Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetisyen e falan mı gidiyorsun yoksa kendine göre mi yapıyorsun canım bunları menülerin çok GUzel gerçekten kısa zamanda hedefe ulaşırsin aynen devam etSlm kızlar öğlen pırasa ve yoğurt yedim ara öğün yarım nar akşamda 1 adet yağı ayıklanmış tavuk pirzola yoğurtlu kereviz ve avuç içim kadar lavaş
3 Bardak suyum kaldı 300 kere ip atladım belki 200 daha atlarım yoğurtlu kürümüde yapar günü tamamlarım.
Neden öyle oldun ki sen? Önceki menülerinde gayet iyi gidiyordun, şimdikilerde hep cısslar var! Bir an önce müdahale etmelisin Can'ım bu duruma...Kızlar kendime engel olamıyorum bu şekerli şeyler konusunda neden bilmiyorumNormalde öğünlerimi düzgün tutuyorum ama illa şekerli bir şey yeme isteği var kullandığım bazı ilaçlar var ondan mı nedir anlamadım ki ben tatlı düşkünü değilim hamur işlerine dayanamam halbuki. Hamur işi bile gayet aza indirmiş ve canım istemezken bu illa çikolata tatlı yeme ne iş pofss
Sabah
1 tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost
Ara
1 elma
1 avuçtan az çekirdek
Öğle
1 lahmacun
1 çay bardağı yarısı kadar fanta
Akşam
1 alpino kek
20 gr fıstıklı çikolata
tatlıda kalori yüksek olacak diye normal yemekten kıstım şükür şu an aç filan değilim![]()
Kendim yapıyorum kendime göre ayarlıyorum 1 öğün et grubu bi öğün sebze grubu yiyorum günde mutlaka bir porsiyon meyve ve muhakkak 10 bardak su şartım bunlar sporda ara ara kalkıp ip atloyorum haftaya yürüme bandınada gececeğim inşDiyetisyen e falan mı gidiyorsun yoksa kendine göre mi yapıyorsun canım bunları menülerin çok GUzel gerçekten kısa zamanda hedefe ulaşırsin aynen devam et![]()
O bu aralar bende de vardı ya arada oluyor bence bilmiyorum kibende bu aralar acaba insülin direnci falan mı var acaba diye düşünmeye başladım ya kilo veremiyorum çok tatlı istiyor canım ve benim şekerim çok düşer mesela daha önce ölçülmesi birsey çıkmamişti ama belli olmaz insülin direnci sanırım kolay teşhis konulan bişey değil şu aralar hep aklımda bu var vaktim yok tahlil yaptırmak için ama su aralr
![]()
Neden öyle oldun ki sen? Önceki menülerinde gayet iyi gidiyordun, şimdikilerde hep cısslar var! Bir an önce müdahale etmelisin Can'ım bu duruma...
Süper gidiyorsun azmetmek şart! Gerisi zaten teferruat, çok yemek zaten gereksiz hamallık ...Kendim yapıyorum kendime göre ayarlıyorum 1 öğün et grubu bi öğün sebze grubu yiyorum günde mutlaka bir porsiyon meyve ve muhakkak 10 bardak su şartım bunlar sporda ara ara kalkıp ip atloyorum haftaya yürüme bandınada gececeğim inş
Hedefime ulaşmak için çok hırslıyım çikolatasız duramayan ben 6 gündür agzıma almadım ohhh çokta rahatım en azından hantal hissetmiyorum kendimi
Çok iyi gerçekten yürüyüş yaparsan birde seni kimse tutamaz benceKendim yapıyorum kendime göre ayarlıyorum 1 öğün et grubu bi öğün sebze grubu yiyorum günde mutlaka bir porsiyon meyve ve muhakkak 10 bardak su şartım bunlar sporda ara ara kalkıp ip atloyorum haftaya yürüme bandınada gececeğim inş
Hedefime ulaşmak için çok hırslıyım çikolatasız duramayan ben 6 gündür agzıma almadım ohhh çokta rahatım en azından hantal hissetmiyorum kendimi
Mutlaka bizide haberdar et sonuçlardanHafta içi kan testi yapılacak zaten ben ms hastasıyım ayda bir serum alıyorum kullandığım ilaç vardı başka ilaca geçtim acaba ondan mı diyorum çünkü anormal bu çikolatalar şekerli şeyler aynı adet öncesindeki istek gibi ben çok aramam böyle şey. Bakalım var mı bişeyler testte çıkar.
