Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersin tatlım özledik seniii sık sık uğraAynen devam iş güç. Diyet evet ya en ufak bir boşlukta gidiyor zaten benim hedef 49 du 46 ya tedbir amaçlı düştüm. Mezun olduktan sonra en fazla 49 a çıktım işte önceki gün 47.8 dim dünde adet oldum hadi bir kilo şişkinlik normal. Bakalım şu bi 46 kilo otursaydı rahat ederdim. Kilo oturunca sıkıntı kalmıyor. Umarım sizlerde bi an önce ulaşırsınız ideal kilonuza. Yöntemim kalori sayımıydı cidden faydasını görüyorum. Kilom arttıgında da hemen o yönteme döndüm faydalanıyorum.
çok geçmiş olsun ikinize de .. kıyamam minnakımaaaa.. menü çok iyi , öğle öğününü boş geçme ama ..kizlar acayip hastaydik bugun ilgazla nasil aksam ettim bilmiyorum ece uctrn beri uyumuyo ilgaz dolayisyla ben de ..
Neyse dunku menum
Sabah kynamis yumurta bitane cay sekersiz kk peynir bitane simit
Oglen mandalina bitane
Aksam bezelyeli turlu kucuk tabak
Bi dilim ekmek
İki kasik pilav salata
Ara 22.00
Cay ve galeta iki tane
Spor ilgaz
İki lt su
ooooo süüüpppeeerrrrDunki menum
Sabah 9
2 kasik sucuklu yumurta
2 dilim koy ekmegi
Yesillik
Oglen 1kase nesfitt
Tarcinla kuru meyve koydum
Ara 15 10 bitkili cay
2 ceviz
Aksam 18
8 kasik pirasa
Su 3 lt
350 ip
bir süper de burdaaaaa .. maaşallah sizedünki menüü
1 dilim kepek ekmek 3 dilim peynir 5 zeytin
ara 2 kaşık yoğurt
öğle 4 kaşık fırın yemeği 1 dilim kepek
akşam
5 adet lahana sarması salata ayran
1,5 litre su
dagatesi canım Allahim vaktinde sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına almani nasip etsin inşallah
tüh cnm tatil baska zaman artık havalarda ısınıyor daha keyifli olur iyi yönünden bak:) hormonlar sinir kat sayımı yükseltti zaten seneye iki bebeyle napıcam bilmiyorum
cok geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsın ağlama sen stres olmasın bebiş bakarsın zamanı bile geçer öyle doğar sende benim gibi artık gel dayanamıyorum dersin oğlum 41 haftada gelmişti:)
bende telden yapamıyorum cnm ya cok zor acaba benim telefondan mı dedim de sendede oyle demek
Çok geçmiş olsun canım. Hamilelik hem mucizevi hem de çok zor bir süreç. Allah'ın izniyle bebiş zamanını bekler. Bol bol dinlen ve sakın üzülme.
Çok gecmis olsun canim insallah vaktinde saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Ben daha 54 olamadım canım 56.8 de kaldım.Hedefim 52 çok da zayıf olmak istemiyorum.
Kıyamam çok geçmiş olsun.Senin artık dinlenmen lazım.Benim küçük oğlum 32.haftasında gelmek istedi.Açılma olmadı ama devamlı doğum sancısı çektim.İlaç kullanıyordum doğum olmasın diye.Bir gün karnım taş gibi oldu bebekte hareket yok.Acile gittim doktorumu aradım.Kasılmalar vardı ama düzenli değildi.Ama öyle bir kasılmış ki çocuk sıkışmış kalmış ondan hareket edemiyormuş.Koltukları az tırmalamadım doğum sancısından ama zamanında geldi kuzum.Çok sabırsızdı.Şimdi bunları neden uzun uzun anlattım.Moralini topla diye canım.Ama iş sende hareket çok yapma,dinlen.Vileda bile yasaktı bana.Moralini düzgün tut.Hep gözünün önüne bebeğinin vaktinde geldiğini canlandır ve dua et.Bende dua ediyorum.Bu arada doktorun ne dedi?
