Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tavsiyem sabahlari maydonoz suyu icin iyi geliyor tok tutuyor metebolizma canlandırıyor odem atiyor
Siz her gun buyuk wc çıkıyormusunuz bilmem ama :D ben cikiyorum :d
Veya yogurt zencefil tarcin zerdecal yiyin gobek eritmek icin numberone
Ve vee vee Su 2.5 lt Su gunde icilmesi lazim

Tavsiyem sabahlari maydonoz suyu icin iyi geliyor tok tutuyor metebolizma canlandırıyor odem atiyor
Siz her gun buyuk wc çıkıyormusunuz bilmem ama :KK70: ben cikiyorum :d
Veya yogurt zencefil tarcin zerdecal yiyin gobek eritmek icin numberone
Ve vee vee Su 2.5 lt Su gunde icilmesi lazim
:KK51:ahhhh hergün derim ben bunları:))))) Ohhh birazda sen de bizim yaramaz kızlara bunları.

Canım valla çok iyisin aynı kilo dayız biraz yarış yapalım ben çok kötü duraksama. Yaşıyorum
Beni gaza getr
Valla süper olur ben varım arkadaşim. Yaklaşık 1 ay oldu diyete başlayalı. Umarım sonuna kadar gidebilirim. İlk hedefim 67 başarabilirsem ins. Sen ne zaman başladın diyete. Hedef kilon kaç? Bu arada 1 yaşında kızım var.

Valla süper olur ben varım arkadaşim. Yaklaşık 1 ay oldu diyete başlayalı. Umarım sonuna kadar gidebilirim. İlk hedefim 67 başarabilirsem ins. Sen ne zaman başladın diyete. Hedef kilon kaç? Bu arada 1 yaşında kızım var.
evet canım aynen benimde 9 aylık kızım var emiyo
Ben uzun zaman oldu 97 dim.eylulde basladi kasima kadr85 de kaldım bi sure iki ayda 79 a düştüm sonra yine duraksama
Benim hedefim 73 İnsallah

İyi geceler herkese. Kızım hala uyanık benim.inş çabucak uyur. Yarın işe nasıl gidicem bilmiyorum bu uykusuzluklâ :(

evet canım aynen benimde 9 aylık kızım var emiyo
Ben uzun zaman oldu 97 dim.eylulde basladi kasima kadr85 de kaldım bi sure iki ayda 79 a düştüm sonra yine duraksama
Benim hedefim 73 İnsallah
yarın görüşmek üzere. Umarım kısa sürede ulaşır ız hedeflerimize :)

Kendimden bahsedeyim. 72 kilo ile hamile kaldim doguma 95 le girdim kizim 1 yasina girdiginde 74 kiloydum o zamana kadar diyet filan yapmadim AMA spor ve hareket girdi hayatima bir de emzirdigim icin galiba kendiliginden 72 oluverdim 1,5 yilda.. Ondan sonra dedim artik zayif biri olayim hafifleyim diyet ve sporla 65 kusurlere dustum AMA sonra motivasyonum azaldi ne aldim ne verdim simdi bu yarismalarla kalan kilolari da verip zayif biri olarak hayatima devam etmek istiyorum.. Ilk hedefim Nisan 15 e kadar 60 kusurlere gelmek ondan sonra da 57-58 e gelip kilomu sabitlemek.. Bu arada karatay tarzi beslenmeye calisiyorum ekmek sadece kahvaltida tuketiyorum spor olarak Jillian yapiyorum hergun ve 2,5 lt su tuketiyorum.. Kendime guveniyorum bu kilolari vericem sizin de desteginizle;)

Gunaydin hanimlar.2 gundur ugrayamadim.kizm dis cukariyo surekli ates kusma ishal.yavrm kucagimdan dusmuyo.gecleri de ayni.4 gibiydi uyandigimda.sonra da gun icinde halim kalmiyo.az da olsa oan ne bulduysam yiyorum mecburen.iyis olsun da ins

Benim kiz da 1 yasinda 11 mart dogumlu
Günaydın merhabalar. Masallah allah bagislasin. Benim kızımda 1 Şubat doğumlu 13 aylık oldu. Azı dişleri çıkıyor 10 günden beri mahvediyo aynen beni. Özellikle iki gecedir 4 lerde yatıyorum. Hem ise gidiyorum hemde diyet spor yapmaya çalışıyorum bunun yanında da. Sizi cok iyi anlıyorum :(

Bu arada cok sukur ilceye eski diyetisyen geri dondu.ozel muayenehane aciyo.pzt ye randevu aldim.
Hayırlısı olsun. Bende diyetisyene gidiyorum yarın 4 hafta olacak. Kesinlikle tavsiye ederim. Vallahi sırf o tartıda zayiflamis olmak için korkumdan diyetini bozmuyorum. Kendim br şekilde evde yapmaya çalışsam o kadar iadeli olmayabilirim belki. Etkisini goreceksinizdir kesin bence. Ben 4 hafta da 4 kilo verdim.

Back
X