Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hep karar veriyorum yediklerimi yazıcam falan diye ama hep bi aksaklık çıkıyo inanın ama bilgisayar bulmuşken yazayım canım çok sıkkın diyete falan adapte olamıyorum diyet yapmak istemiyorum arkadaştan dönüşte başım döndü anlamadım 4 -5 basamak düştüm kucağımda efe de vardı Allah ıma binlerce şükür yarabbim hiç bişey olmadı bi ara yüzünü basamaklara vurduğunu kan olduğunu zannettim kahroldum gözümü her kapattığımda efe kucağımdan fırlıyo falan resmsn piskolojim bozuldu öyle bi durumda ne yapardım Allah ım ya ne kadar şükretsen azdır anlatamıyorum hislerimi sizi ihmal ediyorum farkındayım ve çok üzülüyorum inanın ama gerçekten bi süre ara vermek istiyorum şuan üzgünüm 2 gün sonra pişman olabilirim ama kaptanım izin veriirse 11 haziran a kadar ara versem iyi olur
27.05.2009 Carsamba
12.00: 1 fincan sekersiz cay, 1 domates, 1 kk beyaz peynir, 1,5 dilim kizarmis kepek ekmegi
14.30: 1 kuru kayisili activia yogurt
16.00: 1 adet misir-pirinc patlagi
17.00: 1 adet grisini
19.00: 6 adet yarim parmak uzunlugunda ( yaklasik olarak 3 3,5 adet ediyor) et koftesi, az patates kizartmasi
suya gelince belli birsey belirtmek gerekirse 2.5-3 litreye yakindir daha da fazla olabilir.
bundan sonra dikkat edim kac bardak ictigimi yazim.
bhk cımmbugün sabahtan beri çok kararlı olmama rağmen yarım bardak suyu zor içtim:bbo:artık bi sonraki gün görüşmek üzere :a015:
hemen hemen tüm kurallar hemen başladıhemen mi başladı bu su olayı...
bugün başlasa olmaz mı????![]()
:) yok yok bişi olmazznasıl yani:1shok:
bugün yok musun senağlama
hoş geldin canikoommmselamlarrrr ben geldim.
su meselesine gelince simdiden 1.5 litreye yakin icmisimdir.
ben suyu cok seviyorum.
az kaldi. pzt'den sonra donusum muhtesem olcak,
kaptanim bana da mekik cezasi ver, su kadar cekmezsen gelemezsin diye.
tek sorunum var o da gobek. onun disinda bir sorunum yok.
su içebilme durumu nedir bhkcim süper annem :)ya ama dayanamıcam yazıcam(
herkesin suyu içebilme durumu cok farklı..
ben bu gidişle gelemem takıma
bu saat oldu daha bir yudum su içemedim...
canım diyet keliemsini öncelikle hayatından bir çıkart....ama gerçekten bi süre ara vermek istiyorum şuan üzgünüm 2 gün sonra pişman olabilirim ama kaptanım izin veriirse 11 haziran a kadar ara versem iyi olur
süpersinnn herbalim gurbet kuşummmcanimm kaptanim yaa. bu su olayini eklemen benim acimdan super oldu. Allah'a cok sukur yaa. .....
ayy ne iyi oldu yaa. Allah razi nrymn cim ya, hucrelerim biraz su gordu :))
hem su dogal antibiyotikmis kizlar. vucudumuzdaki mikroplari bu sekilde atiyoruz insallah..
insallah bu sekilde devam ederim.. cok sevincliyim. sizlerle de paylasmak istedim..
sorunum barbak mis benim.. oyle bardak bardak bitmiyor gibi geliyordu..
bhk cımm
canikom kensini zorlaman lazım
hem sağlıklı bir insanın içmesi gerekn bir ölçü u
hem de sen emziren bir annesin, betüşü düşün hı?
şöyle yapalım yarın sabahtan 4 tane 500 ml pet şişeni doldur sen, 6 da gününü başlatan birisi olarak 12 ye kadar 2 şişe bitsin hı?
sonra da 12 den akşam kociş gelene kadr da diğer iksikaydirigubbakcemile5
su içebilme durumu nedir bhkcim süper annem :)
ben anlayamadım bunu yahuu
su gibi nimet var mıdır, kurtuluşun yok içmelisinn özellikle de betül içina.s
.....
neyse..
biraz canım sıkıldı benim..
su içebildiğim bir günün ertesi günü görüşebilmek umuduyla..
bhk cım bu su içememe nedenlerini bi araştıralım mı canikom, uzun vadede çok zararlı bir hareket..
böbrekler için özellikle de hı?
yarın için böyle bir araştırma yapabilrimisin? genel olarak internet camiasında nasıl nedenler varmış, ve sendeki nedenler ile kıyaslamlıbir şekilde yapabilirmiyiz canikom?
not: bu 2lt su içemeyince kk cezası olmadı işlemedi pek :) yeni bir yaptırım bulana kadar, günlük içtiğimiz suyu 1 bardak artırma önerisinde bulunuyoruma.s
not2: bu arada benim eşim fılavlıscııımm nirdesin?bu eş mekanizmasını da cumaya kadar deneyelim, sonrasında 3 lü bir sistem kuralım derim ben
not3: elifcino nerede hakikaten?