- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İnşaAllah kuzum yine umudum yükseldi 2017 de bir bebişimiz olacak sankicanımm çok sevindimm.. inşallah yakında bebek haberini de alırız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah kuzum yine umudum yükseldi 2017 de bir bebişimiz olacak sankicanımm çok sevindimm.. inşallah yakında bebek haberini de alırız
![]()
oo azımlıyız bu hafta baya - olacak tartıda sanırım begendım ispanyolum :)dünkü menüm
08:00 2 kaşık yulaf ezmesi, 2 kaşık nesfit, 1 bardak yoğurt
12:00 5 tane ekiili köftenin keöfteleri, 150 gram yoğurt
16:00 1 kupa sade nescafe, 1 avuç beyaz leblebi, 1 avuç kuru meyve
19:00 1 haşlanmış yumurta, 1 kase salaata, 4 kaşık kısır, 1 çatal tiramisu
su:2.5 lt
spor 8500 adım aralıklı yürüyüş
ayy çok güzel oluurrr... hadi bebiiişşşş bekliyoruz seni ..İnşaAllah kuzum yine umudum yükseldi 2017 de bir bebişimiz olacak sankiaslında olsada iyi olur ozaman da çünkü 10.yilimiz olacak bir taşta iki kuş nede güzel olur
![]()
yaa umarım canım.. çok sıkıldım artık gitsin şu kilolaaarroo azımlıyız bu hafta baya - olacak tartıda sanırım begendım ispanyolum :)
İnş herşey duslediginiz gibi olur. Sağlıcakla hayırlısıyla; )
İnşaAllah çok teşekkür ederim canımİnş herşey duslediginiz gibi olur. Sağlıcakla hayırlısıyla; )
Allah gönlüne göre versin aprilim en yakin zamnda hayırlı haber alırsın inşallahİnşaAllah kuzum yine umudum yükseldi 2017 de bir bebişimiz olacak sankiaslında olsada iyi olur ozaman da çünkü 10.yilimiz olacak bir taşta iki kuş nede güzel olur
![]()
Allah gönlüne göre versin aprilim en yakin zamnda hayırlı haber alırsın inşallah![]()
Allah hayırlı bir zamanda sağlıklı bir çocuk nasip etsin kaptancım
Çok teşekkür ederim İnşaAllah canımAllah hayırlı bir zamanda sağlıklı bir çocuk nasip etsin kaptancım
Çok teşekkür ederim İnşaAllah canım![]()
Bende çok sevindim, üstümüzden 1000 yükten en azından 500 ü kalktıApriliiiiim cooook sevindiiiiiim. Ay hadi insallah yaza kadar guzel haberler gelsiiiiin saglikla insallah. Fit anneler olaliiiiiim :)
not : fit'likten fillige dogru gidiyor olsam daaaa hala umutluyum 40 bitmeden fit olacagima daiir :)
Hala kimse hamile oldugumu anlamiyor nasil is ben anlamadim :)) toplantida biraz rahatsizdim gecen hafta fln diye bahsi gecti ve arada gorustugumuz bir arkadas hayirdir bir sorun yok insallah dedi, hamileyim deyince sasirdi yeni mi dedi :)) oyle hamileyim deyince dikkatli bakinca anlasiliyormus. Nasil anlasilmaz ben anlamadim 7,5 8 kilo aldim neredeyse
Bende çok sevindim, üstümüzden 1000 yükten en azından 500 ü kalktı
Sen benim idolümsün yapma deme öyle. Fitiz fittt olacağız![]()
Ayyy ben daha ne isteyeyim koç'um benimAy aprilim hafi insallah guzel haberleriniz gelir insallah. O zaman ben sana kocluk yaparim insallah![]()
Ayyy ben daha ne isteyeyim koç'um benim![]()
aynen canim bende oyleyim neyseki guzel zamana geliyorum aetik meyvemi alir parka yuruyuse cikarim ins bu yazAa ben de dort gozle bahar meyveleri ciksin diye bekliyorum. Mevsimi haric sebze meyve yemedigimiz icin simdilik bakiyorum :))
insallah eksilwrde cikarsin mutlu mutlu oluruuz hep beraber :)
az kaldi cnm neyseki artik bol bol yeriz :)ben artık merk etmiyorum kaç haftadır büyük bir sevinçle çıkyorum hooop bakıyorum artı.. kalorimi azalttım sporu arttırdım inşallah bu sefer vermiş olurum
oyyy kuşumm.. güzel haberlerle dön inşallah ..
kıyamam ben sanaaaa .. aşerdiğin şeye bayılıyorummm.. çıksa biran önceee