SUB]innuk sen nasıl 61. 2 sin bacım yaaa...
boyun kaç senin...
çatlıyım mı şimdi şurda kıskançlıktan...:86::86::86:
yaw bizim aramızda 10 kilodan fazla vardı ne ara geldin potişimin dibine bi de geçtin yaw...:52::52::52:[/SUB]

heyooo kaptan silkelen ve kendine gel
gemimiz batmasin demir alalim 0 beden limanlara dogru :52::52::52:

ya canim zaten sen benim kendime hedef koydugum BMI desin suan
daha ne daha ne daha ne istiyon bacim ya :37:

sana bi fotomu gonderimmi geri motive olman icin valla dersin allahim halime bir degil binlerce sukur beterin beteri varmis :27:

canım ben 1 ay önce 57 e düşmüştüm...:50:
tutaadım boğazımı yine aldım..

[SUB]innuk sen nasıl 61. 2 sin bacım yaaa...
boyun kaç senin...
çatlıyım mı şimdi şurda kıskançlıktan...:86::86::86:
yaw bizim aramızda 10 kilodan fazla vardı ne ara geldin potişimin dibine bi de geçtin yaw...:52::52::52:[/SUB]

canım benim boyum 157-160 arası falan her defasında farklı çıkıyo da ölçünce.. kısayım yani anlıycan. Ayrıcana sen kocan geldiğinde gidip höpür höpür yerkene biz kilo verdik heralde bacccımmm hheehheeyytt ben senden önce mezun oluyumda gör sen..
Yarışmadaki 11 ay bitince bende 11 ayın sultanın gelişiyle beraber mezun olucam inşaallaahh ilk başta amacım mayısta mezun olmaktı kısmet değilmiş gördün nü?? Ama senden önce mezun olurum orası kesin heheheheee:51:

Son düzenleme:
selam kızlar akşam yemeğimi az önce yedim erken olsun diye :) bire acıkmıştım tabii :9:

4 adet orta yağlı ızgara köfte
1 domates
fırında elma dilim patates 5-6 ad
1 dilim lıght ekmek
1 bardak ayran

şimdi yeşil çayımı içicem

22-yada 23 gibi de papatya çayımı içicem yağ yakıyomuş ya meret

benimki de börek istedi... beraber bi börek yapalım dedik mutfak savaş alanına döndü...
harçları ve üstünün yumurtasını o sürdü siz tahmin edin evimin halini...:9:

tebrik ederim canım:46::46:
ben bu gün artıda çıkınca bi motive düşüklüğü oldu az önce deli gibi saldırı yaşadım...:59:

ohhh ellerinize sağlık :9:

ayni duygulari bende yasiyordum canim
hep emzirmeyi bahane ettim saldim kendimi
72 ile basladim 2,5 haftada 67 ye dusmustum
sonra eltim dogum yapti ertesi gunu evi tasinacakti eltimin buyuk kizi kayinvalidemler, buyuk elti nerdeyse iki hafta bende kaldilar
yap ye ic yika resmen otomatige baglamistim
ne kadar dikkat etsemde 68 e geri ciktim o iki haftalik donemde
gecen carsamba yeniden basladim
pazar ipin ucunu kacirdim ama yinede 1 kilo gitmis pek bi mutlu oldum :)))

ay canim ya buz gibi havalar burda
benim kaloriferlerim sabahlari ve aksamlari acik hala
insallah canim reglin bitsin inersin sana guveniyoruz :34:

:7::7::7::7::7::7::7:

Back
X