Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben bu gremlinleri izlediğim zaman 1 hafta rüyama girmişti...
hala da sudan korkarım...:60::60:hayatta denize giremem...:60::60:

sağol canım... senin radarların mı vardır nedir... ne zaman mercimek köfte yesem tepemde bitiyon..:1:
bu gün gene mercimek köfteyle bozdum diyetimi...:1:

olsun yivvrum yağını az koyarsan gayet sağlıklıdır sende sadece porsiyon hesabı yok :1: kaç tane yedin acaba 5-6 tane doyuruyo insanı
bende çok severim

olsun yivvrum yağını az koyarsan gayet sağlıklıdır sende sadece porsiyon hesabı yok :1: kaç tane yedin acaba 5-6 tane doyuruyo insanı
bende çok severim

5-6 tane mi doyuruyo...
ben 10 tane falan yedim daha olsa daha yicektim...ben doymam ki mercimek köfteyle o benim için çekirdek gibi bişey... :60::60:
neyse bi daha 1 ay sonra yicem... ayda bi yicem artık...

5-6 tane mi doyuruyo...
ben 10 tane falan yedim daha olsa daha yicektim...ben doymam ki mercimek köfteyle o benim için çekirdek gibi bişey... :60::60:
neyse bi daha 1 ay sonra yicem... ayda bi yicem artık...

iki haftada bir ye hem diğer günler o günü hakedebilmek için daha sıkı yaparsın. yağ oranın neydi son ölçümde canım

iki haftada bir ye hem diğer günler o günü hakedebilmek için daha sıkı yaparsın. yağ oranın neydi son ölçümde canım

canım ben bıraktım diyetisyeni yaa...
gitmiyorum artık... ama eşim gelmeden 57 idim işte aldım sonra... bu gün kahvaltıdan sonra 60.5 çıktım...
ama göbeğim çok küçüldü...

canım ben bıraktım diyetisyeni yaa...
gitmiyorum artık... ama eşim gelmeden 57 idim işte aldım sonra... bu gün kahvaltıdan sonra 60.5 çıktım...
ama göbeğim çok küçüldü...

zaten senin kilon yokki sadece göbeğinde var sorun onu eritirsin bişeyin kalmaz. peki yağ oranın kaçtı canım
önceki ölçümlerinden.

işten çıkmadan menülerimi yazayım akşam ya girerim ya giremem nete.

Sabah, 1 tabak müsli

Ara - 1 adet salatalık

Öğlen, 3 ızgara köfte, 1 tavuk şiş
1 pide ( şu küçük yuvarlaklardan )
1 ayran

Akşam ( Henüz yemedim ama listede karpuz ve peynir var )

slm kizlar cok kotuyum cok ve cok
oglen arkadasim davet etti misafiri gelcekmis, gelmiyim dayanamam yerim dedim, cok israr etti ve gittim ve olan oldu ...
bir dilim su boregi, bir kase kadar yogutlu havuc salatasi, bir buyuk dilimde flonlu tart yedim pismanmiyim EVET hemde cokkkk

selam kızlar
ben bu gün sabah erkenden kalktım mercimek köfte yaptım kızın okuluna götürdüm...
velilerle çatlayana kadar yedik... diyet miyet kalmadı anlıcanız...:52::52:
pişman mıyım hayırrrrrrr...
çünküüüüü sabah eteğim belimde dönüyodu bolluktan...:9:
hemen tartıya çıktım kahvaltıdan sonra 60.5 geldim... yarın belki 59.5 görürüm...:64::64:
demekki benim geçen günkü çıkan artı ödemmiş ve ben maydanoz suyu içiyodum onun faydası oldu sanırım...

afiyet seker olsun canim nasil olsa vermissin :34:
ne guzel atmissin odemleri .. maydanoz suyunu nasil iciyorsun ?

kizlar bu haftada birincilik bizde herhalde :) iyi kilo verdikk

ay senin sayende sekerim :71::71::71::71:

