Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

eveeet ben bugün ne yaptım?
bugün diyetimde 2. günümdü ve sadece sebze yiyebilecektimm şu lahana çorbasını yanında
aslıdna meyve olmadığı için biraz zorlandım, çünkü dışarıda meyve dışıdna (sebze) olarak aıtştırabileceğim bişi yoktu

sabah 1 bardak lahana çorbası ılık

ara çucuk kraker bir kaç adet

öğlen yağsız çoban salata, limonlu kabak haşlaması, 1 koccamaan bardak lahana çorbası

ara dondurma, 2 top :(

akşam, kabak sote, 1 patates haşlaması, mevsim salata

ara 1 avuç lebleb, 5 adet kuru üzüm, 2 bardak şekersiz çay

ve bugün spor yapamadım
amaa sabaahh nivea body günüüüüüühihoyyyt

haydii yavaştan kaçayım ben artııkkkk
ii geceler hepimizzeee

yyaaaaaaa inanmıyorum 1sattir yediklerimi yorumlarıyla yazdım hepinize tektek cvp yazdım espiri falanda yapmıştım ama gitti offfffffffffffffffffffffff

yerimm seniiii
hiç kıyamam yaa
dün de aynısı bana olduuuu:çok üzgünüm:
neyse aklıdna kaldığı kadar yanıtla bakalım :)

ii geceler çelik annemlaelaelaelaelae

günaydın tatlı anneler 68.6 olmuşum oleyyyyyyyy 1.2 gitmiş şişmiştim nedense rakiben nslsn
eşim acıdı hızlı hızlı uğraşmama biraz bıraktı bana

dün yediklerimi kahvaltıya arkadaştaydım
sabah az kaşarlı sucuklu yumurta 2 yağsız küçük krep 4 zeytin 1.5 kk peynirdomates salatalık
ara nescafe ve etimek tatlısı geldi tatlıyı yemedim
öğle arkadaştaydım ya kahvaltıyı geç yaptık saat 18.00 gibi eve geldim
ara karpuz peynir 1 dilim kepek ekmeği
akşam dondurma

yulafcım sormuştu sabah ekmek yememeye çalışıyorum domates salatalık doldurdum karnımı

herbalim nrmycim sagolun...bakalım cuma günü ögrencem..nrmyn karnımın fazla büyümemesi belkide iyidir hem kilo bakımında hem çatlaması bakımında ama işte insan bebiş iyimi diye tedirgin oluyor...ama bir çok kasım annesine sordum çogunda aynı durum var normalmiş yanii. cuma yine yazacam size merakla sabırsızlıkla bekliyorum...

spor da varr oh ohhhŞeniz
çok süper çok süpeerr

yalnız şu köy ekmeği lafını pek sevmedim, umarım bu köy ekmeği şöyle uzuuun zomunalrdan deildir, öyle ise lütfen bir dilimi 2 ye bölelim neşecimmhihoyyyt

Canım bu köy ekmeği öncelikle tam buğday unundan yani bol kepekli ve ev mayası yani ekşi maya (çok tok tutuyor) ne varsa eskilerde var. Eşime şöyle kestiriyorum. İncecik olacak ve bütün dilimi düşün, onun 4e bölünmüş halini tüm günde bitiriyorum. Yarısı sabah, 2-3 yudumu da akşama. Bazen akşam yemiyorum bile.

neşecim burdayım tatlım. harika gidiyorsun güzelim....bu hafta bende spor yaptım baya... her akşam 30 dk bisiklet. akabinde de bacak hareketleri ve 50 yarım mekik....sıkılaşmam lazım.... ben inanıyorum 70 inebileceksin.. bizim daha çok asılmamız lazım... hamile kalıncaya kadar ne kadar verebilirsek o kadar karlı olurduk... hem canım 76 neki. bak ben 86 kilodan geldim bu noktaya... hatta bir ara 91 bile görmüştüm. buda herbalim sana.... istedikten sonra herşey olur. nesecim .diyetisyene gitmeyi düşündün mü hiç. ben diyetisyen kontrolünde verdim bu kadar kiloyu....o ne dediyse yaptım.... canım... ama benim hızlı kilo vermem de şöyle bir etken var. ben evlendikten sonra hızlı bir şekilde kilo aldım. aynı hızlılıkta da kilo verdim....