Teşekkürlerrr.
Mrthaba doktorcum.
Ha hayyyy çok güldüm.Hemrn magnezyum ve kas gevşetici al bence.
Her yönden maşallahınnnn var.
Yarin arkadaslarla toplancaz buhafta eksilerle guzel guzel giderken vede tarti oncesi kotu oldu benim icin cunku kendimi firenleyememki ben![]()
canım ;Allah yardımcın olsun zamanında bebeğin sağsalim doğsun inşallah
oruc olunca mecburen dayanıyorum canım yoksa ne mumkün :)[/QUOTE]Allah kabul etsin. İyi dayanabiliyorsun.
dagatesi kuzummm, benim güzeller güzeli hamilem. Nasıl üzüldüm yaşadıklarına, seni çok iyi anlıyorum. Burnumun direği sızladı okuyunca Rabbim sizin yardımcınız olsun. Bebişimiz vaktiyle zamanında gelsin İnşaAllah.
Lütfen sende güçlü ol, seni bilirim yaparsın bunu hep öyleydin. Stressss yasak artık sana, kendine dikkat edeceksin. Hep gül gülümsemek en doğal ilaç şimdi sizeeeeehep iyi haberlerinizi duymak istiyoruz 1.Takım olarak duam sizinle güzel hamilem
![]()
dagatesi allah yardımcın olsun canım ya allah sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin çok duygulandımsakin ol canım stres yapma
![]()
Annem geldi de surpriz ondan![]()
Yaptım ama cok ugrastirici pratik yöntemi vardır illa
Amin amin
Canim bak yaşında gençmiş hic canını sıkma Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
Canimmm cok şükür iyimiş sin Allah bi daha yaşatmasın bebisimizde zamaninda gelsin dualarım seninle![]()
ben motiveden dustum gelmez oldum buralara:)
dagatesi nasılsın,bebiş nasıl?April sende numarası var mı merak ettim.
Bende vardı da malesef teli değiştirdim geçenlerde şimdi nosu yok. Deadline de olacaktı:))))
Umarım iyidir benim güzel hamilem bende meraktayım geldagatesi sesime gel
![]()
günaydın benim minik kuşlarımmmm.. en yaşlınız benim değil miii
dünkü menüm
08:00 1 yumurta, peynir 1 dilim
10:00 tek şekerli türk kahvesi (normalde şekersiz içerim ama arkadaş böyle yapmış içtim)
12:00 2-3 kaşık ezogelin çorba, yarım tabak ıspanak, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt
16:00 nescafe 2 si birarada, 10 gr grissini, 1 avuç çekirdekli kuru üzüm
19:00 dışardaydım yemekli toplantıda: 1 kase salata, 1 yemek kaşığı kadar peynir, 1 yemek kaşığı yoğurtlu meze, yarım patates(fırın), yarım biftek, 1 kalem pirzola, yarım köfte
not: tatlı ve börek kokusunu bile almadım
su:3 lt
spor 10 bn adımlı aralıklı yürüyüş (30 dk, 20 şerden 3 kez daha)
Canim bende burdaki arkadasin yaptigini sldim şöyle yaptim cevapla ya bastim orda ki bilgileri kenfimkiyle degistim alinti kodlarını sildim
Ama arda bicok yazilar var onlara dikkat et silinmesin sadece rakamlari düzelt
Ooo maşallah 48 kilo nedir ya boyunuz kacki sizin
Canim çok geçmiş olsun sana ve kuzulara
Cok sagol canm menun guzelmisMenü de yazayim
Simdi yazayim
Sabah 14
2yumurta krep maydanoz
Öğle
Hatme çiçeği cayi
Yesil cay
Aksam 19.30
Yayla çorbası (unsuz)
Kavurma et
Dün protein günümdü
Spor . carsidan cok yorgun geldim yapamadım
Su.2lt
Menun guzel cnmDunki menum
Sabah 9
2 kasik sucuklu yumurta
2 dilim koy ekmegi
Yesillik
Oglen 1kase nesfitt
Ara 15 10 bitkili cay
2 ceviz
Aksam 18
8 kasik pirasa
Su 3 lt
350 ip
Frin yemegi nedir canm menun guzeldünki menüü
ara 2 kaşık yoğurt
akşam
1,5 litre su
Gec kalkiyoruz canm oglene gerek kalmiyo cogu zamansüpersin tatlım özledik seniii sık sık uğra
çok geçmiş olsun ikinize de .. kıyamam minnakımaaaa.. menü çok iyi , öğle öğününü boş geçme ama ..
