Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ellerine sağlık canım eminim süper olmusdur ama ne olursa olsun kabak yiyemiyorum ya ağzımda büyüyor yutamıyorummm

ay canim bende brokoliye niyetlenmistim kabak yaptim
bende evlendikten sonra yemeye basladim kabagi daha dogrusu kilo almaya basladiktan sonra :)) anneme diyorum kabak yaptim sen agzina surmezdin inanmam diyor
ah ah rejim iinsana neler yediriyor
:))

ya bu aksam muhabbete geldim kimseler yon n o hürrememi daldınızz kızlarrr

hakkaten kizlar ya nerdesiniz,
bi ben varim heralde dizi izlemeyen

bende akşam ki menümü yazayım;

1 tabak yayla çorbası
1 tabak barbunya
1 dilim denge ekmek
salata

az önce 4-5 fındık yedim, şimdi leslie ile 3 mil yürüyüp biraz da meyve yedimmi tamamdır bu iş.

afiyet olsun bal olsun canim cahilligimi bagisla leslie ne ?

slm kızlar ben geldim :))
mai cim dün hiç giremedim malum işlerim yoğun demiştim dün sabah erken den dükkana gittim müşterim vardı eve de gece saat 11 e geliyordu geldim ne yemek yedim ne bişey çalış öalış canım çıktı burayada giremedim menüm için yazcak bişeyim de yok doğru dürüst bişey deyiyemedim kahvaltı bile yapamadım gece geldikten sonra brşeyler yedim ne buşduysam o yüzden yazmıyorum yediklerimi bugünkü menümüde birazdan yazaıcam umarım benden puan kırmassın

ay canim baya yorucu gecmis olmali ? kendi isinmi bu kadar yogun calisiyorsun ?

merhaba kizlar, naber?
hersey yolunda mi

maicim üzülme, cok sevdiginiz bi ögretmendi sanirim?

elif sena bilgiler icin saol, tarif icinde :) pek sevmem kabagi ama denerim belki

Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar gerçi kimse kalmamış amaa
Bende size bugün iyi başlayıp akşam üzeri cozutan menümü yazayım

sabah..
2 dilim cavdar ekmeği ile hazırlanmış tost
4 cherry domates
1 haslanmış yumurta
1 fincan çay

ara
3 kayısı

Öğlen
2 yk pilav
8 yk barbunya
2 yk yoğurt
bol salata

ara

1/2 kase muzlu puding
2 paket wasa
5 erik
1 şişe soda

akşam
1 kase barbunyaa

ya kizlar ara ögün olarak leblebinin bi özelligi mi var?
kac defadir denk geliyor
ara ögün hep leblebi yeniliyor, neden ki???

ay canim bende brokoliye niyetlenmistim kabak yaptim
bende evlendikten sonra yemeye basladim kabagi daha dogrusu kilo almaya basladiktan sonra :)) anneme diyorum kabak yaptim sen agzina surmezdin inanmam diyor
ah ah rejim iinsana neler yediriyor
:))

hakkaten kizlar ya nerdesiniz,
bi ben varim heralde dizi izlemeyen

afiyet olsun bal olsun canim cahilligimi bagisla leslie ne ?

ay canim baya yorucu gecmis olmali ? kendi isinmi bu kadar yogun calisiyorsun ?
evet canım kendi işim ondan böle bide tekim iş yerinde malum insanın kendi iişi olunca daha fazla çalışıyor ...

sabah..
2 dilim cavdar ekmeği ile hazırlanmış tost
4 cherry domates
1 haslanmış yumurta
1 fincan çay

ara
3 kayısı

Öğlen
2 yk pilav
8 yk barbunya
2 yk yoğurt
bol salata

ara

1/2 kase muzlu puding
2 paket wasa
5 erik
1 şişe soda

akşam
1 kase barbunyaa

valla senin diyet listene hayranim, ne kadar zengin ve doyurucu.

benim bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim kepekli ekmek, mozerella peyniri, domates

öglen: yemedim bisey.

aksam: kocaman bi tabak salata

aralarda baya bi kiraz yedim :17:

aşk olsun heç yapmıyom mu nen...
sen benim bidenemsin nasıl yapmam...gözünden kaçmıştır...:9:
benım heç gözumden kaçar mı butun sayfaları teke tek okyuom.

yiğidi oldur hakkını yeme.