Maşallah de canım benim. Bu hafta hem diğer takımlara hem bizim takımdaki alt gruplara nal toplatıcaz inşallah ona göre. vereliniortak. Sen süper veriyorsun, seni gördükten sonra ben de gaza geldim. Bu spor olayı hem eşime hem bana çok iyi geldi maşallah. Hem adetliyim performansım çok düşük gene de fea sayılmam maşallah:nazar:. Diyetisyne 1 senedir gidiyorum ama bana dedikleri yediklerimde çok problem yok hatta verdikleri kaloriden bile düşük olduğunu söylediler bana gnde 1 saat yürü dediler benim sorunum hareketsizlik. Mesela 30 haziranda sınavım var, er dakikam değerli şu sıralar tüm 15 senelik üniversite hayatımdaki herşeyi gözden geçirip yenilikleri de takip ederek çalışmam gerek. Şöyle diyeyim en az 3 kütüphane dolusu kitap, makale okunacak çalışılacak delikafadulden delirmemek içten bile değil. Bu haftalarda en azından 2-3 saati kendime ayırabiliyorum sonrası hakkına birşey düşünemiyorum henüz. Hayırlısı bakalım.

insallah bu cuma faydasini goruruz. kilocuklarimizdan kurtulalim.

İnşallah Yulafım ama biz sizden iyi kilo vericez inşallah, :lepi: hehe

slm kızlar nasılsınız? bende perşembe doktora gidecegim merakla bekliyorum bebişim iyimi karnım neden büyümedimafoldumben(nedense bu aralar biraz gözüme takıldı)cinsiyeti ne ..artık kız olacak gibizemuszemus içime dogmaya başladı...bakalım meraktan çatlayacam..cuma günü yazarım inşallah sizede...opuyorumnanaktan

kuzum bunda üzülecek en var? ne güzel işte..anım sağlıklı olsun da gerisi boş. Sen bu arada beni ihmal ediyorsun farkında mısın? :utangac: biraz da ben sana sitem edeyim..kaydirigubbakcemile3

nesemesecim masallah seni takdir ediyorum.. cok guzel gidiyorsun arkadasim..

yulafim, birinciligi kaptirmayalim nesemeselere.. :))

maşallah deyin kızlar. ben hzlı başlayıp sonradan çabuk sönenlerdenim. Yalnız bu hafta Hayatımla ikimiz biriniciyiz bunu da kafanıza koyun... lülülülülülü :oklava: sonra da haftasonu laelaelaelaelae ödül vericez kendimize. Sizin de bel basen ölçülerinizi alıp dalga geçicez naniknanik...

02.06.2009

Sabah: 1 dilim köy ekmeği, 3 küçük salatalık, 1 domates, 1 peynir, 5 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 1 ay kaşığı reçel.

Öğle: Bir tabak karışık meyve

Akşam: 2 kabak mücver, makarnalı bol yeşillikli salata, 1 muz

Ara: 1 fincan az şekerli Türk kahvesi

Aktivite: yarım saat yürüyüş, yarım saat parktaki aletlerle farklı kas çalışmaları, içinde 30 yarım mekik.

03.06.2009

Sabah: yarım dilim köy ekmeği, yarım dilim peynir, 4 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, 1 bardak şekersiz çay

Ara: 1 külahlı dondurma

Öğle: makarnalı yeşil salatam

neşecim tatlım neden seni ihmal edeyim sen dogru dürüt gelmiyorsun diger topige bir kaç kez de tam denk gelemedilk geldiginde yazdıydım sana ama sen görmedin sanırım..eee msndede seni görene aşkolsun bazen açıyorum akşamları ama sen olmuyorsun..sen söyle bakem neredesin benim ne suçum var şimdi...sen sınavlara yogunsun şimdi o yüzden bişe demiyorum...yoksa asıl ben sitem edeyim niye hiç gelmiyorsun diye...:dilcikar::dilcikar:

sabah ekmek yok mu canim? gayet guzel bence.

sicaklar geldi diye yurumemezlik yapma. yurumezsek nasil gitcek bu kilolar?

ekmek çok canım çekmiyor neden bilmiyorum pilav makarna yiyorum geçsinler artık birbirlerinin yerine delikafadulden...

yürüyüş yapkmadım dün ama bugün yapcam inşallah akşama doğru ...

