Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yulafcim kabak citme ne demek? ben kabak cekirdegi sanmistim. bi yemek cesidi mi yoksa?

insallah bi yemek cesidir yulafim. cunku eger kabak cekirdegi ise 100 gr . 500 kalori civari.. kucuk bir avuc 30 gr ediyor..

ewet canim haklisin benim menum dun cok karbonhidrat agirlikli oldu dun.. aslinda sabah kahvalti edemedigim icin oglenki fena degildi.. ama aksam ikinci lahmacun yenmese kesinlikle cok daha iyi olurdu..

kizlar bu arada haberiniz olsun simit da cok masum bisi diil. ben bayilirim gerci ama..

diyetisyene gitmistim tr'da. bana oglen menusu olarak cok sevdigimi soyleyince yarim simit yaziyordu.. cunku 1 adet simit = 260 kalori.. 1 adet lahmacundan bile daha fazla..
1 adet lahmacun: 250 kalori.. aslinda bazen porsiyon olarak az yedigimizi dusunup, ama kalori olarak fazla almis olabiliyoruz bu yuzden.. ama ben kendime bi simit diyeti buldum belki gelince 1 hafta onu yapmak istiyorum :))

canim ya kaynana sopasi grisini gibi
ondan biraz daha kalin, daha uzun ve bence daha lezzetli =)

kabak citmesini de cok abartmadim canim. yani toplamda 4 yk gecmiyordur

superr.. :nazar: insallah ise yarar yulafcim..

bu arada buddycim sen gobek haric mankenmissin yahu.. dedigin gibi bi gobek varmis sende..

lahana yagina basladim bgn kizlar. gogus altindan gobek altina kadar asagidan yukariya dogru masaj yaptim iyice yedirdim, ust bacaklarima da ayni sekilde. sonra strecledim, uzerine de korse girdim. yuruyusten sonra eve geldigimde sirilsiklam olmustum. belden asagimi soyle bir yikadim yag gitsin diye. inanilmaz rahatlamis hissediyorum kendimi.

olculerimi de aldim, buyrun:

gogus: 92 cm
bel: 75 cm
gobek: 94 cm
basen: 98 cm

yulafcim kabak citme ne demek? ben kabak cekirdegi sanmistim. bi yemek cesidi mi yoksa?

insallah bi yemek cesidir yulafim. cunku eger kabak cekirdegi ise 100 gr . 500 kalori civari.. kucuk bir avuc 30 gr ediyor..

ewet canim haklisin benim menum dun cok karbonhidrat agirlikli oldu dun.. aslinda sabah kahvalti edemedigim icin oglenki fena degildi.. ama aksam ikinci lahmacun yenmese kesinlikle cok daha iyi olurdu..

kizlar bu arada haberiniz olsun simit da cok masum bisi diil. ben bayilirim gerci ama..

diyetisyene gitmistim tr'da. bana oglen menusu olarak cok sevdigimi soyleyince yarim simit yaziyordu.. cunku 1 adet simit = 260 kalori.. 1 adet lahmacundan bile daha fazla..
1 adet lahmacun: 250 kalori.. aslinda bazen porsiyon olarak az yedigimizi dusunup, ama kalori olarak fazla almis olabiliyoruz bu yuzden.. ama ben kendime bi simit diyeti buldum belki gelince 1 hafta onu yapmak istiyorum :))

cabak cekirdegi degil canim. yemek =) kabak citmesi de deniyor, kabak cintmesi de :)

Yağ,soğan ve salçayı kavurun pembeleşince küçük küpler halinde doğradığınız kabakları da ekleyip kavurmaya devam edin.Tuz,karabiber,pul biber ve 1 bardak su ekleyerek suyunu çekene kadar pişirin.
Daha sonra tabağa alarak üzerine yoğurt ekleyin ve servise hazır.

o yogurt sarimsakli olunca da mh mh tadindan yenmez.

Son düzenleme:
04.06.2009 Persembe

11.30: yarim litre su
12.00: kucuk kasarli tost, 1 fincan sekersiz cay
15.00: 1 kuru kayisili activia yogurt
15.00-19.30 arasi 5 grisini
19.30: 1 dilim kepek ekmegi, 3yk kabak citme, sarimsakli yogurt

2.5 litreye yakin su.
75dk yuruyus.

