Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok iyi yapıyorsunuz özellikle tavuk artık o kadar zararlı ki full antibiyotik ve hormon.bir belgesel izlemiştim food inc diye iyi ki yemiyorum dedim,alerjim var deyin bazen anlamıyor çünkü ben ancak böyle anlatabiliyorum :KK70:

Ben biraz cazgir bir kadinim. Ustume geldiklerinde cemkiriyorum :)) ben mumkun oldugunca disaridan hazir paketli ta da sektorlesmis urun kullanmamaya calisiyorum . Esimi de kendjme benzettim ama nutelladan vazgeciremedim :D

Ben biraz cazgir bir kadinim. Ustume geldiklerinde cemkiriyorum :)) ben mumkun oldugunca disaridan hazir paketli ta da sektorlesmis urun kullanmamaya calisiyorum . Esimi de kendjme benzettim ama nutelladan vazgeciremedim :KK70:
nutella vazgeçilecek gibi değil valla haklısınız :D ben çemkirsem de işe yaramıyor vejetaryen iken kazandibi yemiştim içinden tavuk göğsü çıkmıştı,ne alakaysa bilmiyorum da pek.sonra lokantada mercimek çorbası istiyorum 40 kere soruyorum içinde tavuk suyu vs var mı diye yok diyorlar bir kaşık alıyorum hemen anlıyorum olduğunu valla bıktım.artık şey diyorum tavuk suyu yok değil mi? bakın alerjim var mosmor oluyorum burada bayılır giderim :D o zaman dikkat ediyorlar ancak

bugün güzel yedim azıcık iştahım geldi sonunda(bazı nedenlerden dolayı oruç tutamıyorum)
06.30 soya sütü,yulaf ezmesi,chia tohumu,4-5 kuru üzüm,1 kuru kayısı,4 ceviz,4 badem,tarçın.hepsini karıştırıp yiyorum:kk77:
08.15 1 avuç kabak çekirdeği
12.00 2 kase salata,1 kase barbunya yemeği,1 maden suyu
13.30 1 muz
16.00 1 kivi
18.15 3 tane fırında patates,baharatlı falan.yanında da pancar salatası azıcık.
sporum: sabah 40 dak,öğle 40 dak, akşam 40 dak.
ağır tempoda yürüyorum 350 cal falan ancak yakabilmişimdir,olsun:spor:

sağlığın için illa hayvansal protein almak zorunda değilsin :) ama veganlık zor zanaat yani bilinçsiz yapılırsa çok tehlikeli.ben 2.5 yıl vejetaryen iken çok araştırdım okudum. hatta hayvansal proteinlerin kanser yaptığı artık bilimsel çalışmalarla yayınlandı,annem lokal ileri meme kanseri oldu geçen sene.tedavisi bitince onu da vegan yaptım şimdi sağlığı düzeldi kontrolleri tertemiz çıkıyor.onkoloğu da et yemese de olur dedi,bitkisel proteinlerin vücudumuz için daha yararlı olduğunu öğrenmek isterseniz doktor murat kınıkoğlu'nu bir araştırın derim youtube'dan videolarını da izleyebilirsiniz.ama bize öğretilen çocukluktan beri şeyler var.bunları kırmak kolay değil,ben de veganlara deli gözüyle bakıyordum.yani ben "hayatta yapamam" demenizi de anlıyorum sadece bir araştırın derim:KK200:
Merhaba canım.Annene geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Güzel kilo vermişsin kutlarım.

ApriL_2007 ApriL_2007 canim nerelerdesin bir yaramazlik yok insallah.

