Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kaptanimOfff diyorum çok akıllı yaama haklı çocuk annesi kafasını karıştırma çakimin
Ayyy böyle uzaktan sevdik hakikatten konuştuğunu gorsek naparım bilemedim. Rabbim güzel ömürler versin, sağlıklı, mutluuu kuzuya....
Cok akillica bi hareketBoşuna endiselenmisim canim hic kimseye diyette oldugumu söylemedim dolayisiyla kimsenin gözü üstümde değildi ogluma yexirdim ben marul yedim sadece
Ayni andami yapmışiz***1.TAKIM 454. ETAP
April_2007(65.1///%)
Sevim_mrt (76.7///%) 1.kez bildirimde bulunmadı
sevilay 80 (74.3///%)
otimoti (71.5///%)
Gulicikkk (68///%) 1.kez bildirimde bulunmadı
Keten prenses (68.9///%)
EFatos (76///%)
denizzeynep (79.2///%)
gulfuren(56.8///%)
buse8 (87.9///%)
ispanyol (69.8///%)
kanikey (55.3///%)
1. Takım Ortalaması : %
He heheh evet ben senden iki dakika önce:)))))Ayni andami yapmışiz
Günaydın canim hoşgeldin kendini tanitirmisinGünaydın beni de araniza dahil ettiğiniz için tşkler
He heheh evet ben senden iki dakika önce:)))))
Günaydınn hoşgeldin aramıza canımmGünaydın beni de araniza dahil ettiğiniz için tşkler
Gunaydinnnnn tatlım:)))))Günaydın bu arada
![]()
Ohhh sefanız olsun iyi eğlenceler beybiKizlae biz denize gidiyoruz malum bugun tatil görüşürüzinşallah hepinizi guzel kilo vermis bulurum
Ohhhhhh ne guzel nered e yasiyordun sen cnmKizlae biz denize gidiyoruz malum bugun tatil görüşürüzinşallah hepinizi guzel kilo vermis bulurum
Superrrrrgünaydın kızlarrr
çok dun mug kek yapacaktım sonra dur ne yapıyon dedım saatr 10 da ustelık 1 bardak su içtim aldım elıme orgumu:)