çok moralim bozuk kızımın öğretmenlerinden biri okuldan ayrılıyormuş...:43: :43:
hayırlısı canım.inşallah daha da ıyısı gelır. öğretmenı açıısından düşünsen mutludur o kişi..

valla ben nejat işlerden resmen nefret edityorum hiç sevmiyorum o adamı ama çalgı çengiyi merak ettim izlicemm

afferin sana potişini kaldırıp spor yapmıssın
kaybedenler klubunu ızledım çok uyduruk hiç begenmedım.başlangıç,bitiş,....fosssssssss....

turk fılmlerının bu huyundan nefret edıyorum.fılmlerın sonunu bağlayamıyolar.

angelıc canım fılm tarzlarımız hiç benzemıyomuş.bi hevesle ızledık eşimle ama ıkımızde hayal kırıklıgına ugradık.

çalgı cengıyı de eşimin arkadaşları tevsıye etmemış....

sağol tatlım.ben de arteliyodum benim de 18 ay oldu:52::52:

amannnnn sakın uzak durun bööle şeylerden canım .bençok karşıyım hapa falan.:36:

canım 1 ay hap kullandım ve alt üst oldum.sinir küpü oldum hergün midem bulandı hamile gibi.ve hergün iççamaşırım kirlendi.canıma tak etti yattım masaya:60::60:

darısı başımaaaaaa:34::34:

öslemezmiyim kızzzzz gel de muhabbet edekkk azzz..

sorma canım yaaaaa.adetim şuan göbek çıktı resmen.tartılmıyorum canım sıkılıyo.cumaya artıkın.
bens enı ösledımmmm

Öğlen
2 yk pilav
8 yk barbunya
2 yk yoğurt
bol salata

ara

1/2 kase muzlu puding
2 paket wasa
5 erik
1 şişe soda

akşam
1 kase barbunyaa
ay wasayı da meraktan 4 çeşidini de bırden aldım ama tadı çok kötü ya.........

ıkı çeşidinin tadına baktım yıyemedım zorla çöpe gıtmesın dıye damak tadımı mahvettım.normalde yemek seçmem herşeyı yerım ama tadı hakket bı tuhaf.dıger ıkısını de ıade ettım.

burda ne okursaqm meraktan alıyom.izliyom.ama her ınsanın zevkı farklı.

benım heç gözumden kaçar mı butun sayfaları teke tek okyuom.

yiğidi oldur hakkını yeme.

hayırlısı canım.inşallah daha da ıyısı gelır. öğretmenı açıısından düşünsen mutludur o kişi..

kaybedenler klubunu ızledım çok uyduruk hiç begenmedım.başlangıç,bitiş,....fosssssssss....

turk fılmlerının bu huyundan nefret edıyorum.fılmlerın sonunu bağlayamıyolar.

angelıc canım fılm tarzlarımız hiç benzemıyomuş.bi hevesle ızledık eşimle ama ıkımızde hayal kırıklıgına ugradık.

çalgı cengıyı de eşimin arkadaşları tevsıye etmemış....

bens enı ösledımmmm

ay wasayı da meraktan 4 çeşidini de bırden aldım ama tadı çok kötü ya.........

ıkı çeşidinin tadına baktım yıyemedım zorla çöpe gıtmesın dıye damak tadımı mahvettım.normalde yemek seçmem herşeyı yerım ama tadı hakket bı tuhaf.dıger ıkısını de ıade ettım.

burda ne okursaqm meraktan alıyom.izliyom.ama her ınsanın zevkı farklı.

aa nasıl yanii ben yedim çok hoşuma gitti zaten o tarz şeyleri çok sverim ben ama bitanesi asla kesmez beni bi kaç tane yemek isterim ozamanda bi anlamı kalmıyor :9:

evet canım kendi işim ondan böle bide tekim iş yerinde malum insanın kendi iişi olunca daha fazla çalışıyor ...

haklisin Allah kolaylik versin canim sanada iyi geceler :34:

kizlar ben leblebiyi tok tutuyor diye biliyordum az once arastirdim buyrun

Sağlıklı beslenme uzmanları diyet yaparken, ceviz ve badem gibi vücut sağlığı için faydalı ve düşük kalorili kuru yemişleri öneriyorlar. Bazen diyet listelerinde karşımıza beyaz leblebi de çıkıyor. Peki, beyaz leblebi gerçekten düşük kalorili midir? Cevabı burada!
Sarı veya beyaz leblebi arasında kalori farkı yoktur. 100 gram leblebide 360 kalori bulunur. Bu da oldukça yüksek bir kaloridir. Ancak kuruyemişler arasında en düşük kaloriye sahiptir. Yani diyet yaparken uygun miktarlarda beyaz leblebi yiyebilirsiniz.

