Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba arkadaslar eşim bilgisayarıda alıp istanbula seminere gitti o yüzden giremiyorum şimdide arkadaştan yazıyorum 1 hafta yok giremezsen aynı geçersiniz

ya hep karar veriyorum yediklerimi yazıcam falan diye ama hep bi aksaklık çıkıyo inanın ama bilgisayar bulmuşken yazayım canım çok sıkkın diyete falan adapte olamıyorum diyet yapmak istemiyorum arkadaştan dönüşte başım döndü anlamadım 4 -5 basamak düştüm kucağımda efe de vardı Allah ıma binlerce şükür yarabbim hiç bişey olmadı bi ara yüzünü basamaklara vurduğunu kan olduğunu zannettim kahroldum gözümü her kapattığımda efe kucağımdan fırlıyo falan resmsn piskolojim bozuldu öyle bi durumda ne yapardım Allah ım ya ne kadar şükretsen azdır anlatamıyorum hislerimi sizi ihmal ediyorum farkındayım ve çok üzülüyorum inanın ama gerçekten bi süre ara vermek istiyorum şuan üzgünüm 2 gün sonra pişman olabilirim ama kaptanım izin veriirse 11 haziran a kadar ara versem iyi olur

27.05.2009 Carsamba

12.00: 1 fincan sekersiz cay, 1 domates, 1 kk beyaz peynir, 1,5 dilim kizarmis kepek ekmegi
14.30: 1 kuru kayisili activia yogurt
16.00: 1 adet misir-pirinc patlagi
17.00: 1 adet grisini
19.00: 6 adet yarim parmak uzunlugunda ( yaklasik olarak 3 3,5 adet ediyor) et koftesi, az patates kizartmasi

suya gelince belli birsey belirtmek gerekirse 2.5-3 litreye yakindir daha da fazla olabilir.
bundan sonra dikkat edim kac bardak ictigimi yazim.

Son düzenleme:
biz bir takimiz tabi ki ama son zamanlarda ne yazdiysam hicbir sekilde bisey yazilmadi.
dogal olarak bir girmeme istegi geldi.
acikca da belirttim bunu. surekli bilgisayar basinda olmama ragmen girmisim girmemisim fark eden bisey olmadi yani sizler icin.
buraya birbirimizi motive etmek amacli giriyoruz ama daha cok demoralize olmus durumdayim.

ya hep karar veriyorum yediklerimi yazıcam falan diye ama hep bi aksaklık çıkıyo inanın ama bilgisayar bulmuşken yazayım canım çok sıkkın diyete falan adapte olamıyorum diyet yapmak istemiyorum arkadaştan dönüşte başım döndü anlamadım 4 -5 basamak düştüm kucağımda efe de vardı Allah ıma binlerce şükür yarabbim hiç bişey olmadı bi ara yüzünü basamaklara vurduğunu kan olduğunu zannettim kahroldum gözümü her kapattığımda efe kucağımdan fırlıyo falan resmsn piskolojim bozuldu öyle bi durumda ne yapardım Allah ım ya ne kadar şükretsen azdır anlatamıyorum hislerimi sizi ihmal ediyorum farkındayım ve çok üzülüyorum inanın ama gerçekten bi süre ara vermek istiyorum şuan üzgünüm 2 gün sonra pişman olabilirim ama kaptanım izin veriirse 11 haziran a kadar ara versem iyi olur

cok sukur birsey olmamis, Allah korumus.

bebeginin sagligi, senin sagligin cok daha onemli. bence kaptanimiz onaylayacaktir istegini.

bence iyi gorunuyor yulaf. aksama kofte eklemen de cok iyi olmus. alkisalkisalkis ekmek olmadigi icin p. kizartmasi olabilir. sen zati kus kadar yemissindir patateslerden de eminim. :) biraz metabolizman da hizlanir..

su super..

