Ev yapimi tatlim ayva suyu sut yapiyorSporsuz olmaz bak ben şimdi 45 dk lık yürüyüş yaptım geldim :)) menün güzel canım sadece konsantre meyve suları içme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev yapimi tatlim ayva suyu sut yapiyorSporsuz olmaz bak ben şimdi 45 dk lık yürüyüş yaptım geldim :)) menün güzel canım sadece konsantre meyve suları içme![]()
İlgazi uyutunca pcden bikac egzersiz bakiyim da en azindan gun icinde onlari yapayim hareket harekettir dimi :)Sporsuz olmaz bak ben şimdi 45 dk lık yürüyüş yaptım geldim :)) menün güzel canım sadece konsantre meyve suları içme![]()
6 mart 2016 pazar
09.00 - 500 ml limonlu ılık su
09.15 - 15 dakika egzersiz (Video ile )
10.00 - kahvaltı 500 ml su kib. kutusu peynir 5 adet zeytin. yumurta. İki dilim tahıllı ekmek şekersiz çay yarım domates
12.00 - yeşil çay
13.00 - 500 ml su
14.00 -Portakal
15.00 - besi biryerde bitki çayı
16.00 - 500 ml su 1 kase yoğurt ( kaymaksiz )
18.00 - muz
19.30 - 500 ml su yağsız salata (marul maydanoz mısır havuç peynir den olusan)
20.00 - koşu bandında 20 dakika koştum. 15 dakika bisiklet sürdüm ve 50 mekik . 500 ml su
21.00 - şekersiz çok açık çay
Uyumadan yarım saat önce de bir fincan kadar yoğurt üzerine limon ve pul biber ekleyerek yiyeceğim.
Bugünkü menum bunlar arkadaşlar..
Şu ana kadar 3 litre suyu içmiş bulunmaktayim çok şükür :)
oncelikle hosgeldiiin. Ilk kez yeni gelen birinden bu kadar duzenli menu bildirimi gordum saatler ve miktarlar konusunda. Cok hosuma gitti![]()
İlgazi uyutunca pcden bikac egzersiz bakiyim da en azindan gun icinde onlari yapayim hareket harekettir dimi :)
Aa olabilir hamile kalmadan once yapoyorsumTabi iyi fikir, leslie yap. Eğlenceli ve süper spor![]()
Aynı fikirdeyim. Düşündüm ama yazmadım
Ama arkadaş diyetisyene gidiyormuş ve azimli sanırım. Çokkk güzell.
Aa olabilir hamile kalmadan once yapoyorsum
Bir ara cok kisi gelmisti ama kimse kalamadi o gruptan. Insallah kalici olurben de azimli gordum.
Nasilsin aprilim
Operim canm :)Tabi yaa ! Ne duruyorsun hemen başla. Süper olur. Ilgazı öp benim yerime, uslu dursun kulağına da fısılda
He heee aynen. İyiyim kuzum hsonum bol gezmeli geçti. Yorgunum ama yarın işe gitmiyorum o yüzden kim takar şimdi yorgunluğusen nasılsın ? İyisin dimi?
Aklıma geldide. Eee bebisin ismi ne olacak dagatesim?
Umarim öyle olur. Her seferinde karar verip sonunu getiremedim. İnş bu sefer öyle olmaz da hedefim olan kiloya ulaşabilirim.Canım çok iyi menün diyecek bişey yok bravosen bu işi basaracaksın emin ol.
Tsk ederim. Dogumdan sonra yani bir yıldır 80 kilonun altına düşmedim. diyet ve spor yapmadan bu kiloların gitmeyeceğinı anladım. Hem iş hem çocuk erir gider kilolar deseler de giden bişey olmayinca bende Mecburen sıkı bir programla diyete basladim. Eski kendimle ve aynalarla barisik mutlu günlerime dönmek istiyorum. Umarım başarırım bu kez..oncelikle hosgeldiiin. Ilk kez yeni gelen birinden bu kadar duzenli menu bildirimi gordum saatler ve miktarlar konusunda. Cok hosuma gitti![]()
Umarim öyle olur. Her seferinde karar verip sonunu getiremedim. İnş bu sefer öyle olmaz da hedefim olan kiloya ulaşabilirim.
