Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız? bende perşembe doktora gidecegim merakla bekliyorum bebişim iyimi karnım neden büyümedimafoldumben(nedense bu aralar biraz gözüme takıldı)cinsiyeti ne ..artık kız olacak gibizemuszemus içime dogmaya başladı...bakalım meraktan çatlayacam..cuma günü yazarım inşallah sizede...opuyorumnanaktan
ay canim masallahhhh.
ben bile heyecanlandim anlatamam.
karnim buyumedi fln diye dertlenme. bizim apartman gorevlisinin karisi da hamile, 2 hafta sonra dogumu var, gorsen hamile demezsin ama masallah bebegi de kendisi de iyi durumda.
cinsiyeti ne olursa olsn once saglikli olsun da gerisi onemli degil ama yine de kiz bebek ister anneler. buna ben de dahilim =)
slm kızlar nasılsınız? bende perşembe doktora gidecegim merakla bekliyorum bebişim iyimi karnım neden büyümedimafoldumben(nedense bu aralar biraz gözüme takıldı)cinsiyeti ne ..artık kız olacak gibizemuszemus içime dogmaya başladı...bakalım meraktan çatlayacam..cuma günü yazarım inşallah sizede...opuyorumnanaktan
hepinize ceeeeeeeeeeeeeee
kızlar bugün yinr giridinimi ve form çayımı aldım son 1 ayyy delikafadulden
günaydınnn.. herzamanki gibi bugün kendimi mutlu hissediyorum ....
harikasin, ne guzel..![]()
flawles sanki asik birinin mesaji gibi geldi bu bana ama belki yaniliyorumdur .. :asigim: opuyorumnanaktan
02.06.2009 Sali
11.30: 1 litre su, 1 kuru kayisi
12.00: 1 kase nesfit
14.30: 1 adet kuru kayisili activia yogurt, 1 grisini
18.00: 2 grisini
19.30: 2 mercimekli kofte, 3 tavuk nugget, 1 dilim ekmek, 1 domates
90 dk yuruyus.
yulafcim insallah bu hafta yuruyuslerinin sonucunu gorursun.. alkisalkisalkis
ben de aksam yuruyim insallah.
menunde mercimekli kofte oglen olsaymis, daha cabuk eriyebilirlerdi.. ama tabii su ufacik olanlardan ise, yine de ucar gider onlar.. afiyet olsun, aman yag olmasin..
yulaf bi de su nuggetleri bi kontrol etsen canim, kac kalori onlarin bir tanesi? yagda mi kizartiyor ablamiz? menun bence guzel vereliniortak , meyve gorsek daha guzel olur, barsaklar da sevinir ama, sevmiyorsan zorlamiyalim seni buddy cim..
amin flawles im.. insallah sen de gonlunun prensini bulursun.. bence de cok haklisin, insan baskasina ihtiyac duymadan da mutlu olabilmeli..
aslinda menum bu sekilde olmayacakti.
daha once de soylemistim ablam mercimekli kofte yapmasini bilmiyor. o yuzden apartmanda bir komsu var yapacagi zaman bize de haber veriyor cagiriyor falan. daha erken bir saatte mercimekli kofte yiyecektik fakat komsuya aniden misafir gelince ne var ne yoksa misafir supurmus bize de birsey kalmadi.
mecburen nugget ile gecistirmek zorunda kaldik. cok az yagli tavada ceviriyoruz nuggetlari oyle cok yagli olmuyor.
insallah cumaya yararlarini goruruz yurumenin. yoksa ayaklarima yazik olcak. su topladilar, vurdu yine ayakkabi kafamçokkarıştı
ben menumu yaziyorum
==================
=> sabah (9 civari): 1 adet kepek ekmekli tost, sekersiz cay (tost turn u bana gecti :)) )
=> ara : karpuz ve 1 dilim beyaz peynir (karpuz bir dolu tabak.. umarim kalorisi yuksek degiildir.)
=> oglen (11:45 gibi): 4 adet kofte, 1 adet pita, yesil salata, yogurt (evet dun aksamin devami)
=> ara (saat 3 ) : 4 catal kek ( arkadaslara almistim isyerine, herbala da verdim biraz)+ sutle gayfe
= > aksam : niyeim sadece 1 kase yogurt corbasi, salata ve 1 dilim ekmek(veya pita) yemek. (degisirse yazarim)
ve bol suu..
aksam bilet isleriyle mesgul olacagim icin her ihtimale karsi simdiden yazayim dedim..
celikim esin vermedi mi daha bilgisayari yaa? celik buralarda cok ucuz ikinci el bilgisayarlar var. sen de arastirsana. yarin sabah tartilmayi unutma sekerben dun iftar cok gec oldugu icin bir onceki gune gore sabah 100 gr fazla ciktim. bak hala kazanma sansin var ona gore..
anladim canim, olsun ya yine de fena degil bence..
uyy insallah faydasini goruceksin tabii yulafcim.. off ya niye su topluyo acaba..
pamuklu corap olayina dikkat etsen, ise yarar miki. gerci bi kere olustu mu, tekrarliyor galiba digmi..