27.05.2009 Carsamba

12.00: 1 fincan sekersiz cay, 1 domates, 1 kk beyaz peynir, 1,5 dilim kizarmis kepek ekmegi
14.30: 1 kuru kayisili activia yogurt
16.00: 1 adet misir-pirinc patlagi
17.00: 1 adet grisini
19.00: 6 adet yarim parmak uzunlugunda ( yaklasik olarak 3 3,5 adet ediyor) et koftesi, az patates kizartmasi

suya gelince belli birsey belirtmek gerekirse 2.5-3 litreye yakindir daha da fazla olabilir.
bundan sonra dikkat edim kac bardak ictigimi yazim.

celikcim cook gecmis olsun sana da efe'ye de... Allah korumus.. sadaka belayi defedermis.
derler ya verilmis sadakaniz varmis, Allah beterinden korusun.. canim benim yaa, biz de dusmustuk ayni sekilde bebegimle, insan sok oluyor.. seni cok iyi anliyorum.. a.s. :teselli:

canimm kaptanim yaa. bu su olayini eklemen benim acimdan super oldu. Allah'a cok sukur yaa. ben de su icmeyi unutanlardanim. aslinda zor degilmis 2 lt su icmek. onu anladim. zor olan bardak bardak icmekmis yani benim icin.

kizimin yaklasik 400 ml lik bir su sisesi vardi. pembe bisi :))) onu aldim yanima. agzina kadar doldurunca 500ml ediyor.. isyerinde 1 lt ictim oglene kadar. evde de yine doldurdum..

ayy ne iyi oldu yaa. Allah razi nrymn cim ya, hucrelerim biraz su gordu :))

hem su dogal antibiyotikmis kizlar. vucudumuzdaki mikroplari bu sekilde atiyoruz insallah..

insallah bu sekilde devam ederim.. cok sevincliyim. sizlerle de paylasmak istedim..

sorunum barbak mis benim.. oyle bardak bardak bitmiyor gibi geliyordu..

bugün sabahtan beri çok kararlı olmama rağmen yarım bardak suyu zor içtim:bbo:artık bi sonraki gün görüşmek üzere :a015:
bhk cımm
canikom kensini zorlaman lazım
hem sağlıklı bir insanın içmesi gerekn bir ölçü u
hem de sen emziren bir annesin, betüşü düşün hı?
şöyle yapalım yarın sabahtan 4 tane 500 ml pet şişeni doldur sen, 6 da gününü başlatan birisi olarak 12 ye kadar 2 şişe bitsin hı?
sonra da 12 den akşam kociş gelene kadr da diğer iksikaydirigubbakcemile5

hemen mi başladı bu su olayı...
bugün başlasa olmaz mı????:kahve:
hemen hemen tüm kurallar hemen başladı

nasıl yani:1shok:
bugün yok musun senağlama
:) yok yok bişi olmazz

selamlarrrr ben geldim.

su meselesine gelince simdiden 1.5 litreye yakin icmisimdir.
ben suyu cok seviyorum.

az kaldi. pzt'den sonra donusum muhtesem olcak,

kaptanim bana da mekik cezasi ver, su kadar cekmezsen gelemezsin diye.
tek sorunum var o da gobek. onun disinda bir sorunum yok.
hoş geldin canikoommm
şu 6. maddeyi yaptın mı bakalımm
aa bu soruyuy sana deil herbale soracaktık dii mii
herbalimi yulaf bugün 6. maddeyi kaç defa yapmışşş??

ya ama dayanamıcam yazıcam:((

herkesin suyu içebilme durumu cok farklı..
ben bu gidişle gelemem takıma:delphin:
bu saat oldu daha bir yudum su içemedim...
su içebilme durumu nedir bhkcim süper annem :)
ben anlayamadım bunu yahuu
su gibi nimet var mıdır :D, kurtuluşun yok içmelisinn özellikle de betül içina.s

