Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bacım ben de ekim de girdim takıma iki ileri bi geri daha mezun olmadım...
bu gün de ümidimi kestim artık ben zayıflayamıcam kesinlikle...
bari sizi zayıflatayım...:1:

bu arada benim oğlan senin eve gelse vay haline ozaman sana demediğini bırakmaz...:9:
pek tertiplidir benim oğlum...
beni çok yorar ama napalım ilerde karısı düşünsün...:9:
tezgahta hiç bulaşık kalmıcak illa yıkatır, ortalıkta tek bir eşya bile olmıcak herşey yerli yerinde duracak, pazardan gelen poşetler hemen yerleştirillecek, yataklar kalkar kalkmaz toplanacak, bulaşık makinesi biter bitmez boşaltılacak çamaşırlar anında serilecek allahtan kurudu mu diye bilmiyo :1:ama sonra o çamaşırlar hemen yerleşecek selede bekleyemez... vs bunlar aklıma gelen örneklerden bir kaçı...:1:
ortalıkta bişey görsün söylenir durur artık...:60::60:

ne demek zayıflayamam kızz hemde nasıl zayıflarsın sen eminim.hem 2 çocukla nasıl zayıflayamazsın hayrett:1:

ben kaçıyom dışarı çıkıcam bi arkadaşa gidicem kızlarımla görüşmek üzere herkese bollll kilo vermeler:27::27::27:

Son düzenleme:
piişşt napıyonuz bakım.

off ya daha yorgunlugum gecmedı.

elim hala agrıyo zarf yırt ,aç ,oku, göster,ellerım hıç bu kadar çalışmadıydı.

hala uykum var.dinlenmek istiyom.

ınnuk bacım oğlanı uyuttun mu?

angelıc bacı nerde hiç görmuyom....

sudemcim 3-4 gündür hiç keyfim yoktu.hem hastaydım hemde düzelmicek diye moralim bozulmuştu çocuk gibi ağladım kaç gün..dün başka dr a gidince verdiği ilaçlar iii geldi bugün toparlandım.okula gittim bayaa iyim.yaradaki ödem duruyo ama moralim düzeldi ..

bu yıl ilk kez bana seçim görevi gelmedi.3 ay önce bizim müdür yardımcısı mazareti olan bildirsin demişti ben de küçük çocuğum var diye bildirmiştim görev gelmedi.valla nefret ediyoum çok yorucu ayrıca çok sıkıcı ve büyük sorumluluk gerwektiren bi iş.üç kuruşa asker ediyolar bizi

sudemcim 3-4 gündür hiç keyfim yoktu.hem hastaydım hemde düzelmicek diye moralim bozulmuştu çocuk gibi ağladım kaç gün..dün başka dr a gidince verdiği ilaçlar iii geldi bugün toparlandım.okula gittim bayaa iyim.yaradaki ödem duruyo ama moralim düzeldi ..

bu yıl ilk kez bana seçim görevi gelmedi.3 ay önce bizim müdür yardımcısı mazareti olan bildirsin demişti ben de küçük çocuğum var diye bildirmiştim görev gelmedi.valla nefret ediyoum çok yorucu ayrıca çok sıkıcı ve büyük sorumluluk gerwektiren bi iş.üç kuruşa asker ediyolar bizi
dr gıttıgın ıyı olmuş

sevındım senın adına inşalla bışeycıgın kalmaz.

ilk defa seçimde görev aldım sırf meraktan yanı .....

ama emege degmıyo saatın 10 lıraya gelıyo.

halbukı 40 dakıka ders ucretın 7 cıvarı zaten...

selam..........................
aleykum selam

Ayy kızlar yaaa sabahtan beridir bücürün dağıttıklarını topluyorum ama beyefendi yine ben diğer odaları süpürürken gitmiş televizyon dolabında ne kadar cd varsa saçmış offfff ben şimdi bunu elime alıcam artık amaaaaaaa

Bende temizlik bitsinde spora gidiyim diyordum ehehehe nerdeee bitecek ben bi yandan paklıyom o öbür yandan pokluyoo..

okulda yıne voleybol oynadım...

epey yoruyo adamı...

biz de akşam kocişimle izleyecekdik de
ben yarıda uyudum kaldım..:1:
sonra eşim de kapatmış bu gün beraber izleyelim diye...
güzel bi filme benziyodu...akşam izlicez inşallah...

ne güzel eşleriniz yanınızda hepiniz izlemeye bahane bulmussunuz ben filmi iki kez izledim birncisini kursiyerlerimle ikincisini annemle sevgülümü bulsam 3.kez onlada izlerim okadar çok beğendim yanii

spor yapcm potişimi kaldıramıyom...
kaldırma o potişini sen daha ben sabah 6 bucukda kalkdım yürüdüm 1 saat sonra doğru işeeee hem listemede harfi harfine uydum bugünnnn

bu arada benim oğlan senin eve gelse vay haline ozaman sana demediğini bırakmaz...:9:
tezgahta hiç bulaşık kalmıcak illa yıkatır, ortalıkta tek bir eşya bile olmıcak herşey yerli yerinde duracak, pazardan gelen poşetler hemen yerleştirillecek, yataklar kalkar kalkmaz toplanacak, bulaşık makinesi biter bitmez boşaltılacak çamaşırlar anında serilecek allahtan kurudu mu diye bilmiyo :1:ama sonra o çamaşırlar hemen yerleşecek selede bekleyemez... vs bunlar aklıma gelen örneklerden bir kaçı...:1:

anam senin oğlana varan kız yandı desenneeeee:52::52:

