Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

En iyisini yapmışsın, yaza fit girmek gibisi yok. Ev hanımı olman güzel, katılım konusunda zorluk yaşamazsın. Kız mı erkek mi? Adı ne?
Gozunuz yakisikli gorsun :) adi Enes

Eklentiler

• Fotoğraf-0078.webp
    Fotoğraf-0078.webp
    30 KB · Görüntüleme: 49
İyi geceler baby naber?
Valla kaptanı m bu aralar menü gitmiyorum kızım iyice hareketlendi
İş güç derken akşam nasl oluyo bilmiyorum
Her gün ip atliorum
Onun dışında sporun yok
Adetim gecikmisti ondan spora konsantre olamadı
Ama oldum artık daha iyi olmak istiyorum son beş kilo icin

İyi geceler arkadaşlar. Hele şükür normal hayata geri dönebildim ben. Önce misafir sonra da kızımın diş sıkıntısı derken uykusuz ve yorgun bir kaç günün ardından neyseki biraz toparladim kendimi. Öncelikle sırasıyla diyet günlüklerimi paylaşayım. Her ne kadar diyet ve sporumu tam anlamı yapamsam da cok sükür artış yok kilomda aksine azalma bile var.
Canım geçmiş olsun, zor oluyor tabii gece uyuyamamak. Birde insan üzülüyor yavrusu orada acı çekerken orası da ayrı tabi.

11 mart cuma diyet günlüğüm

07.30 500 ml limonlu ılık su
08.00 kahvaltı. 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates maydanoz 2 dilim ekmek
09.00 yeşil çay
10.00 500 ml su
11.00 elma
12.30 öğlen yemeği : 500 ml su. Melemen maydanoz taze soğan 2 dilim tahıllı ekmek
15.00 5i 1arada bitki cayi
16.00 500 ml su
17.30 1 bardak ayran
19.00 aksam yemegi : 500 ml su. 3 adet köfte. Yeşil salata limonlu 2 dilim ekmek
20.00 1 bardak açık çay
23.00 500 ml

15 dakika egzersiz 50 mekik
menülerin genel itibariyle güzel canm neyseki ucuz atlatmışsın. Sadece bugün ki menün birazcık ekmek fazla olmuş ama olsun düzelir ilerleyen günlerde;)

Persembe 4 hafta olacak diyete başlayali 82 ile başlamıştım şu anda 78 çıkıyorum. Ayrıca pkos ve hipotiroidi hastasıyım. Ayda 4 kilo benim için harika bir sonuç :)
Canım valla çok iyisin aynı kilo dayız biraz yarış yapalım ben çok kötü duraksama. Yaşıyorum
Beni gaza getr

Gozunuz yakisikli gorsun :) adi Enes
Oyyyyy Maşallah :nazar: çok tatlı, çok yakışıklı annesi yandın sen büyüyünce :KK48:

Valla kaptanı m bu aralar menü gitmiyorum kızım iyice hareketlendi
İş güç derken akşam nasl oluyo bilmiyorum
Her gün ip atliorum
Onun dışında sporun yok
Adetim gecikmisti ondan spora konsantre olamadı
Ama oldum artık daha iyi olmak istiyorum son beş kilo icin
Sen yinede yaz ipin ucu kaçıyo bak sonra :KK66: Dikkat ettiğine sevindim yazmayınca vazgeçtin sandım diyetten.

Ayy olmadi etiket :D telden yazıyorum da
April sana yazicaktim :d

Ben dogumdan sonra 54 ile kaldim hamile 85 ila doguma girdim 9 ay gecmeden eski kiloma geri döndüm hic rejim yapmadim o zAmanlar hirsliyimdir ben kafama koydum mu biseyi o benim dir :) uzun aralardan sonra 65 kg oldum rahatsiz etto beni dedim yine kilo vermeye baslayim

Ayy olmadi etiket :KK70: telden yazıyorum da
April sana yazicaktim :d

Ben dogumdan sonra 54 ile kaldim hamile 85 ila doguma girdim 9 ay gecmeden eski kiloma geri döndüm hic rejim yapmadim o zAmanlar hirsliyimdir ben kafama koydum mu biseyi o benim dir :) uzun aralardan sonra 65 kg oldum rahatsiz etto beni dedim yine kilo vermeye baslayim
Müthiş kilo almışsın ve müthiş vermişsin tebrik ederim. Hırslısın belli zaten, umarım istediğine en kısa zamanda kavuşursun. Neden olmasın ki dimi ama ?

Back
X