....ama gerçekten bi süre ara vermek istiyorum şuan üzgünüm 2 gün sonra pişman olabilirim ama kaptanım izin veriirse 11 haziran a kadar ara versem iyi olur
canım diyet keliemsini öncelikle hayatından bir çıkart
sağlıklı beslenmenin yolalrını araştır
mesela bilgisayar bulunca gogıl amcaya "sağlıklı beslenme" yaz
diyet psikolojisinden de biraz uzaklaşmak adına isteğin kabulümdür, kendini iyi hissedip geri döndüğünde seni bekliyoruuzzza.s
bu arada çok çok geçmiş olsun, artık düşünme ama tamam mı

canimm kaptanim yaa. bu su olayini eklemen benim acimdan super oldu. Allah'a cok sukur yaa. .....
ayy ne iyi oldu yaa. Allah razi nrymn cim ya, hucrelerim biraz su gordu :))

hem su dogal antibiyotikmis kizlar. vucudumuzdaki mikroplari bu sekilde atiyoruz insallah..

insallah bu sekilde devam ederim.. cok sevincliyim. sizlerle de paylasmak istedim..

sorunum barbak mis benim.. oyle bardak bardak bitmiyor gibi geliyordu..
süpersinnn herbalim gurbet kuşummm
bi anneme içiremiyorum suyu bi bhkya :roflol:
senin adına çok sevindimm, harikasıınnnna.s

bhk cımm
canikom kensini zorlaman lazım
hem sağlıklı bir insanın içmesi gerekn bir ölçü u
hem de sen emziren bir annesin, betüşü düşün hı?
şöyle yapalım yarın sabahtan 4 tane 500 ml pet şişeni doldur sen, 6 da gününü başlatan birisi olarak 12 ye kadar 2 şişe bitsin hı?
sonra da 12 den akşam kociş gelene kadr da diğer iksikaydirigubbakcemile5

su içebilme durumu nedir bhkcim süper annem :)
ben anlayamadım bunu yahuu
su gibi nimet var mıdır :D, kurtuluşun yok içmelisinn özellikle de betül içina.s

yarın da yokum ama cevap vermem gerek..

su içebilme durumu nedir dediğine göre şeker kaptanım,
sen de suyu seven ve zorlanmadan içebilenlerdensin.
bu durumda bunu anlaman cidden zor.:delphin:

dediğin gibi şişeleri yanıma dizmek inan benim için durumu hiç farkettiren bir olay değil ne yazık ki..
dün elimde şişeyle dolandım evin içinde ama yok,
yarısını ancak içebildim.

neyse..
biraz canım sıkıldı benim..
su içebildiğim bir günün ertesi günü görüşebilmek umuduyla..

canım arkadaşlrım dün neler yedim??

sabah: 2 dilim kepekli ekmek ile yapılmış tost, 1 bardak şekersiz çay,
ara yarım lt su (notere gitmiştik arkadaşarla tazminatlar için ihtar çekmeye)
öğlen 1 simit-1 bardak çay
ara şekersiz- sütsüz kahve (bunu bulabildim ya, eğitim arasında)
akşam lahana çorbası, 6 adet ıspanak sarma, 3 kaşık yoğurt
ara 1 adet erik

1,5 lt sudelikafadulden

6 madde :

1: yeşil çay içemedim dostlari eğitim esnasında nasıl yapacağım onu düşünüyorum valla, 45 er dakikalık dersler, 10 dakika tenefüs ve 280 kişinin aynı anda kapıdan çıkmya ve girmeye çalışması 10 dakika sürüyor zaten :(
2:1.5 olduuu maalesifff :((:1shok:
3: yoğurt tamamdır
4:hihh mekik çekmeyi unuttumm
5:şükürlerim Yüce Mevlaya
6: ohoooo bir defada 60- 80 olmak üzere en az 10 kere yapmışımdırrr.a.s