:1shok: abooovv celik ne diyon sen bacim 1.200 gr mi?? iki gunde? kizim kim sen sana yetissin 2 gunde 1.2... herbal naapsin yani deemi.

ben de 400 gr vermisim, iki gun icin cok iyi diyordum.. ama seninkini gorunce cok az kaldi dogal olaraktan..

ee tebrik ediyorum..vereliniortak celik kiz amma disli rakipmissin sen?

cuma sabahina devam mi?? var misin yine ikili yarisa devam mi? :jeyyar: hani korkuyosan sorun diil.

simdi kacmam lazim kizlar hepinizi opuyorum..

günaydın tatlı anneler 68.6 olmuşum oleyyyyyyyy 1.2 gitmiş şişmiştim nedense rakiben nslsn
eşim acıdı hızlı hızlı uğraşmama biraz bıraktı bana

celik cumaya seni gecmeyi planliyorum haberin olsun.. bence simdi 1,200 vermissin ya cumaya cok degistiremezsin onu 2 gun calisip, farki kapatabilirim. hihoyyyt

cuma sabahi goruselim celik hanim.

bu hafta kim en iyi kilo vermis yarismasi(gecen cumadan bu cumaya yani).. tamam mi seker? iyi olan kazansin :)))

hayatim supersin yaa.. masallah sana.... darisi herbalin basina ..hihoyyyt ve tum birinci takim guzellerinin tabii.. way bee 90 lardan 50lili kilolara..

neşecim burdayım tatlım. harika gidiyorsun güzelim....bu hafta bende spor yaptım baya... her akşam 30 dk bisiklet. akabinde de bacak hareketleri ve 50 yarım mekik....sıkılaşmam lazım.... ben inanıyorum 70 inebileceksin.. bizim daha çok asılmamız lazım... hamile kalıncaya kadar ne kadar verebilirsek o kadar karlı olurduk... hem canım 76 neki. bak ben 86 kilodan geldim bu noktaya... hatta bir ara 91 bile görmüştüm. buda herbalim sana.... istedikten sonra herşey olur. nesecim .diyetisyene gitmeyi düşündün mü hiç. ben diyetisyen kontrolünde verdim bu kadar kiloyu....o ne dediyse yaptım.... canım... ama benim hızlı kilo vermem de şöyle bir etken var. ben evlendikten sonra hızlı bir şekilde kilo aldım. aynı hızlılıkta da kilo verdim....

millet nerdesiniz bugun yaw??

buddy im nerelerdesin??

yulafcim dun aksam yemegim degisirse yazarim demistim.. hemen yazayim.

1/2 kase yogurt corbasi, 1 pita, 1 parca yagsiz firin tavuk, 3 kasik konserve barbunya, yarim bardak fanta.(buralarda fanta bulunca kaciramam :)) )

sabah isyerine gidip cikis evrakimi imzalayip teslim ettim.. haftaya ofis kapanacak. gidip esyalarimi topliycam bi ara.. sonra online teknik support vericez haziran sonuna kadar..

ayy cok uykum geldi.. kizim da bugun cok mizmiz nedense.. insallah hasta falan olmuyordur. modu bi degisik son bi kac gundur acaip nazli..

flawles menundeki simiti hemencik gordum ben onu. ayy yoksa izmit simidi mi? fethiye caddesi, ya da piskin ekmek firinin simidi nasssssssssssssiiiiiiiii guzel olur oyle.. bi geleyim turkiye'ye aksam menum simit, beyaz peynir, cay olsun diyorum bizimkilere..

yulafcigima guzel haberler:

bu gun itibariyle 700 gr gitmis. bu sabah celikle yarismamiz dolayisla tartildim..

bu arada dun de 1 saat yurudum.. hihoyyyt ee sen de haberler nasil??

ben gelebildim sonunda kizlar =)

hemen menumu yazim.

03.06.2009 Carsamba

11.00: 2 buyuk bardak su
11.30: 1 haslanmis yumurta, 1 domates, 1 kk peynir, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay
15.00: 3 kaynana sopasi, 1.5 domates, 1 krem peynir (gezmedeydim.)
17.30: 1 erik
19.30: kabak citme, sarimsakli yogurt, 2 dilim kizarmis ekmek
20.30: 1 kuru kayisili activia yogurt

60 dk yuruyus.
tesaduf gittim arkadasima. o da diyette oldugu icin ogle menumuz bu sekilde oldu =)

mecitefendi lahana yagini aldim kizlar.

yarin gobegimi olcup not edecegim. duzenli kullaninca bakalim nasil bir sıkılasma olacak.
insallah faydasini gorurum.

herbaliiiiiiiiiiiiiiiiiiim biz 1. olcaz degil mi hehe

gerci celik annem masallah 1.2 vermis.

nesemesecim ben olculerimi hemen vereyim ama gobegimi vermeyim hfuafhe gogus bel basen olculeri uyar ama gobek uymaz hfuahef

Back
X