- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.241
- 1.123
formula 7 mı içiyon balım halarglim gecti tatlim, kabizim sanirim biraz.
bugün 2 kupa form cay ictim insallah fayda eder
bi de ben şu kabızlıgıma çözum bulsam ne guzel olacak yarın 3 gun oluyo....
kuuzm sen ne kadar hamaret ne kadar titizsin ya başak burcu muydun neydın sen yabenden sona kimse uğramamıs 2 saat takıma ben kahvltıımı ettim bulasıkları yıkadım merdvenleri sildim şimdi toz alıp aşkımla konusucam msnde sonrada odamı silip süpürcemmmm baya yorulurummm sanırsam ii kalori harcarım
bi de aılenle mı kalıyodun ayrı mı....
ailenleyse annen napıyo bu kadar işe sen yetişiyosan ....?yok benım anam da yapmaz ben varken de senınkıde mı oyle merak ettım
ben bu kadar çok ev temızlemıyom yaaaaaaa
şinciden hoşgeldın kuzumslm kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli ben süper bi tatil yaptım dönüş yolundayım cumaya kadar tartılmamam lazım kilo aldım gibiiii:26:
yarın evimden yazarım sizleree görüşmek üzereee allaha emanet olunn![]()
ya bende kız kıza şöyle kudurmak istiyom yasehercim bizim bi arkadaşımızın askeriye kartı var.ayda bir gibi kahvaltı,akşam yemeğine gidiyouz sarıyer orduevine..denizin dibindeydi masa güzeldi ama bayaa bi serindi.neyse orduevinde şal servisi de varmış sarındık..
ya göbek atmalıyım
ya da türkülerle nargile keyfi şöyle elmalı off çok pis canım çekti yaaaaaaa....ağlaya ağlaya ohhh
bu sabah ta 72.3 dum bakalım nolıcem cumayı çok merak salayrım....naaptın sen böle kuşum yaa..![]()
alkış alkışgünaydın herese gene dükkanı ben açtım sabah 6 bucukda kalkıp 1 saat yürüdüm şimdide kemerimi takdım yarım saat titricemm
kız ne antil kuntıl yıyecekler bılıyosunuz yaaaaa...ya böyle hazir konservede veya dondurulmus satiliyor, degisik cin yemeklerinde kullanilan sebzeler
böyle bisey![]()
valla bu topık çok renklı ya....rengarenk.....farklılıklara bayılıyom....
koca potıslerınızı sıkıstırın bakem ben geldım elı sopalı eskı kaptann sımdılerın mını eteklı seksı hatunuu hahahah ne kadan kendımı begenmısım yawww
artiss yenı halını görmek istiyomkız banane ozgurlugume mudahale ettırmem sımdıden baslarsak sonunu getıremem gıyecem ısteee seksı pabuclarımla hemıdeee![]()