Tsk ederim. Dogumdan sonra yani bir yıldır 80 kilonun altına düşmedim. diyet ve spor yapmadan bu kiloların gitmeyeceğinı anladım. Hem iş hem çocuk erir gider kilolar deseler de giden bişey olmayinca bende Mecburen sıkı bir programla diyete basladim. Eski kendimle ve aynalarla barisik mutlu günlerime dönmek istiyorum. Umarım başarırım bu kez..
Aaaa bu sefer son! Vazgeçmek yok çok güzel kilo veren arkadaşlarımız var burada sende onlardan biri olacaksın . Sakın pes etme emeklerine yazık.
Ne iş yapıyorsun canım? Kaç yaşındasın kaç çocuğun var? Nerede yaşıyorsun?
Ayyy dimi ya başlıyorsun. Bol şanslar dilerim canım, günün güzel geçsin. Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşınaGunaydin kaptanim sendrom bende ilk gunum
Ayy cok duygulandim okurken(Alıntıdır)
Annem çok güzel kahvaltı hazırlar. Ben onun kahvaltı masasına yılda en fazla beş kez otururum. Çünkü ayrı şehirlerdeyiz, çünkü öyle canım kahvaltı çektiğinde hemen gidemem, çünkü bak yine ağrıma gitti ailemden uzakta yaşıyor olmak... Gidiyorum ve bir misafir gibi ağırlıyor annem bizi. Sen seversin diye kaymak aldım diyor, siz seversiniz diye ahududu reçelini size sakladık, yemedik diyor.
Muhtemel ki bizim çocuklarımız da bizim evimize belli aralıklarla gelecekler büyüdüklerinde. Belki başka bir şehirde çalışacak, belki başka bir ülkede yaşayacaklar. O yüzden, bu sabahlar altın değerinde! Pazar kahvaltılarında çok önemli bir misafir ağırlıyormuş gibi özenle karşılıyorum çocukları. Kahvaltı tepsisini masanın üzerine koyuvermiyorum. Her şeyi tazecik, yenicik, şimdicik koyuyorum. Mete pankek seviyor, sırf onun için yapılıyor o pankek. Name domates güzeli, Ayşen Gruda Onun için bir gün önceden alınıyor en güzel domatesler. Üstüne ışıl ışıl zeytinyağı. Tuna, patatesli omlet sever, maydanoz sever. "Omleti senin için yaptım Tuna" demek ayrı bir keyif veriyor bana. Toplamak kolay oluyor diye mutfağa kurmuyorum masayı; misafir gibi salondaki yemek masasına kuruluyoruz. Her zaman çiçek olmuyor masamızda, dün dostlarım getirdi, kır çiçeklerimizde var. Oh bee, insan daha ne ister? Hoşgeldiniz evimin en kıymetli misafirleri, sofra hazır, buyrun efendim, buyrun lütfen, bu tarafa... Name hanım sizi baş köşeye alalım, babanın karşısına. En kıymetlimizsin zira...
Size de günaydın dostlar, iyi bakın kendinize ve evinizin en güzel misafirlerine...
(Alıntıdır facebook oyuncu anne Şermin Çarkacı)
Kizlar müthiş ya bayıldım ne güzel anlatmış! Sabah sabah duygularım sellll![]()
Tekrardan hosgeldin csnim azimli gördüm seni inşallah en yakın zamanda hedefine ulaşirsinGünaydın biraz geç oldu ancak kusura bakmayın.ben 30 yaşındayım evliyim ve 1 yıl önce doğum yaptım. Bir kızım var. Doğum öncesi ve sonrasından kalan kilolar var üzerimde. 2 haftadır diyetisyen e gidiyorum ve 2.2 kilo vermişim 15 gün içinde. Diyetisyen az buldu verdiğim kiloyu. Çünkü 0.700 gr ı yağ imiş. Bende grubunuza katılmak istedim daha azimli ve hırslı olarak. Bu arada güncel kilom 80 . Umarım yaza kadar gider bu kilolar
Günaydınnnnn kızlarBugün sendrom yok tatilim hahaaaahh
![]()
Gunaydin kaptanim sendrom bende ilk gunum