Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyi geceler 4 günlük misafirlerin ardından geldim çok şükür. Öncelikle ben 10 yil once guatr ameliyati oldum. Hipotiroidi hastasıyım. Yan troid hormonu salgilamior vücud ilaç alıyorum bunun için eutrox 150 mg günde bir tane. Sıkı bir diyet uygulamaya ve spora ragmen 3 hafta oldu diyete başlayali 3 kilo verdim. 82 ile başlamıştım. 79 oldum anca.
Bu şartlarda kilo verebilmen bile çok güzel. Boyun kaç daha kaç kilo vermek istiyorsun?

Öğle 14.30
İki ince dilim çavdar ekmeği
Sucuklu omlet
Domates,salatalık,peynir

Akşam 19.30
1,5 kepçe tarhana çorbası
Izgara tavuk
Bir kase salata
Kahve

1,5 litresu,2 bardak tarçınlı yeşil çay

Bende iyiyim yorgunum biraz.h.sonu ama hic dinlenenedim. Iki hareket etmekle is yapmakls yavas yavas yorulmaya basladim sanirim

Normaldir canım ama lütfen kendini fazla yorma ;) herşey olduğu kadar olsun.
İyi geceler 4 günlük misafirlerin ardından geldim çok şükür. Öncelikle ben 10 yil once guatr ameliyati oldum. Hipotiroidi hastasıyım. Yan troid hormonu salgilamior vücud ilaç alıyorum bunun için eutrox 150 mg günde bir tane. Sıkı bir diyet uygulamaya ve spora ragmen 3 hafta oldu diyete başlayali 3 kilo verdim. 82 ile başlamıştım. 79 oldum anca.

Bence yinede süper gitmiş iyi işte daha ne olsun herhafta 1 kilo:)))))
Geliyorum kimse yok,sohbet yok.Bakıp bakıp gidiyorum.Hoş geldin canım.:KK36:

Ben iyiyim şükür cumartesi günü yedim,içtim ve midem bulandı.Beş saat yemeye alışmışım,üstüne de az yemeye alışmışım.Çok mutlu oldum ya.:KK73:Canı ın çektiği yiyecekler bana hiç zevk vermedi.Buna daha çok memnun oldum.Ben kendimde şunu gördüm; yasak koyduğum zaman her şeyi yiyesim geliyor ama yasağı kaldırınca kararında yemeye başladım.:KK9:
Oyyyyy iyiki varsın! Geldim geldim hsonum çok yoğun geçti ondan canım, yoksa gelmezmiyim? Hoşbuldum:))))

Ben iyiyim şükür cumartesi günü yedim,içtim ve midem bulandı.Beş saat yemeye alışmışım,üstüne de az yemeye alışmışım.Çok mutlu oldum ya.:KK73:Canı ın çektiği yiyecekler bana hiç zevk vermedi.Buna daha çok memnun oldum.Ben kendimde şunu gördüm; yasak koyduğum zaman her şeyi yiyesim geliyor ama yasağı kaldırınca kararında yemeye başladım.:KK9:

telefondan yazmak tam eziyet bu aralar. Bir turlu dogru duzgun alinti yapmiyor yapsa yazilmiyor anlamadim. Sitenin bana bi garezi var. Pcdwn de pek giremiyorum habire sifre hatali diyor oysaki herzaman ayni sifre. Sifre sifirliyorum sifirlanmiyor. Garip seyler. Oysa bakinca cok yazasim geliyor :) gecmis olsub rahatsizdin sanirim

Normaldir canım ama lütfen kendini fazla yorma :KK66: herşey olduğu kadar olsun.

Oyyyyy iyiki varsın! Geldim geldim hsonum çok yoğun geçti ondan canım, yoksa gelmezmiyim? Hoşbuldum:))))

Ay april inan hic is yaapmiyorum desem yeri. Minimum is.hani iki tabagi makinaya yerlestirmek bile gozumdw buyuyor. Gecen oylr yerlestirmedim makinada doluydu usendim. 2 gunde tezgahin ustu carsamba pazari oldu :)) sonra daha zor oldu. Trmizlik fln yapmiyorum zaten. Yataktan kalkmak yetiyo yorulmama

Ay april inan hic is yaapmiyorum desem yeri. Minimum is.hani iki tabagi makinaya yerlestirmek bile gozumdw buyuyor. Gecen oylr yerlestirmedim makinada doluydu usendim. 2 gunde tezgahin ustu carsamba pazari oldu :)) sonra daha zor oldu. Trmizlik fln yapmiyorum zaten. Yataktan kalkmak yetiyo yorulmama
Ayyyy :KK70:Senin nazlanma zamanların gelmiş. Aslında haklısın bazen benim bile iki tabağı kaldirasim gelmiyor, olur canım öyle şeyler. Birde sen hamilesin yaaa daha da fazla olur. Çok da yatsan sıkıntı, her yerin ağrır sonra, geçecek canım hayırlısıyla az kaldı sabret :KK68:

Normaldir canım ama lütfen kendini fazla yorma :KK66: herşey olduğu kadar olsun.