slmm canlarımmmm...ayyy yeni oturabildim kızlar.bu gün doktordaydım.spiral taktırdım.valla abartıldığı gibi korkunçbişey değilmiş.rahatladım valla.biraz karnım ağrıyo yalnız.bu da normal heralde zaten reglim. geçmişi okuyum geliyooommmmm:66::66:

bugün ki menüm arkadaşlar
sabah
bi yumurta
1 dilim kepek ekmeği
biraz domates

öğle
okula gitmeden 1 tabak sebze çorbası
okulda 3-4 mercimekli köfte
3 adet z.yağlı sarma
bi dilim börek
iki ısırık poğaça
1 bardak m.suyu

akşam
bi tabak semizotu yemeği
1 patates bi domates 2 biber yaım soğanla yapılmış patates salatası
yarım dilim kepek ekmeği

noldu bu menü kaç kalori oldu bilmiyoum.okulda çok acıkmıştım arkadaşın okuma bayramı vardı.. hiç yemiyodum bu hamurişlerinden uzun zamandır..

hemen menümüdüe yazayımda casper mai puanımı uçurmasınnn zaten korkum yok listeme harfi harfine uydummmmm
sabah:2 dilim tam buğday ekmeğiyle hazırladığım peynirli tost
ara.10 adet kuru üzüm
öğle:5 yk makarna 1 kase cacık
ara:3 adet kuru kayısı
akşam:3 köfte kadar haşlama göğüs eti 1 adet zeytinyağlı yaprak sarma 2 yk yoğurt 1 dilim tam buğday ekmeği
ara:1 porsiyon meyve+1 bd süt(bunları biraazdan yicem daha)
2 ltye yakın su içtim 1 saat yürüdüm sabah sahilde yarım saatte işten dönerken yürüdümm:52::52::52:

bugün ki menüm arkadaşlar
sabah
bi yumurta
1 dilim kepek ekmeği
biraz domates

öğle
okula gitmeden 1 tabak sebze çorbası
okulda 3-4 mercimekli köfte
3 adet z.yağlı sarma
bi dilim börek
iki ısırık poğaça
1 bardak m.suyu

akşam
bi tabak semizotu yemeği
1 patates bi domates 2 biber yaım soğanla yapılmış patates salatası
yarım dilim kepek ekmeği

noldu bu menü kaç kalori oldu bilmiyoum.okulda çok acıkmıştım arkadaşın okuma bayramı vardı.. hiç yemiyodum bu hamurişlerinden uzun zamandır..

arada bi bünyeyi kandırmak lazım zatenm bosver canım simdi bünyen dediki aha bu dayanamadı yemeye basladı ben su yağlardan az eriteyim yenilerine yer acayım dedi ama kandırdın işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::9::9::9:

slmm canlarımmmm...ayyy yeni oturabildim kızlar.bu gün doktordaydım.spiral taktırdım.valla abartıldığı gibi korkunçbişey değilmiş.rahatladım valla.biraz karnım ağrıyo yalnız.bu da normal heralde zaten reglim. geçmişi okuyum geliyooommmmm:66::66:

valla geçmiş oku oku bitmiyooo baya uzun sürüyo cvp vermek canım

senın kocada maşş ıyı gezıyo....

off ankarada olsak benımkıde eve gırmezde allahtan burdakıler onu o kadar sarmıyo

evet bende dun akşam kocişle izledım.

cinsellık olmadan da güzel aşk fılmı olabılıyomuş .gerçi dram da agır basıyo ama.

salya sümük ağlaya ağlaya izledım zaten....begendım........
HİÇ SORMA canım yaaa evde durmuyo heeee:47:aynen canım yaaaa resmen cinsellik başrolde oluyo yani.

ayyy maşallha kuzuma yaaa.keşke benimoğlan da ööle olsaaa.:nazar::nazar:

canım sevindim düzelmene hastalık çok zor yaaa.neren ağrıyosa canın oranda oluyo zaten.bu seçimde sizde zorunlu heralde.biz de keyife göre.
Ayy kızlar yaaa sabahtan beridir bücürün dağıttıklarını topluyorum ama beyefendi yine ben diğer odaları süpürürken gitmiş televizyon dolabında ne kadar cd varsa saçmış offfff ben şimdi bunu elime alıcam artık amaaaaaaa

Bende temizlik bitsinde spora gidiyim diyordum ehehehe nerdeee bitecek ben bi yandan paklıyom o öbür yandan pokluyoo..
ayyy bak senin kuzu da benimkinden miş.eve geldiğimden beri peşindeyim:66::66::emir_bebek::emir_bebek:
valla geçmiş oku oku bitmiyooo baya uzun sürüyo cvp vermek canım

aynen tatlım yaaaa.önceden sayfa ilerlemezdi.bööle iyi oldu ama.

İyi akşamlar herkese..
Öncelikle bugünkü menümü yazayım..

sabah

1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 cherry domates
maydanoz
1 bardak yeşil çay
2 dlim çavdar ekmeği

ara

5 ad malta eriği

Öğle

8 yk fırın sebze
1 piliç köfte
2 yk yoğurt
1 kase salata
2 dilim çavdar ekmeği

ara
5 ad yeşil erik
1 ad wasa sandviç

akşam

200 ml light süt
4 kuru kayısı

1 lt su

Spor olarak
30 dk yürüyüş
15 dk bisiklet
10 dk eliptik
15* 3 set mekik
15*3 set ters mekik
15*2 set alt karın

bugünlük benden bu kadar kızlar kocam geldi ve ben çok yorgunum herkese iyi geceler yarın görüşürüz...

Back
X