diyetebasliyorum.com dan alinti

hiç bir fikrim yok bende senden duydum şimdi :53:
1 avuç beyaz leblebı 1 dılım ekmege eşdegerdir ve tok tutar.

aa nasıl yanii ben yedim çok hoşuma gitti zaten o tarz şeyleri çok sverim ben ama bitanesi asla kesmez beni bi kaç tane yemek isterim ozamanda bi anlamı kalmıyor :9:
kız zaten senın menunden görup merakla aldım.

nerde antıl kuntıl bişey var bulurum denerım.

insanın başına zaten ne gelırse meraktan gelırmiş ya benımde öyle.

canım wasanın o kremasını yıyemıyom tadı kokusu ne bılım çok tuhaf.

ulkerın altınbaşagı varya sunta dıyolar hatta tahta gıbı oldugu için ınan onun tadı bıle bın kat daha guzel geldı.bende şaşırdım kendıme.

dıyette damak tadı dıye bı olay kalmadı sanıyodum her yıyecek lazzetlı sanıyodum ama değilmiş.

hala yıyemedıgım yıyecekler var.

zaten eskıden yemek seçmezdım ama yemekkte mutlaka lezzet arardım.

yağı,salçası,acısı,baharatı,aroması,sarmısağı ....bunlara hep dıkat etmişimdir.

ayy ne pisboğazmışım yaaaaaaa.

afiyet olsun bal olsun canim cahilligimi bagisla leslie ne ?[/COLOR][/B] QUOTE]

aşk olsun tatlım ne cahilliği, bende K.K ile tanışmadan önce bi haberdim Leslie'deb burda öğrendim Walk at Home die bi program. Leslie die bi bayan var cd den onunla birlikte evde olduğun yerde yürüyüş yapıyosun. 1 mil, 2 mil ,3-4-5 millik ayrı ayrı videoları var. acaip efor sarfettiriyo ve terletiyo. 4 akşamdır 3 mil olanıyapıyoruz eşimle, işallah bi faydasını görürüz. burda onunla ilgili çok olumlu şeyler okudum. Leslie Sansone die aratırsan bulursun cnm.

ya kizlar ara ögün olarak leblebinin bi özelligi mi var?
kac defadir denk geliyor
ara ögün hep leblebi yeniliyor, neden ki???

Genelde benim menülerimde denk gelmiş olabilirsin canım, çünkü diyetisyenin bana verdiği listede var ara öğün olarak haftada bi kaç gün ama ben bazen abartıp hergün yiyorum :76: diğer kuruyemişlere göre biraz daha masum, kalorisi daha düşük, tok tutucu ve bol su içmenizi sağlıyor.

günaydın herkese kızlarrr işyerindeyim az sonra kahvaltımı edicem yağmur yağıyo bugün yarım saat yürüyebildim o yüzdenn bugün çok yoğun olucam sınav var artık taa aksam girerim evden kaldırın hadi potişlerinizi daha gelen yok buralaraaaa

aşk olsun tatlım ne cahilliği, bende K.K ile tanışmadan önce bi haberdim Leslie'deb burda öğrendim Walk at Home die bi program. Leslie die bi bayan var cd den onunla birlikte evde olduğun yerde yürüyüş yapıyosun. 1 mil, 2 mil ,3-4-5 millik ayrı ayrı videoları var. acaip efor sarfettiriyo ve terletiyo. 4 akşamdır 3 mil olanıyapıyoruz eşimle, işallah bi faydasını görürüz. burda onunla ilgili çok olumlu şeyler okudum. Leslie Sansone die aratırsan bulursun cnm.

bende senden duydum canim cok sagol hemen arastiricam netten

günaydın herkese kızlarrr işyerindeyim az sonra kahvaltımı edicem yağmur yağıyo bugün yarım saat yürüyebildim o yüzdenn bugün çok yoğun olucam sınav var artık taa aksam girerim evden kaldırın hadi potişlerinizi daha gelen yok buralaraaaa

gunyadin canim
allah kolaylik versin sinavlarinda :34:

kizlar bugun tartilmadim yarin tartilicam
acayip motivesizim bugun daha kahvalti etmedim canim acayip sucuklu yumurta istiyo .. kendime bi yumruk atasim var :41::41::41:

Back
X