1. TAKIM **107. ETAP**

nrymn (59,3 / / / %)
neşemeşe ( 76,4 / / / % )
hayat70 (59,0 / / / %)
KHENA (63,8 / / / %)
herbal ( 90,6 / / / %)
bhk (66,9) 5. takıma transfer oldu.
çelik198408 ( 69,8 / / / %)
yulaf ( 66,4 / / / % )
TuRuNCu ( 57,7) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
flawless ( 61 / / / %)
cocostar (63,3) 5. takıma transfer oldu.
elifcino (65,4) paylaşımda bulunmadığından diskalifiye edildi.

1. TAKIM TOPLAM KıLO( 546,3/ / / %)

selam guzeller,

malum yarin sabah yetisemem belki saat farki dolayisiyla. ama dedigim gibi yetisirsem de update ederim yine insallah.. hadi bakalim hepimize basarilar..

1. TAKIM **107. ETAP**

nrymn (59,3 / / / %)
hayat70 (59,0 / / / %)
KHENA (63,8 / / / %)
herbal(90.6 / 89.9 / 0,7 / %0.77)
yulaf ( 66,4 / / / % )
flawless ( 61 / / / %)

1. TAKIM TOPLAM KİLO( 546,3/ / / %)

700 gr verdim.. hehe olculerimi vermiyorum.. ohh beaa..

celikim cok saol bu carsamba yarismasi da iyi oldu..

buddy cim takibin ve destegin icin cook tesekkur ederim..

insallah haftaya daha da iyi oluruz..

kizlar ben cuma gunu tatil yapiyorum.. cunku hafta sonuna sarkarsa toparlayamadigimi farkettim.. o yuzden cuma gunu bayram ediyorum .. hehehe ..

katilmak isteyen olursa p.tesi yarismasina hazirim.. celik anne hafta sonu kendimi tutarim diyorsan gel de goruselim guzelim.. hafta sonu kendine guvenen herkesi bekliyorum..

kaptanim bu spor ve ozel diyetinin guzel bi yansimasi olur insallah bu hafta sonuclarina..

hayat&nesemese bu hafta iddiali gibiler, bakalim nasil bi sonuc cikicak bu ikiliden :)

gule gule turuncu... evli bir bayan olarak yine gelirsin belki ;)) insan balayinda cok kilo aliyor, aman dikkat canimcim..

flawles sicaklardan cok yuruyemiyorum diyordun ama belki sicaklar eritmistir fazlaliklari insallah..

khenacim, cok yogunsun.. insallah dikkat edebiliyorsundur...

4 temmuz persembe
===============
sabah : 1 pita, 2 kk peynir, 3 zeytin, biraz havuc, sekersiz cay
ara: 1 kase dondurma
ogle: 1/2 pita , 1 adet yumurta, 1 adet kofte, 2 kasik barbunya sekersiz cay
ara: 1 elma
aksam: 1 pita, 4 kofte, salata, yogurt (plan bu, degisiklik olursa yazarim insallah.)

aksam yemegin guzel olmus yulaf. yogurt protein, kabak sebzemiz ve karbonhidrat 1 dilim ekmek.. su ve yuruyus spor.

menu TSE tarafinda onaylanmsitir. yulaf kizimiz tartilmaya hazirdir..

ayy yulaf gercekten cok merak ediyorum cok kilo vermis olacaksin.. acaba yuruyus ne kadar etkili hayatimizda bunun deneyi gibi olacak.. :)) zaten asagi yukari boyle yiyordun, yeme saatlerin ve duzenin cok degismedi sanirim. ama bu hafta hayatina tempolu yuryus girdi.. insallah guzel sonuclar goruruz.. cok heyecanliyim buddy cim.. hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

04.06.2009 Persembe

11.30: yarim litre su
12.00: kucuk kasarli tost, 1 fincan sekersiz cay
15.00: 1 kuru kayisili activia yogurt
15.00-19.30 arasi 5 grisini
19.30: 1 dilim kepek ekmegi, 3yk kabak citme, sarimsakli yogurt