.....
neyse..
biraz canım sıkıldı benim..
su içebildiğim bir günün ertesi günü görüşebilmek umuduyla..

ayy yyeriim yaa öyle demek yokk :))
az önce herbal ile de konuşuk napabiliriz diye
şöyle bişi önerdi:
2 litre icemem diyenlere denem haftasi yapalim
yavas yavas artirsinlar
her gun bir bardak
onun haricinde disarda olacaklar kendilerine guzel bir sise olsinlar
yanlarinda tasisinlar.

nasıl?

bhk cım bu su içememe nedenlerini bi araştıralım mı canikom, uzun vadede çok zararlı bir hareket..
böbrekler için özellikle de hı?
yarın için böyle bir araştırma yapabilrimisin? genel olarak internet camiasında nasıl nedenler varmış, ve sendeki nedenler ile kıyaslamlıbir şekilde yapabilirmiyiz canikom?

not: bu 2lt su içemeyince kk cezası olmadı işlemedi pek :) yeni bir yaptırım bulana kadar, günlük içtiğimiz suyu 1 bardak artırma önerisinde bulunuyoruma.s

not2: bu arada benim eşim fılavlıscııımm nirdesin?bu eş mekanizmasını da cumaya kadar deneyelim, sonrasında 3 lü bir sistem kuralım derim ben

not3: elifcino nerede hakikaten?

Günde 2 ltre su mu dediniz? Ya benim gibi en az 3-4 lt tüketenler ne olacak???

Kızlar diyetlere tam gaz devam, bu cuma ölçülerini vermek isteyenler yapsın kaçamaklarını...Ben de sürekli oturp ders çalışıyorum diye eydiklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama bu göbek niye çıktı şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............:oklava:

yavrukuşumm neşemeşemm 3-4 lt de fazla deil mi yahuu
lütfen senden de bir rica fazla su içmek konusunu bir araştırır mısın?

o zaman ödevler:
1- bhk, az su içmek ve az su içmenin nedenlernini kendi nedenleri ile kıyaslaşmalı bi ödev
2-neşemeşe, fazla su içmek konusuuu

senin eşin hayat, neşemeşecim :))

şimdilik iyi geceler dilyioruumm ve kaçıyorum sahnelerdeeennnn
öperim hepiniziiii

kızlar bu hafta ilk 3 e girersekk ctesi günü kısır partisi yapalım mıııııdelikafadulden

Yapallllıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bak yiyecek konusu olunca nasıl atlıyorum,
çok su içmemin 1 nedeni şeker hastası olmam sanırım...

bhk cım bu su içememe nedenlerini bi araştıralım mı canikom, uzun vadede çok zararlı bir hareket..
böbrekler için özellikle de hı?
yarın için böyle bir araştırma yapabilrimisin? genel olarak internet camiasında nasıl nedenler varmış, ve sendeki nedenler ile kıyaslamlıbir şekilde yapabilirmiyiz canikom?

not: bu 2lt su içemeyince kk cezası olmadı işlemedi pek :) yeni bir yaptırım bulana kadar, günlük içtiğimiz suyu 1 bardak artırma önerisinde bulunuyoruma.s

not2: bu arada benim eşim fılavlıscııımm nirdesin?bu eş mekanizmasını da cumaya kadar deneyelim, sonrasında 3 lü bir sistem kuralım derim ben

not3: elifcino nerede hakikaten?

burdayım tatlımm :lepi:

bol bol su içmeye çalıştım başarılıda oldum :lepi:

mekik çekiyorum herzamanki ...

ebru şallı nın plates dvd sini aldım ama yapamadım sonuna kadar çok sıkıcı çünkü

bugün yediklerim

sabah biraz peynir domates salatalık yeşil çay

öğlen simit ve ayran

akşam taze fasülye 1 kase yoğur

toplan 3 fincan yeşil çay içtim ( açık demledim )

suyumu içtim

bide soğan suyum var öğlen akşam

Back
X