Üzerimdeki şişkinliği hantallığı atayım bi dedim çünkü yürüme bandında koş yürü koş yürü yapmayı düşünüyorum en azından 1 haftalık ip atlama ile kondisyonum olur diye düşündüm ama ip atlamayıda bırakmıcamÇok iyi gerçekten yürüyüş yaparsan birde seni kimse tutamaz benceiradesi olmak lazım tabi
![]()
Evet iyi fikir bence de süper olurÜzerimdeki şişkinliği hantallığı atayım bi dedim çünkü yürüme bandında koş yürü koş yürü yapmayı düşünüyorum en azından 1 haftalık ip atlama ile kondisyonum olur diye düşündüm ama ip atlamayıda bırakmıcam![]()
İnşallah. Ama gene de azaltmam lazım bu kadar emek sarfettim vazgeçmek istemiyorum :)Mutlaka bizide haberdar et sonuçlardan![]()
Sen yaparsın bilirim, kontrol sende ...İnşallah. Ama gene de azaltmam lazım bu kadar emek sarfettim vazgeçmek istemiyorum :)
Evet öyle ama bu dönemde de durabilene aşk olsun sende de örnek gördüğümüz uzereOooy bugün neler yedim neler
Yazsam yemek kitabı olur
Söyle kabaca anlatayım
Kahvaltım klasik ve yerinde idi
Öğlen 1 kase mercimek, 1 tabak karalahana, 1 ince dilim havuclu kek
Ara 4 kasik pirasa, 1 sisko dilim kek
6 civarı 1 kase yogurt, 1 kase kiymali karnabahar yemeği, 3 tane ekler (parmak boy)
7de 1 tabak kıymalı makarna
Su an patlıyorum tabi. Regl dönemim. Bugün boyle oldu.
Bu arada kizlar Regl döneminde bazal metabolizma hızlandığı icin gunluk 200 kalori fazla yakarmış. Yani eğer bu tatlı isteğine karsı koyabilirsek kilo vermek icin cok elverişli bir donem
Evet öyle ama bu dönemde de durabilene aşk olsun sende de örnek gördüğümüz uzereha birde benim bir kaç gündür örneğim de var
![]()
,Ah ah sende bendensin :) Nolacak bu halimiz bi de sen reglsin benim yeni bitti bahanemde yok yani.Oooy bugün neler yedim neler
Yazsam yemek kitabı olur
Söyle kabaca anlatayım
Kahvaltım klasik ve yerinde idi
Öğlen 1 kase mercimek, 1 tabak karalahana, 1 ince dilim havuclu kek
Ara 4 kasik pirasa, 1 sisko dilim kek
6 civarı 1 kase yogurt, 1 kase kiymali karnabahar yemeği, 3 tane ekler (parmak boy)
7de 1 tabak kıymalı makarna
Su an patlıyorum tabi. Regl dönemim. Bugün boyle oldu.
Bu arada kizlar Regl döneminde bazal metabolizma hızlandığı icin gunluk 200 kalori fazla yakarmış. Yani eğer bu tatlı isteğine karsı koyabilirsek kilo vermek icin cok elverişli bir donem
Aynı ben gel oturup aglayalimValla benim elime kimse su dokemez. Güya hastayim bı de. Benim iştahımı sadece gezip tozup mutlu olmak kesiyo. Duygusal acım ben,acıyın bana
Bende öyleyimValla benim elime kimse su dokemez. Güya hastayim bı de. Benim iştahımı sadece gezip tozup mutlu olmak kesiyo. Duygusal acım ben,acıyın bana
Kapışalım bakalımSelam 1. Takım canım takimdaslarim benim6. Takıma bu hafta yarışalim mi dedim bakalım kabil ederlerse ona göre düelloya davet ettim ben
ben bu hafta bomba gibi geliyorum zaten 6. Takım kapta yardımcısı selvoscugum la da düello yapıyoruz bu hafta ikimiz
valla çok çekişmeli bir hafta sizin beni tutmanız lazım zaten geçen hafta duelloyu selvos kazandı şu an 1-0 önde 1-1 yapmam lazim
E bu arada hepimiz yarışacagiz kabul ederlerse iyi çalışın ballı boceklerim![]()
Valla kapisalim bence de yapabiliriz takım duşa sesimi bırak elindeki cislariBende öyleyimÇok gezersem hiç açlık nedir bilmem...
Kapışalım bakalım![]()