- 5 Şubat 2016
- 6.477
- 9.873
- 148
Kizlar nerdesiniz ya. Kimse yokm kimse ugramiyor. Hevesim kiriliyo. Black de olmasa kendi kendime konusup oturacagim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar nerdesiniz ya. Kimse yokm kimse ugramiyor. Hevesim kiriliyo. Black de olmasa kendi kendime konusup oturacagim
buralar pek sessiz canımKizlar napiyosunuz :)
Kizlar napiyosunuz :)
Kizlar napiyosunuz :)
kızlar ben bugün ebru şallı'nın pilates dvd'sini aldım ama yapabilir miyim ki 80 kiloda? sıkılaşmak istiyorum.
Sağol canım ben de seni merak ediyorum. Uc kilom kalmıştı ramazan girince araya biraz düzen sasti.sonra toparoariz İnsallah. Benim kızda hiç durmuyo artık Allah ım yardım etsin hem bebis hem hamile lık hemde ev taşıyacak missin kolay gelsin inşallahmeraba tatlimmm merhabalar kizlar hepinize nasilsiniz kilolar gidiyor insallah canim ben su an toplamda 4 kilo aldim cok iyi gittigimi dusunuyorum bebisin gelisimi de guzel pek yiyemiyorum genelde zorluyorum kendimi hosuma giden bisey oluncada canimin istedigi kadar yiyorum koy sutu yumurtasi yogurdu aliyoruz arada onlari yiyorum vitaminsiz kaldim cunku oglum tum gun enerjimi bitiriyo surekli dokup saciyo surekli dusuyo dis cikardigindan geceleri agliyo nete fazla giremiyorum o yuzden bu ay bide ev tasicam onun korkusu saldi hic kilo alamam heralde bu gidisle tam hayalimdeki gibi dogurdum gunun haftasi eski kiloma donerim boyle giderse eger :)dagatesi sen de dogum yapmissin canim hayirli olsun hayirli evlat olsun insallah sicaklarda cok zor oluyor bebisler gecen sene ramazanda dogum yapmistim banada bakanada zor olmustu siz biraz atlattiniz mi sarilik gaz vs. konulari .
ApriL_2007 sen nasilsin canim
denizzeynep canim seni dr ozledim gitti mi kilolar
kızlar ben bugün ebru şallı'nın pilates dvd'sini aldım ama yapabilir miyim ki 80 kiloda? sıkılaşmak istiyorum.
-bugünkü menüm-
10.00 semizotlu salata
11.00 6 badem
13.00 1 kivi
15.30 3 ceviz
16.30 9 dilim fırında baharatlı patates( 2 büyük patates ediyor)
1 kase çıtır ekmekli,soya sütlü kabak çorbası
spor : 30 dakika yürüyüş
Sa
Sağol canım ben de seni merak ediyorum. Uc kilom kalmıştı ramazan girince araya biraz düzen sasti.sonra toparoariz İnsallah. Benim kızda hiç durmuyo artık Allah ım yardım etsin hem bebis hem hamile lık hemde ev taşıyacak missin kolay gelsin inşallah
günaydın kızlar iyi haftalar herkese
diyetisyene gittim ben..bana güzel de bir liste verdi..harfiyen uymaya çalışıcam.tek sıkıntı sadece burda tartılcaksın evde kendin asla tartılma dedi..onu nasıl yapıcam bilmiyorum bildirim işini..2 haftada 1 gidicem çünkü diyetisyene..en son 2013 yılında gitmişim 98 kg ile ve vücudumda 43 kg yağ varmış..şok oldum.şu an 10 kg fazla yağ kalmış onu eritmem lazım.spora da asılıcam akşamları..yıl sonuna kadar inş.65 olurum..68 miş sağlıklı kilom.ama ben önce 65 sonra 60 olmak istiyorum inş.
canım ben de senin gibi başlayıp güzel kilo vermiştim şu an sabit nerdeyse 1 yıldır 7 nin altına inemiyorum.diyetisyenim her öğlen spor yaptığım için et verdi.kırmızı et,tavuk,balık hangisi olursa yanına yoğurt ya da bol salata ve 1 dilim ekmek dedi.ben ekmek yemem muhtemelen o her ne kadar ısrarla yiyeceksin dese de..ama spor yaptığımız için kastan değil yağdan gitmesini istiyorsan hergün proteine ağırlık ver..aklında olsun![]()
Günaydınnnnn kızlardün çok hastaydım ateşler içinde ! Şükür ki şimdi iyiyim sadece halsizlik var. Klasik yaz başı gribimi oldum
![]()
Ben de tatile ciktin kiyilarda koselerde yemek yiyorsun sandim kaptancok gecmis olsun. Cabucak toparlarsin insallah