- 5 Şubat 2016
- 6.477
- 9.873
- 148
canım bence akşam çook güzel toplamışsın. tebrik ederim harika bir kriz yönetimikahvaltı: rafadan yumurta,tel peynir, domates,salatalık,çay
ara: mini yerli muzun yarısı
öğle:biliyorsunuz arkadaşda idim
1 dilim börek ispanakliydi, 5kaşık kısır
ara: kahvenin yanında malasef cikolata
Akşam: yemek yemedim sadece meyve ile gecistirdim 10 tane kiraz ,bir salatalık
40 dakika yürüyüş yaptm

canım sen beni ilk hafta görecektin. ki ilk hafta diyetisyen bana dolu dolu bir menü yazmıştı 4 dilim ekmek, makarna falan. ama midemi nasıl genişlettiysem doymuyordumAksam yemeyince mideniz kazinmiyor mu ya ben ölüyorum valla
 şimdi 3. haftadayım benim bile midem küçüldü biraz sabret sadece
 şimdi 3. haftadayım benim bile midem küçüldü biraz sabret sadece
omgkızlar bu sabah kahvaltiyi ekmeksiz yapmistm ve akşam yemegide yemedim hatta yürüyüşte yaptm ama genede hala 1 dilim böreği yedim diye içim rahat etmiyoryok yok ben kalkıp bisiklet yapicam yoksa rahat olamicam anladm yani onun için ben hemen bisiklete biniyorum en az 40 dakika yapicam

adına bayıldım
 adına bayıldım  tamam canım ben de deneyeceğim çok sağ ol
 tamam canım ben de deneyeceğim çok sağ ol 

şimdi rahatm işte artk rahat uyurum
 şimdi rahatm işte artk rahat uyurum

canm sen iyiki geldin yaaa
 canm sen iyiki geldin yaaa vallaha benim iştahı sen kestin
 vallaha benim iştahı sen kestin beni hiç bir şey gaza getiremiyordu
 beni hiç bir şey gaza getiremiyordu

sen de beni spor konusunda çok motive ediyorsun, evle ilgili küçük işlerim var biter bitmez yanındayım bak o ölçü listesinde her ay cm cm incelmiş görmek istiyorum hepimizi
 sen de beni spor konusunda çok motive ediyorsun, evle ilgili küçük işlerim var biter bitmez yanındayım bak o ölçü listesinde her ay cm cm incelmiş görmek istiyorum hepimizi 

normalde de ben inceldilce kizlara zaten soyluyordum canm ve 5 kilo da gobekden 10cl gittim mesala
 normalde de ben inceldilce kizlara zaten soyluyordum canm ve 5 kilo da gobekden 10cl gittim mesala

bide arada gaz veriyosun bize yüzümüze yüzümüze vuruyosun kilomuzu ya bayılıyorum
 bide arada gaz veriyosun bize yüzümüze yüzümüze vuruyosun kilomuzu ya bayılıyorum