Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ApriL_2007 ApriL_2007 yok geliyorum artik :) Dun ogle meyve yedim aksam mangal izgara et kahvalti cok gec yaptim :) Adet olmam gerekiyordu olmayi bekliyorum şiştim iyice bakalim.

Süper olmuş o zaman :KK76:
Aslinda biz deniz degil de boyle hani gezmeli doga tatilini severdik. Tatil diye cikip 3 5 sehir gezmeyi. Bilmiyorum artik bundan sonra nasil olur

İlk yıllar biraz zor olurda, daha dingin tatiller sizi bekleyecek kuzummm. Belki daha sonraları o enerjik tatiller

Bizim de haftaya tatil başlıyor:)) Bayram + alanya tatılımız, Bu cumaya kadar ıstedıgım kıloya ulasacagım inşallah:)
Sanada şimdiden iyi tatiller ve eğlenceler dilerim. Desene aynı vakitlerde Antalyalı olacağız seninle ;) ayyy dimi yaa kilolar da gitsin!

Tartı yok umarım boşverip şişmem şu tatilde. Evde şüphelendiğim anda bakıp tedbir alıyordum şimdi ne olur bilemiyorum.

Kaçışın yok canım yandın o zaman sen :KK48::KK48:

Aynen ya bu annelerinde hic ayarı yok :D 64 65 kilo oldugum sıralarda sofrada ekmek yerken çok kilo aldın dikkat et diyordu az kilo verince çok zayıflamışsın hasta düşeceksin diyor ortasını bulamadık :D Ben halimden memnunum şu mağazalara gidince istedigim kıyafeti denedigimde oluyor ya daha bişey istemem :D Ha olmayan kıyafetlerde oluyor onlarda geniş olması o da canımın sağlığı zaten. Bugün üniden arkadaşlar gördü beni yıllar sonra ne kadar zayıflamışsın dediler bunu duymak harika bir şey.

Aynen ya bu annelerinde hic ayarı yok :KK70: 64 65 kilo oldugum sıralarda sofrada ekmek yerken çok kilo aldın dikkat et diyordu az kilo verince çok zayıflamışsın hasta düşeceksin diyor ortasını bulamadık :KK70: Ben halimden memnunum şu mağazalara gidince istedigim kıyafeti denedigimde oluyor ya daha bişey istemem :KK70: Ha olmayan kıyafetlerde oluyor onlarda geniş olması o da canımın sağlığı zaten. Bugün üniden arkadaşlar gördü beni yıllar sonra ne kadar zayıflamışsın dediler bunu duymak harika bir şey.
Anne işte çok tatlılar ya :KK68:

İşte sonuç muhteşem ya ondaki mutluluk paha biçilemez :KK66:

Aynen ya bu annelerinde hic ayarı yok :KK70: 64 65 kilo oldugum sıralarda sofrada ekmek yerken çok kilo aldın dikkat et diyordu az kilo verince çok zayıflamışsın hasta düşeceksin diyor ortasını bulamadık :KK70: Ben halimden memnunum şu mağazalara gidince istedigim kıyafeti denedigimde oluyor ya daha bişey istemem :KK70: Ha olmayan kıyafetlerde oluyor onlarda geniş olması o da canımın sağlığı zaten. Bugün üniden arkadaşlar gördü beni yıllar sonra ne kadar zayıflamışsın dediler bunu duymak harika bir şey.

Ah su anneler :)) Allah basimizdan eksik etmesin.

muhtesem bisey! Hem istedigini giymek hem de gelen tepkiler.

Günaydınnnnn erkenciler:KK25:

Günümüz çok güzel geçsin İnşaAllah. Akşam olsun çabucak :mad: sendrom geldi ahahhaa yine!

Dünkü menüm
Sabah 08
4 yulaflı bisküvi

Kahvaltı 10
İki dilim ekmek
1 dilim peynir
1 biber
1 çk vişne receli
Çay

Ara 14
İki avuç kiraz

Akşam 17
2 kase şehriyeli tavuk çr
1 ayran
1 dilim ekmek

Ara 21
Bir avuç kiraz

2.5 litre su
Spor yok hastaydım

dünkü menüm
08:00 yarım kase yoğurt, 2 kaşık yulaf ezmesi, 2 kaşık nesfit
12:00 1 kase yoğurt, 3 kaşık yulaf ezmesi, 2 kaşık nesfit
16:00 sade nescafe , 10 tane fıstık
19:30 yarım tabak et sote, salata
su: 3.5 lt
spor : x bodyy

günaydın kızlar herkes iyi mi?ben regl olacağımdan inanılmaz şişim..bu arada diyetisyende tartıldığım da 75,80 kg çıktım..ya kilo verdim ya da benim tartı biraz bozuldu.76,40 çıkmıştım o da bir moral oldu :)

1 haftadır tüm motivasyonum yerlerdeydi.. baktım olmuyor illaki bir fırsat bulup giricem kk ya dedimm..
nasılsınız ne var ne yok..

selam canım..ben de inan öyleyim..kalkıp diyetisyene gittim hatta bu yüzden..ama bu kadar çabaladıktan sonra bırakmamalıyız bence..toparlanalım hadi..sanırım havalardan böyle..cnm bişey yapmak istemiyor zaten pek sıcak..

billy blanks diye bir adam var canım onu takip etsene.crossfit yaptırıyo hem sıkılasıyosun hem kardiyo..zorlandığın yerde dinlenir devam edersin.bir ara çok faydasını görmüştüm.
canım araştırdım şimdi gerçekten inanılmaz kalori yaktırır bu,yapabilirsem yapacağım canım çok sağ ol

Back
X