Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım ben de senin gibi başlayıp güzel kilo vermiştim şu an sabit nerdeyse 1 yıldır 7 nin altına inemiyorum.diyetisyenim her öğlen spor yaptığım için et verdi.kırmızı et,tavuk,balık hangisi olursa yanına yoğurt ya da bol salata ve 1 dilim ekmek dedi.ben ekmek yemem muhtemelen o her ne kadar ısrarla yiyeceksin dese de..ama spor yaptığımız için kastan değil yağdan gitmesini istiyorsan hergün proteine ağırlık ver..aklında olsun :KK66:
canım teşekkür ederim,ben hayvansal ürün tüketmiyorum.bitkisel proteinleri bu hafta ihmal ettim ama toparladım artık yavaş yavaş,çok haklısın.yağdan gitmesi mühim

-dünkü menüm-
sabah:3 yemek kaşığı yulaf,soya sütü,4 ceviz ve kuru meyveler
öğle : 2 tane köy armudu
akşam : 5 tane mercimek köftesi,1 kase soya sütlü kabak çorbası
su: 2.5 lt
3 fincan bitki çayı
spor: 2 saat yürüyüş

1 haftadır tüm motivasyonum yerlerdeydi.. baktım olmuyor illaki bir fırsat bulup giricem kk ya dedimm..
nasılsınız ne var ne yok..

Belliydi :KK48: farkettim. İyiyiz biz senden naber :KK15:hadiio:KK47:hadiiiiiiı ama yaz bitmeden zayiflaa :)))))

günaydın kızlar herkes iyi mi?ben regl olacağımdan inanılmaz şişim..bu arada diyetisyende tartıldığım da 75,80 kg çıktım..ya kilo verdim ya da benim tartı biraz bozuldu.76,40 çıkmıştım o da bir moral oldu :)
İyiyiz süperiz :KK50: bak diyetisyen şimdiden :KK47:güldürdü yüzünü :))))))
aaaaa hep gel hic gitmeee takımın enerjisi :KK200:

FB_IMG_1466719715829.webp

Ben şimdi öğle paydosundayim. Biraz gözlerim kapalı olacak malum hastalık, oruç halsizim. Toparlanıp gelirim ama sizdeee gelin :))))):KK31:

ben geleyim
bir şey sorayım da konu açayım.
benim inanılmaz çatlaklarım var,bunların çözümü yok değil mi:olamaz:

Sıkılasirsan belli olmuyor. Benim artik ne zamandan bilmiyorum catlagim.varmis karnimda..ama karnim epey sıkıydı belli olmuyordu hamilelikte gobegim ciktikca farkettim.;)

1 haftadır tüm motivasyonum yerlerdeydi.. baktım olmuyor illaki bir fırsat bulup giricem kk ya dedimm..
nasılsınız ne var ne yok..
Ozledik ispanyol gel hadiii. Bu arada hatirliyor musun kisin profil fotonla ilgili konusmustuk sen mison demistim sen de yaza sana boyle before after yapip atacagim.demistin ;) mezun ol da before after yap bizeeee

günaydın kızlar herkes iyi mi?ben regl olacağımdan inanılmaz şişim..bu arada diyetisyende tartıldığım da 75,80 kg çıktım..ya kilo verdim ya da benim tartı biraz bozuldu.76,40 çıkmıştım o da bir moral oldu :)

Ooo regl siskiniyle boylese reglden sonra nasil olur. Spuersin!

Kaptanım ben geldim.artık kızım çok hareketli ondan teli bile gerekmedikce kullanmıyorum
Kaptanım çok az su iciyon vucudun susuz kalması n.dikkat et
Ben 3 litreden fazla iciyrm galiba.yemekten çok meyve yiyrum.
Ama bu aralar her gün davetteyiz olabildiğine normal yemeye calisiyrm

Nerelerdesin ;) geldim demistin ama kayboldun sanki ;) kizin firsat vermiyor sanirim

gulfuren gulfuren ablacigim.nasilsiiin. napiyosun. Eliptik nasil gidiyor. Ben gecen gun eliptik yerine fitnessblenderin hamilelikten once surekli yaptigim.videosu vardi onu yapayim dedim. Ama.nasil.hamladiysam hala sagim solum agriyor. Tamamini da yapamadim :(

Ben şimdi öğle paydosundayim. Biraz gözlerim kapalı olacak malum hastalık, oruç halsizim. Toparlanıp gelirim ama sizdeee gelin :))))):KK31:
canımmm geçmiş olsun neyin var kii
Selam kizlar napiyorsunuz
iyiyiz kuşumm hasta bakıyorum amma çok zatürre geldi yaaa..
Ozledik ispanyol gel hadiii. Bu arada hatirliyor musun kisin profil fotonla ilgili konusmustuk sen mison demistim sen de yaza sana boyle before after yapip atacagim.demistin :KK66: mezun ol da before after yap bizeeee
yaa inşallaaahhh.. çok istiyrum öyle bir poz vereyim..umarım olur olmalııı olacaaakkkk

Back
X