2.5 litreye yakin su.
75dk yuruyus.

evet herbal cım ya canım çekmiyor yürümek bende evde bişeler yapıyorum sıcakların kilolarımı eritme konusunda hiç bir yardımı yok canım... ya sabah erkenden kalkıp yüricem yada evde plates yada aerobik yapcam

takımda baya değişiklik olmuş anlaşılan...... neyse bakalım... umarım yarın istediğimiz birinciliğe ulaşırız... herbalımdan güzel bir başlangıç olmuş...
hdi bakalım nesecim senden de bir atak bekliyorum.... bu arada ben bugün spor yapamadım daha doğrusu onun yerne ütü yaptım... baya birikmişti.... en az spor yapmış gibi efor sarfettim.....
bugün yediklerime gelince...
sabah kahvaltı
arada bitki çayı iki bardak
akşam
salata, az yoğurtlu ıspanak, az patlıcan yemeği, yarında içli köfte...
ve dondurmam.....

bugünkü menüm

sabah hiç bişe ( geç kalktım )

öğle yoğurtlu makarna

akşam balık 2 dilm ekmek salata

bol su yeşil erik çok yiyorum umarım kaptan kızmaz mevsimi çabuk geçtiği için derğerlendirmek istiyorum hergün yiyorum 1 fincan yeşil çay içtim...bugünlük bukadar daha ne olsun yazınca nekadar çok geldi gözüme

iyi geceler kardeş takımcım
yarın çok yoğun bir günüm yetişemezsem bizim listeylede ilgilenebilirmisiniz

bugünkü menüm

sabah hiç bişe ( geç kalktım )

öğle yoğurtlu makarna

akşam balık 2 dilm ekmek salata

bol su yeşil erik çok yiyorum umarım kaptan kızmaz mevsimi çabuk geçtiği için derğerlendirmek istiyorum hergün yiyorum 1 fincan yeşil çay içtim...bugünlük bukadar daha ne olsun yazınca nekadar çok geldi gözüme
ne yemişsin ki çok diyorsun canımcım....bence kahvaltı yap mutlaka....
bence makarna yerine şöyleee güzel bir kahvaltı yapsannnn.....daha iii olurdu.........

1. TAKIM **107. ETAP**

nrymn (59,3 / / / %)
hayat70 (59,0 / / / %)
KHENA (63,8 / / / %)
herbal ( 90,6 / 89.9 / 0,7 / 0.77%)
yulaf ( 66,4 / / / % )
flawless ( 61 / / / %)

Kızlar uykum kaçtı da, listeyi alıntılarken baştaki ve sondaki [quiet] ları silelim...

ya iyiki giremiyorum ne oldu takımımızaaaaa senağlama şok oldum sabah sabah görünce ya biri bana anlatsın ne bu listenin durumu:(( :1no2:
neyse benim kilom 63,9 yani yine fos bu hafta
inannın giremiyorum nete ama fırsat buldukça yazıyorum.
hesaplama yapamadım üzgünüm . beni seven biri yapsınopuyorumnanaktan sizi seviyor ve öpüyorum şimdilik esen zemuszemuskalınnnn

1. TAKIM **107. ETAP**

nrymn (59,3 / / / %)
hayat70 (59,0 / / / %)
KHENA (63,8 / 63,9 / -0,1 / -0,16%)
yulaf ( 66,4 / / / % )
TuRuNCu ( 57,7/ 58,0 / -0,3 / -0,52%) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
flawless ( 61 / / / %)

Regl nedeni ile kilo almış görünüyorum maalesef....

Son düzenleme:
=nesemese;7274039]1. TAKIM **107. ETAP**

nrymn (59,3 / / / %)
hayat70 (59,0 / / / %)
KHENA (63,8 / / / %)
çelik198408 ( 69,8 /68.8 /1 /1.43 %)
yulaf ( 66,4 / / / % )
flawless ( 61 / / / %)

1. TAKIM TOPLAM KİLO( 546,3/ / / %)

karsta çok yoruldum dinlenicem hadi 1. takım 1 .olsun

Back
X