ooooo süüüpppeeerrrr
bir süper de burdaaaaa .. maaşallah size
Guzl menun ispanyolumdünkü menüm
10:00 tek şekerli türk kahvesi (normalde şekersiz içerim ama arkadaş böyle yapmış içtim)
12:00 2-3 kaşık ezogelin çorba, yarım tabak ıspanak, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt
19:00 dışardaydım yemekli toplantıda: 1 kase salata, 1 yemek kaşığı kadar peynir, 1 yemek kaşığı yoğurtlu meze, yarım patates(fırın), yarım biftek, 1 kalem pirzola, yarım köfte
Canm gecmis olsun simdi nasilsinamiiinnn
ay evet bazen öyle oluyor bizim bir arkadasın da aynı böyle erkenden gelmeye kalktı sonra da gelmek bilmedi vaktinde36 yı geçsin kilosu saglıgı kuveze girmeyecek olsun da ne zaman isterse artık diyorum
inşallah ya! inşallah zamanını bekler. şimdi daha iyiyim cok şükür
amiiinn
gulfuren aynen benimde karnım taş gibi oldu saatlerce geçmediagrılarım da vardı. aslında doktoru aramayacaktım ama öyle cok söylendim ki karnım taş gibi bir garibim diye esime, en son doktora yaz için rahatlasın dedi. doktor da acile dedi tabi. yoksa ben sabaha gecer mi ki modundaydım.
canım salatalarla takıl, dısarıda sipariş verecekseniz az kalorili bir seyler iste, hiç bişey yapamazsan cok cok hareket et bugun.
amiiin. inşallah sizin veApriL_2007 bebişinizde cabucak gelsin, zorluksuz saglıkla dogsuun
oruc olunca mecburen dayanıyorum canım yoksa ne mumkün :)
ben motiveden dustum gelmez oldum buralara:)[/QUOTE
İnsan yalnız kalınca asıl motivasyonu düşüyor. Bence sen burdan ayrılma. Mesela ben ilk ocakta geldim. Hep bir ileri iki geri modundaydım. Düzgün yazmadığım zamanlar oldu. Ama burda kimse bana ters bir tepkide bulunmadı aksine herkes destekliyor.bırakma burayı. Günlerdir tatlı yiyorum mesela herkes o kadar destek oldu ki bu konuda. Bende bugün karar aldım bugün hiç bir şekilde tatlı yemiycem böyle böyle azaltıcam.
amiiinnn
ay evet bazen öyle oluyor bizim bir arkadasın da aynı böyle erkenden gelmeye kalktı sonra da gelmek bilmedi vaktinde36 yı geçsin kilosu saglıgı kuveze girmeyecek olsun da ne zaman isterse artık diyorum
inşallah ya! inşallah zamanını bekler. şimdi daha iyiyim cok şükür
amiiinn
gulfuren aynen benimde karnım taş gibi oldu saatlerce geçmediagrılarım da vardı. aslında doktoru aramayacaktım ama öyle cok söylendim ki karnım taş gibi bir garibim diye esime, en son doktora yaz için rahatlasın dedi. doktor da acile dedi tabi. yoksa ben sabaha gecer mi ki modundaydım.
canım salatalarla takıl, dısarıda sipariş verecekseniz az kalorili bir seyler iste, hiç bişey yapamazsan cok cok hareket et bugun.