Canımsın.Gez toz seninde hakkındır.Diğer grupları gezdim,2-3 saat spor yapanlar var ya şaşırdım.Biz yarım saati zor yapıyoruz.:KK49:

telefondan yazmak tam eziyet bu aralar. Bir turlu dogru duzgun alinti yapmiyor yapsa yazilmiyor anlamadim. Sitenin bana bi garezi var. Pcdwn de pek giremiyorum habire sifre hatali diyor oysaki herzaman ayni sifre. Sifre sifirliyorum sifirlanmiyor. Garip seyler. Oysa bakinca cok yazasim geliyor :) gecmis olsub rahatsizdin sanirim
Ben alıştım telefondan yazmaya ama bilgisayardan daha rahat oluyor.Senin uzun yazmalarını özledik.Bir ara ben hastaydım,sonra küçük oğlum çok hasta oldu.Şimdi iyiyiz şükür.Senin bahar yorgunluğu da olabilir.Vallahi benim bile şu an halim yok,devamlı uyumak istiyorum.

Ben burdayım geldim :KK48: bak gelmemişim kimsede gelmemiş o_O nasılsın tatlım?

Öğle 14.30
Sucuklu omlet
Domates,salatalık,peynir

Akşam 19.30
Izgara tavuk
Bir kase salata
Kahve

oy nıhayet birilerini gördum :)
giriyorum bakıyorum kımse yok cıkıyorum ben de:)

dünkü menum
sabah iki yum haslama
kupa cay
kk peynır
salatalık
bir dılım ekmek

öğlen ıkı grıssını
cay

aksam
kuru fasulye yarım pors.
yarım dılım ekmek birazn yogurt

sodalı ayran yatarken
ıkı lt su spor yok

Evet çok şükür bu sekilde giderse hafta da 1 kilo olarak ayda 4 kilo. 4 aya kadar da inş dilediğim kiloya ulaşabilirim diye düşünüyorum :)

Canımsın.Gez toz seninde hakkındır.Diğer grupları gezdim,2-3 saat spor yapanlar var ya şaşırdım.Biz yarım saati zor yapıyoruz.:KK49:

Herşeyin fazlası zarar canım, bence hergün yapılan 30/40 dk lık spor yeterli. Hatta diyetisyenler birgün yap birgün yapma bile diyor. :)))))) nasıl o kadar zaman buluyorlar helal olsun.
gulfuren gulfuren canm menun iyi :)
ApriL_2007 ApriL_2007 aprilim son zamanlar bakıyorum da kimse yorum yapmıyo gibi menulere ya da bana mı oyle geliyor :110:
hsonları genelde böyle herkes gezmelerde yarın dökülürler ;) ben elimden geldiğince yapıyorum, ama bazen bişey görmezsem iyiyse sadece beğeniyorum. Beğenmediklerim düşünsün:)))))))

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun.Üşüttün mü acaba? Karın ağrısıda varmış.Bir günden bir şey olmaz.Kaldığın yerden devam edersin.

Kokay gelsin.

Regl olacaksın ödemdir.12 den sonra su çok içiyorsan vücut atamıyordur.Benim öfem sorunumvar.Sabah 8 de tartılıp,bir şey yemeden 12 de tartıldığım zaman arada en az 600 gram oynuyor.

Geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindir :KK51: sen karışık yapsan da yine diyete uygun bişeyler yapmışsındır eminim :KK56:
İlginçmiş o_O hiç öyle olmadım hep sabah eksi çıkarım gulfuren dediği gibi de olabilir belki ödem oluyordur.
Teşekkür ederim kızlar iyiyim cok şükür havalar degisiyo bi kisa bi uzun giyiniyoz ondan olsa gerek usutuyorum
Öğle 14.30
Sucuklu omlet
Domates,salatalık,peynir

Akşam 19.30
Izgara tavuk
Bir kase salata
Kahve

Menu guzelcanim ben isey fark ettim kendimde sizinledepaylasayim ne zamn tarcinli yesil ay icsem kesi likle cissslari canim istemiyor ve ogunufresiz atlatiyorum ;)
dünkü menum
sabah iki yum haslama
kupa cay
kk peynır
salatalık
bir dılım ekmek

öğlen ıkı grıssını
cay

aksam
kuru fasulye yarım pors.
yarım dılım ekmek birazn yogurt

sodalı ayran yatarken
ıkı lt su spor yok
Kuru fasulye nin yanina ekmek koymasandaolur zatenkuruda yeterince kh var ;)
Herşeyin fazlası zarar canım, bence hergün yapılan 30/40 dk lık spor yeterli. Hatta diyetisyenler birgün yap birgün yapma bile diyor. :)))))) nasıl o kadar zaman buluyorlar helal olsun.
hsonları genelde böyle herkes gezmelerde yarın dökülürler :KK66: ben elimden geldiğince yapıyorum, ama bazen bişey görmezsem iyiyse sadece beğeniyorum. Beğenmediklerim düşünsün:)))))))
Ahahaha koptum sabahsabah:KK70:bakim benim menuyu beyencenmi:KK45:

Menum

Sabah sade kahve

11.40
2 yumurta domates krep peynir

Ogle 15.00
1kase corba

Aksam 19.30
Tavuk ,corba dkan ekmek yogurt
Spor 40dk yürüyüş
Su.2lt

Back