Son düzenleme:
okul çıkısı arkadaşla balıkçıya giitik

akşam yemegım

cupra ızgara,dıyet kola,salata

gecmis olsun canim disci lafini duyunca bile tuylerim urperiyo :18::18::18::18::18:
evet ya o çürük dişi kazırkenki o iğrenç koku yok mu....

bi de diş etime iğne yaparken okadar agrıdı ki remen ayaklarımı çıprtımmm....eşimde kahakahadan yarıldı.....

sudem cadısı kilo almadan gelirse birincilik bizim inşallah...:33::33:
kız içine mı dogdu ben bu hafta dıyet yapmadım 6 gundur cozutmuş vazıyetteyım.....seçim benı mahfetti.....

yarını bende merak etmekteyım......salı gunu -500 deydım ama .....

yarın allah kerım.......

angelıc böcüğüm napıyosun?

görüyom senı okuyup kaçıyosun......işlerın var sanırım.hadı yarın kurtuluyoruz....

ay canim dayandim ve yemedim
kepekli dost ekmegiyle kendime kucuk yagsiz peynirle bir tost yaptim
yanindada salatalik domates yedim ve bir bardak cay
iyi geldi sucuklu yumurta istegim geri uctu :34:

soyleyecek bir sey bulamiyorum :86::86: en iyisi masallah masallah masallah diyim :nazar::nazar::nazar::nazar: nazar etmim
ozmaan alkısların en büyüğü sana canımmmm iradene sahip cıkmıssın masallahhhh
selam kızlar
ben bu gün sabah erkenden kalktım mercimek köfte yaptım kızın okuluna götürdüm...
velilerle çatlayana kadar yedik... diyet miyet kalmadı anlıcanız...:52::52:
pişman mıyım hayırrrrrrr...
çünküüüüü sabah eteğim belimde dönüyodu bolluktan...:9:
hemen tartıya çıktım kahvaltıdan sonra 60.5 geldim... yarın belki 59.5 görürüm...:64::64:
demekki benim geçen günkü çıkan artı ödemmiş ve ben maydanoz suyu içiyodum onun faydası oldu sanırım...
kız bende mi içsem napsam sunuu
okul çıkısı arkadaşla balıkçıya giitik

akşam yemegım

cupra ızgara,dıyet kola,salata

canım masallah nazar değmesin çokda cozutmuyosun kız eksiyi görücez gene tartıda

bu arada sabah tartiya ciktim... veee :)) 93.1
gecen hafta ki baslangic kilom 97ydi :)
nerdeyse 4 kiLo gitti.

motivasyonum acaip yüksek, dün alis verise ciktim simdiden zayiflayinca giymek istediklerime kaydi gözlerim hep :9:

canım tebrik ederim.ama çizelgeni düzelt istersen yanlış yapmışsın.

hemen gün boy u yediklerimide yazayım

sabah: 2küçük dilimden beyaz peynirli tost(tam buğday ekmeğim bitmişdi)
2 fincan sekersiz cay
ara: 1 avuç kuru üzüm
öğle : 4 yk kaşığı az yağlı bol yeşillikli kısır
2 fincan sekersiz cay
ara: 1 adet mavi yeşil light gofret
akşam:2 dilim tam buğday ekmeği
5 yk kaşığı fırında kıymalı pataes
1 kase cacık

2 lt su içtim yarım daha içerim şimdi bide biberiye cayı demledim 2 fincan ondan içerim

slmm kuzularrrrr nasılsınız bakalım.ben geldim.yaaa bu hafta diyet falan kalmadıbi göbek oluştu anammm çok şişkinimmm ben.inş bari 100 gr vermiş olyım yaaaaa:43:
sudemmmm sana birkaç soru canoım.şimdi kadroya geçtik yaa mebsis daha tam düzeltilmedi ya senin ki nasıl sadece kadrolu yazıyo.bi de maaşını aldın mı bu ay.ben aldım ama iade edicekmişiz sanırımmm.:54:

ya herkes nerde ben tam geliyorum millet yok ya ben uyurken muhabbet ediyosunuz yada işteykenn ayıp oluyo ama yaaaaaaaaaaaa

Back
X