amiiin. inşallah sizin veApriL_2007 bebişinizde cabucak gelsin, zorluksuz saglıkla dogsuun
oruc olunca mecburen dayanıyorum canım yoksa ne mumkün :)
Canm gecmis olsun simdi nasilsin
fırın yemeği domates biber et hepsini fırına veriyorlar az yaglı güzel oluyorCok sagol canm menun guzelmis
Menun guzel cnm
Frin yemegi nedir canm menun guzel
Gec kalkiyoruz canm oglene gerek kalmiyo cogu zaman
Guzl menun ispanyolum
fırın yemeği domates biber et hepsini fırına veriyorlar az yaglı güzel oluyor![]()
Kırmızı çiçekli bitki canim ingilizcesi hibiscus sanirim kilo vermede etkili diye biliyorum bide değişik seyler içmeye bayiliyorumGüzel canım menün, hep değişik şeyler sende hatme çiçeği çayı hiç içmedim tadı neye benziyor ve bir şeye yariyormuu?
Bugün bi arkadaş in oglunun eglencesine gidecem .off offf kırmızı alarm ama irademe güveniyorum![]()
Kırmızı çiçekli bitki canim ingilizcesi hibiscus sanirim kilo vermede etkili diye biliyorum bide değişik seyler içmeye bayiliyorum![]()
Kizlar selam babam da diyet yapiyodu hatirlayaniniz vardir 3 ayda 18 kilo vermis babama bugun hastaneden sertifikayla odul vermisl seminere davet etmisler pes edenlere duyurulur 65 yasinda babam bile yapiyosa
maşallah 3 ayda 18 kilo oh neguzel yaa bende 3 ayda 18 kilo versem varya ooff ne süper olurum :)Kizlar selam babam da diyet yapiyodu hatirlayaniniz vardir 3 ayda 18 kilo vermis babama bugun hastaneden sertifikayla odul vermisl seminere davet etmisler pes edenlere duyurulur 65 yasinda babam bile yapiyosa
Aminnn güzel bir dua.Gunaydin fistiklaar hepiniz cop gibi kalin insallah
Ohh maşallah iyi gidiyorsun.Dunki menum
Sabah 9
2 kasik sucuklu yumurta
2 dilim koy ekmegi
Yesillik
Oglen 1kase nesfitt
Ara 15 10 bitkili cay
2 ceviz
Aksam 18
8 kasik pirasa
Su 3 lt
350 ip
Yarın kesin kilo vermişsindir.dünki menüü
ara 2 kaşık yoğurt
akşam
1,5 litre su
Hayır en yaşlı benim doktorcuğum.günaydın benim minik kuşlarımmmm.. en yaşlınız benim değil miii
Menün güzel.10000 adımı tutturdun.dünkü menüm
Hatmi çiçeği mor beyaz öksürük için iyi geliyor.Kırmızı çiçekli bitki canim ingilizcesi hibiscus sanirim kilo vermede etkili diye biliyorum bide değişik seyler içmeye bayiliyorum![]()
Sen dikkat edersin. Dün akşam arkadaşım sütlü tatlı getirmiş ısrar etti bir kaşık yemedim.İlk defa.Bugün bi arkadaş in oglunun eglencesine gidecem .off offf kırmızı alarm ama irademe güveniyorum![]()
Dagatesi üzülme. Ama farklılık hissettiğin anda doktorunu ara lütfen.İlaç verdi mi?aaaaApriL_2007 nasıl bilmezsin hatmi ciceğini. barış abi senin için söylüyoor. kuşburnunda cok cok güzel bir tadı oluyoor
Nane limon kabuğu bir güzel kaynasın aman
Ha ha ha ha ha içine hatmi çiçeği biraz tere otu katasın
aman
Ha ha ha ha ha hatta biraz tarçın bir tutam zencefil aman
Ha ha ha ha ha bin derde deva geliyor biraz daha sabret
güzelim
Ha ha ha ha ha hapşu
Hayyyy maşallah.Bizede yuh.Baban diyetisyen konrolünde mi zayıfladı?Kizlar selam babam da diyet yapiyodu hatirlayaniniz vardir 3 ayda 18 kilo vermis babama bugun hastaneden sertifikayla odul vermisl seminere davet etmisler pes edenlere duyurulur 65 yasinda babam bile yapiyosa