Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kim tutar yulafi :lepi: yulafcim, boyle devam edersen bu cuma cok guzel sonuclar gorucez senden. alkisalkisalkis. sakin birakma buddy cim hihoyyyt

yulafcim ben bugun orucluyum canim. iftar epey gec oluyor.. bi de bugun bizim evlilik yildonumumuzde.. dun gece annem bugun de kayinvalidem aradi. o sekilde haberdar olduk.. :bbo: :utangac: :roflol: oruca niyetlenmis oldum unuttum.. belki iftar yaptiktan sonra disari cikar miyiz bilmiyorum.. zaten 8:45 gibi oluyor artik..

nisan yildonumunu hic unutmam, hep kutlariz. gelmeden once plan yapariz.. iki sene once de evlilik yildonumunde ayni sey olmustu.. butun gun camasir yikadik, kuruladik, katladik esimle, sonra salonda koltuga oturduk aksam ustu. benim aklima pat diye geldi.. aaaaaaaaaa bu gun ne bil bakalim dedim. evlilik yildonumumuz.. cok sasirdik ve koptuk.. :roflol:

ikimizin de kafasi cok karisik bu aralar.. nasi unuttuk yaa.. kafamçokkarıştı neyse onemli olan saglik ve huzurlu olmak netice de degil mi.. buyrunnnnnnnnn

01.06.2009 Pazartesi

11.30: kepek ekmegi ile yapilmis 1 adet kasarli tost, meyve suyu
14.30: 1 kuru kayisili activia yogurt
18.15: 3 grisini
19.30: 5 adet tavuk nugget, 1 domates, 1 adet kizarmis kepek ekmegi

2.5 litreden fazla su.

90 dk yuruyus, 100 stepper, 100 twist.

2 gundur tost yiyorum ama evdeki bayat olanlari kurtarmaya calisiyoruz.

olsun yulafcim, tost kotu bisi diil ki ben cok severim.. ha bu arada ben tost diyince yagsiz tost anliyorum. eger yaglayip yapiyorsan acaba kalorisi ne kadar oluyor onu bilmiyorum.. fisfisfis

beh geldim hu hu
sabah 1lt su yarım domates peynir
1 lt su
öğle çay 5 mercimek köfte biraz sarma 1 dilimden az bisküvı pastası
suuuu
aksam karpuz 1 avuç karışık çerez

bugün çok acayipim neler yemişim anlamadım yazınca farkettim su haricinde kötüüüüüüüü

yulafcım maşallah çok güzel yurumuşsun

yaa inanmıyorum eltım patates kızartması yollamış

veeeeeee yedim dayanamam valla eşim evde kızartma yaptırmaz hiç sevmez yağlı şeyleri 3 yıl bitti en fazla 3 kez kızartma yapmışımdır bi daha nerde bulucam diye yedim ama yemek işi bu akşamlık biti su harici ağzıma bişey koymayacağım

kim tutar yulafi :lepi: yulafcim, boyle devam edersen bu cuma cok guzel sonuclar gorucez senden. alkisalkisalkis. sakin birakma buddy cim hihoyyyt

yulafcim ben bugun orucluyum canim. iftar epey gec oluyor.. bi de bugun bizim evlilik yildonumumuzde.. dun gece annem bugun de kayinvalidem aradi. o sekilde haberdar olduk.. :bbo: :utangac: :roflol: oruca niyetlenmis oldum unuttum.. belki iftar yaptiktan sonra disari cikar miyiz bilmiyorum.. zaten 8:45 gibi oluyor artik..

nisan yildonumunu hic unutmam, hep kutlariz. gelmeden once plan yapariz.. iki sene once de evlilik yildonumunde ayni sey olmustu.. butun gun camasir yikadik, kuruladik, katladik esimle, sonra salonda koltuga oturduk aksam ustu. benim aklima pat diye geldi.. aaaaaaaaaa bu gun ne bil bakalim dedim. evlilik yildonumumuz.. cok sasirdik ve koptuk.. :roflol:

ikimizin de kafasi cok karisik bu aralar.. nasi unuttuk yaa.. kafamçokkarıştı neyse onemli olan saglik ve huzurlu olmak netice de degil mi.. buyrunnnnnnnnn

nice mutlu yildonumlerine canimcim. esinle ve kizinla daha nice mutlu, saglikli, huzurlu yillara.

olsun yulafcim, tost kotu bisi diil ki ben cok severim.. ha bu arada ben tost diyince yagsiz tost anliyorum. eger yaglayip yapiyorsan acaba kalorisi ne kadar oluyor onu bilmiyorum.. fisfisfis

evet canim yagsiz yapiyorum. sevmiyorum tostta yagi. boyle daha gevrek ve az kalorili oluyor.

beh geldim hu hu
sabah 1lt su yarım domates peynir
1 lt su
öğle çay 5 mercimek köfte biraz sarma 1 dilimden az bisküvı pastası
suuuu
aksam karpuz 1 avuç karışık çerez

bugün çok acayipim neler yemişim anlamadım yazınca farkettim su haricinde kötüüüüüüüü

celik annem sabah ekmek yok mu?
mercimekli kofte sisirir seni o yuzden oglen yemen guzel olmus, aksam karpuz yiyerek dengelemissin desek pasta ve cerezi ne ile dengeleyecegiz?