Buralar iyuce in cin top moduna girmis

A afrodit26 canim guzelveriyordun izne ayrilmaya emin misin. Tasinma vs senu epey yogunlastirdi
Canm diyete devam edicem ama buraya gelemiyorum haksizlik oluyo ben baskla inna kizarken kendim ayni ceyi yapmis oluyorum .. Kilo vermeye devam bayrdan sonra donucem tekrar :)

jyiyim cok sukur bebis de iyi :) sen nssilsin epeydir goremedim seni takimimizin ablasii Izne ayrilayim diyordun ayrildin mi yoksa.

bri de demeden gecemeyecegim. Ne kadsr dusuncelisin masallah herkesi atlamadan hal hatir sorup yazdiklsrina cevap yaziyorsun
Ben izne ayrıldım.Şu an böyle iyi hissediyorum. Kilo da almadım şükür.Yasaklar kalkınca yeme isteğim azaldı inan.
Sen de ne güzel bakıyorsun canım benim. Ben kendime yapılmasını istemediğimi başkalarına yapmamaya çalışırım.Aprili de merak ettim.Tek başına uğraşmaktan yoruldu kıyamam.

Canm diyete devam edicem ama buraya gelemiyorum haksizlik oluyo ben baskla inna kizarken kendim ayni ceyi yapmis oluyorum .. Kilo vermeye devam bayrdan sonra donucem tekrar :)
Diyetisyene devam ediyorsun zaten. Onun listelere uymaya çalışıyorsun.Son kontrolün nasıldı? Ben spora devam edemedim. Eliptiği yaptırdım.Mekik,squat ekleyeceğim ispsnyolun yaptıkları gibi.

Anladim cnaim. Tasinmada kolay gelsin. Cabucak don ozletme kendini ;)

Ben izne ayrıldım.Şu an böyle iyi hissediyorum. Kilo da almadım şükür.Yasaklar kalkınca yeme isteğim azaldı inan.
Sen de ne güzel bakıyorsun canım benim. Ben kendime yapılmasını istemediğimi başkalarına yapmamaya çalışırım.Aprili de merak ettim.Tek başına uğraşmaktan yoruldu kıyamam.

Diyetisyene devam ediyorsun zaten. Onun listelere uymaya çalışıyorsun.Son kontrolün nasıldı? Ben spora devam edemedim. Eliptiği yaptırdım.Mekik,squat ekleyeceğim ispsnyolun yaptıkları gibi.

Evet yasaklar kesinlikle daha cazip getiriyorm ondan yasam bicimi demek diyette degilim bu benim saglikli beslenmem demek vs daha dogru ve iyi geliyor. Ben de konusuldu ama izne ayrilmaktan vazgectin sandim.

benim 40 im cikinca ki bu ramazanin sonuna dgoru oluyor. Dootor istedigin sporu yapabilirsin dedi. Beraber eliptik yapalim mi. Ama ben uzun zamandir yapmadigim icin 20 25 dk ile baslayip 40 45 e cikarmayi dusunuyorum zamanla. Ne dersin abla ?

Ah aprili ben de merak ettim. Insallah bi yaramazlik yoktur

Ben biraz cazgir bir kadinim. Ustume geldiklerinde cemkiriyorum :)) ben mumkun oldugunca disaridan hazir paketli ta da sektorlesmis urun kullanmamaya calisiyorum . Esimi de kendjme benzettim ama nutelladan vazgeciremedim :KK70:
fıstıkkkk kuzucuk napıyor emiyor mu uyuyor mu seni yoruyor muuuu..
ayrıca daaa nutella candamaımız bizimmm vazgeçilmeeezzzzz
bugün güzel yedim azıcık iştahım geldi sonunda(bazı nedenlerden dolayı oruç tutamıyorum)
06.30 soya sütü,yulaf ezmesi,chia tohumu,4-5 kuru üzüm,1 kuru kayısı,4 ceviz,4 badem,tarçın.hepsini karıştırıp yiyorum:kk77:
08.15 1 avuç kabak çekirdeği
12.00 2 kase salata,1 kase barbunya yemeği,1 maden suyu
13.30 1 muz
16.00 1 kivi
18.15 3 tane fırında patates,baharatlı falan.yanında da pancar salatası azıcık.
sporum: sabah 40 dak,öğle 40 dak, akşam 40 dak.
ağır tempoda yürüyorum 350 cal falan ancak yakabilmişimdir,olsun:spor:
harikasın valla kuzum süper gidiyorsun

Back
X