Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkisalkisalkisişteee çelik anne iradesiiihihoyyyt.......
ara nescafe ve etimek tatlısı geldi tatlıyı yemedim...
süperr süperrrherbalim nrmycim sagolun...bakalım cuma günü ögrencem....
Canım bu köy ekmeği öncelikle tam buğday unundan yani bol kepekli ve ev mayası yani ekşi maya (çok tok tutuyor) ne varsa eskilerde var. Eşime şöyle kestiriyorum. İncecik olacak ve bütün dilimi düşün, onun 4e bölünmüş halini tüm günde bitiriyorum. Yarısı sabah, 2-3 yudumu da akşama. Bazen akşam yemiyorum bile....
4-5 evet evettt ben de tam bugün bu sayıda tutalım mı neşecim dicektiimmvereliniortak02.06.2009
Sabah:...5 zeytin....
....4 zeytin, ......
fılavlıscığıımmmekmek çok canım çekmiyor neden bilmiyorum pilav makarna yiyorum geçsinler artık birbirlerinin yerine delikafadulden......
önerine uyacam en kısa zamanda temin edip başlıcam :lepi:
...... bi geleyim turkiye'ye aksam menum simit, beyaz peynir, cay
olsun diyorum bizimkilere..
yulafcigima guzel haberler:
bu gun itibariyle 700 gr gitmis. bu sabah celikle yarismamiz dolayisla tartildim..
bu arada dun de 1 saat yurudum.. hihoyyyt ee sen de haberler nasil??
.....
tesaduf gittim arkadasima. o da diyette oldugu icin ogle menumuz bu sekilde oldu =)
mecitefendi lahana yagini aldim kizlar.
yarin gobegimi olcup not edecegim. duzenli kullaninca bakalim nasil bir sıkılasma olacak.
insallah faydasini gorurum.
alkisalkisalkis evet değişiklikleri mutlaka aktar yulafcımm
bu arada karpuz ile ilgili ödev ne olduyerimseniben
fılavlıscığıımmm
ekmek ye ya çok canın çektyisee
pirinç pilavından iyidir çok ciddiyim valla
en azından yağsız, bir de neşecimin dediği gibii tam tahıllı ve kepekli olandan tercih edersenn ohhhhalkisalkisalkis
mecitefendi lahana yagini aldim kizlar.
yarin gobegimi olcup not edecegim. duzenli kullaninca bakalim nasil bir sıkılasma olacak.
insallah faydasini gorurum.
alkisalkisalkis oley oleeyy,
birlikte yapalıımm
ben pazartesi çarşamba ve cuma günlerini nivea body günü yaptımmmm
herbalim sen de katılsana bizeee
.... çok canım çekerse pilav yerim valla![]()