olsun ama arada olur oyle kacamaklar, can cekmeler.
yarina daha guzel daha saglikli bir menu ile dengelersen bugunu telafi edebilirsin.

nice mutlu yıllara herbal ım
turuncum gitmene üzüldüm cnm hayırlısı olsun inş
ben çıkıyorum hepinizi koccaman öptm

bugünkü menüm ...

sabah domates salata 1 dilim kepek ekmeği 1bardak süt

öğlen 1 tabak makarna
arada yarım kiloya yakın erik yedim kocaman bir tabak

akşam 1tabak taze fasülye

bende yüryüşe başlamak istiyorum bu hafta ama çok sıcak sabah erken kalkıp mı yürüsem acaba

evet canim ya cok sicakti.
kipkirmizi dondum ben de eve.
16.30du ciktigimda. sapkayi gozlugu taktim ciktim.
bol bol da terledim tabi.

yagi almayi dusunuyorum valla. yuruyuste gobek bolgeme strech sariyorum cunku deli terliyor.
umarim faydasini gorurum.

tesekkur ederim yulafcim , celikcim.. amin darisi yulafin basina.. ;)

tostun yagsizmis, sevindim yulaf..

ya kizlar o kadar sicaklar basladi mi yaw.. hmm.. burada bahar gibi halen. gelince pismesek bari :))

kaptanim sekerim hosgeldinnn.. bu hafta birinciyiz insallah.. :)

celik ceelik, sen ye bi tanem yee. patates kizatmalarini gotur canimcim.. ben birinci olurum, heec sakincasi yok bence.. zemuszemus

kullanalim valla sıkılasalim guzelleselim.

mecitefendi mi kullanmistin sen canim?
10-15 tl arasi bise olmasi lazim degil mi?

evet mecitefendi 13 tl ye almıştım bayada bereketli bişi bitmiyo hemen

muhabbetin sonunda dalalım hemeennnn :)

ben de cabbage pow aldım, bugün kullanaya başladım vee
tam tamına 22,5 ytl verdim ama bu haksızlıkk :(((
neyse işe yarasında bir de öbüründen alırız,
sabah kalkıp eğitime gitmeden hemencecik nivea body cd'sinden yaptım daaaaakaydirigubbakcemile4
bu hafta hepimiz demekkiii spora başlamışızzz
çok sevindim canikolarımmm
o zamaaannn bu hafta sporsuz geçirene cezaaa varrr

not: herbalim gurbet kuşum sen de şu nivea body cd sini yapmaya başlaa artık olur mua.s

Kaptan nerelerde ?

Görünmüyor hiç bugünlerde CADIARZU

evet kizlar ben de kaptanimizi goremiyorum. en son cuma gunu gorduk. sonrasinda goremedik ne grupta ne de msnde.

guzel kaptanimizzz neredesin?

ayyy kaptanımız gelmiş....

can kuşlarıımmmm
geldim geldim burdayımbuyrunnnnnnnnn
hafta sonu köye gittik, cuma günü çook geç geldim eve, bir arkadımın doğum günü kutlaması vardı, o sebeplee
ancaaak öyle kutlama dediysemm, herbalimm yaş pastalı ballı börekli değil di heheee
pasta namına b işi yemedim ama sadece dondurmakaydirigubbakcemile3
gece 11 gibi evde idim, sağ olsun babacım aldı beni
sonrasında sabah erkenden de köye gittik, bir ara sizlere telefon ile haber vermeyi üşündüm ancak malesef kontör konusunda skıntı çıktı :(
kusra bakmayın güzel insanalrr nüfeeennnŞeniz

ımmm hafta sonu biraz kaçamaklı geçti, çünkü her sene bizim köyde bir bayram olur, hayır yapmak isteyenler katkıda bulunur ve etli pilav yapılır, ayran dağıtılır ve mevlüt okunur
o sebeple biraz pilavlı bir pazar oldu, ancaakk ctesi gayet iyi idi

bu arada bu hafta ben bir diyet deniyorum, bu diyeti kalp ameliyatı olacak kilolu hastalara yağ yakma amaçlı uyguluyotrlarmış
ben bi deneyeyim dedimm
ayrıntıları somraki mesajlarda görebilirsinizzzemuszemus

Kızlar bu akşam şehir dışına çıkıyorum...Pazartesiye kadar yokum...
Herkese şimdiden güzel bir haftasonu diliyorum...

Kızlar cuma günü takımdan ayrılmayı düşünüyorum...
Taşınma işlerimiz başlayacak artık...Topice ve kendime vakit ayıramıyacağımı biliyorum...
Zaten haziran sonu işi bıraktığım için uğrayamayacaktım...O yüzden böylesi daha iyi olacak...

canikoommm
müsade senin tabikiiibuyrunnnnnnnnn
gelin olmuş gidiyorsun hıııkaydirigubbakcemile4

bu arada hafta sonu neler yedin anlat bakalımmm geldin oklavalar kaydirigubbakcemile3

Back
X