- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Yarın kaç cikacam acaba İnsallah iyi bi rakam gorurum

Kaptanım nasıl sin ben pek giremiyorum bu aralar
ApriL_2007

Kaptanım nasıl sin ben pek giremiyorum bu aralar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana dua ettim,inşallah güzel haber alacağız.Ben seni yarın listeye eklerim @kanikeykızlar günaydın :)
yarın transferim var muhtemelen uğrayamayacağım bu günden kilo bildiriminde bulanayımgulfuren canım sana zahmet yarın benide listeye eklermisin
55.00 dan 54.50 ye düşmüşüm eklersen sevinirim :)
transferden sonrada bir hafta annemde kalacağım.hergün bildirimde bulunamaya bilirim ama sebze ağırlıklı beslenip diyeti bozmayacağımApriL_2007 :) inş. haftaya cuma hayırlı haber ve eksi kilolarla geri dönerim :)
hepinizi öpüyorum![]()
Anladim kaptanim:) Dunku menum: 9 : bir buyuk bardak limonlu ilik su, 10: kahvalti: 2 kk peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, Domates, salatalik, 2 cilek, 1 avuc fistik, 4 yk kabak tarator. 13:00 sekersiz sutsuz kahve. 15:00 yarim saat Jillian Michaels. 18:00 aksam yemegi: 8 yk pirincsiz pirasa yemegi. 2 yk yogurt. 3 yk kabak tarator. 1 yk humus. 1 buyuk kase yagsiz salata. Ve yaklasik 3 lt suMenünü alt alta yazarsan sevinirim e, ve hepsini bir bütün olarak yazarsan dahada iyi olur. Biz genelde dünkü menüm şeklinde paylaşıyoruz yada gecenin sonunda
Şuana kadar iyi gitmişsin.
Hos geldin canimYazarken alt alta yaziyorum AMA oyle gitmiyortelefondan yazdigim icin mi acaba? Niye Boyle oldu anlamadim kaptan
![]()
Senfe hos grldinIki tatli kasigi nutellayi unutmusum ekleyeyim :/
İyiyim sen nasılsın? Evet farkındayım daha çok gel bence yoksaa unutursun diyeti falanYarın kaç cikacam acaba İnsallah iyi bi rakam gorurum
Kaptanım nasıl sin ben pek giremiyorum bu aralarApriL_2007
Iki tatli kasigi nutellayi unutmusum ekleyeyim :/
Yazarken alt alta yaziyorum AMA oyle gitmiyortelefondan yazdigim icin mi acaba? Niye Boyle oldu anlamadim kaptan
![]()
Ok eklerim kuzummm :)))))Gunaydin kilo bildjirimi yapayim internetim yok gecwn hafta 68 dim galiba bu hafta 67
Tabiki oluyor işte asıl kilomuz o zaman ki canımHosbulduk herkese gunaydin :) Simdi bi gariplik yok mu gece 73,5 ken sabah ac karna 72 yim. Sizlerde de oluyor mu bu?
Listede olmasanda tartiliyorsun canım çünkü o kilolarını baz alacağız listeye girince. Neyse bugünkü önemli değilde haftaya cuma mutlaka tartilmalisin. Haftaya cuma olan kilonla sonraki cumadaki kilon arasındaki farkı alıp yüzdesi hesaplanacak. Takım listesine gireceksin.günaydın kızlar listede olmadığım için tartılmadım en son 76 idim..o kadar yiyince tartıya çıkasım gelmedi regl dönemim yakın olunca inanılmaz iştaha geliyorum dur diyemiyorum kendime..salona kaydımı yeniledim p tesi sağlam spora başlıyorum inşallah vericem bu kiloları kafaya koydum![]()