Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yulafcim ben de seni yurekten tebrik ediyorum.. 800 gr vermissin ki bu super.. senin kilon benden az nitekim.. insalah haftaya devam.. bu arada ikili grubumuz haftanin birincisi oldu :)) alkisalkisalkis hihoyyyt

yulak toplamda yulaf-herbal olarak 2 kilo verdik :)) vereliniortak kaydirigubbakcemile5 :lepi:

yalniz sey oldu benim kirmizi gunler basladi.. bu hafta bana cok iyi bak yulafcim kafamçokkarıştı insallah abartmadan gecierebilirim haftayi.. yerimseniben

yulafcim ben de seni yurekten tebrik ediyorum.. 800 gr vermissin ki bu super.. senin kilon benden az nitekim.. insalah haftaya devam.. bu arada ikili grubumuz haftanin birincisi oldu :)) alkisalkisalkis hihoyyyt

evet canimcim ben de ilk basta dert ettim o kadar yurumeye basladim falan diye ama sonra dusundum de kilo azaldikca vermek daha da zorlasiyor. 800 gram iyi geldi bana da.

birinci mi olduk simdi biiizzz :sm_cool::hooray::nazar:

aksama kendimizi odullendirelim o zaman hehe

yulak toplamda yulaf-herbal olarak 2 kilo verdik :)) vereliniortak kaydirigubbakcemile5 :lepi:

yalniz sey oldu benim kirmizi gunler basladi.. bu hafta bana cok iyi bak yulafcim kafamçokkarıştı insallah abartmadan gecierebilirim haftayi.. yerimseniben

ay canimmm dikkat et... cikolataya, abur cubura hayir.

ben de regl oldum olcam. belirtileri var gunlerdir. olsam da rahatlasam.

nyse buna da sukur..

kizlar hafta sonu abartmayin nutfen..

ben bugun abarticam kizlar size de tavsiye ederim.. -tatlicadiarzu- 1 gunden bir sey olmuyo.. ama cumadan baslayip p.tesiye kadar salarsak sonra toparlamak cook zor oluyor..

hepinize iyi hafta sonlarii simdiden.. a.s. opuyorumnanaktan

yaptim canim bildirimleri. bizdeydi sira.
besinci olduk.

yulafcim insallah canimcim.. benim icin aksam yemeginden sonra bi sey yememek acaip onemli.. cunku buna onceden hiic dikkat etmezdim.. artik canim bisi isterse ya diyorum kendime cuma gunu ye, ya da mutlaka gunun erken saatlerinde yiyorum.. bi de evde cok cazip seyler olmamali ozellikle regl haftamda.. :bbo: hayirlisi bakalim.. sen de yuryus farkini gordun bu hafta.. :) artik devam edersin insallah duzenli olarak.. ders calisip eve kapandigin gunlerin acisini cikar yulafim..

evet canimcim ben de ilk basta dert ettim o kadar yurumeye basladim falan diye ama sonra dusundum de kilo azaldikca vermek daha da zorlasiyor. 800 gram iyi geldi bana da.

birinci mi olduk simdi biiizzz :sm_cool::hooray::nazar:

aksama kendimizi odullendirelim o zaman hehe

flawles tebrik ederim 50 li kilolara cook az kalmis.. alkisalkisalkis

nesemecim tebrik ederim canim. haftaya takimlar yarisina devam mi? ya da bireysel de yarismak istersen biz celik anneyle yarisicaz.. ;)) kaydirigubbakcemile5

neyminim bu hafta sonu da koye gitcen mi bakiim? hafta sonu daha cok dikkat edersen bence onumuzdeki hafta o ozel diyetin ve sporun sonuclarini goruceksin mutlaka. hihoyyyt

khenacim sen tabii kendinle pek ilgileniyorsun kosusturmacada.. Allah kolaylik versin bi tanem.. opuyorumnanaktan

ayy kizlar cook sukur yaa, cok sevindim. :teytey: uzun zamandir 89.400 . bu rakami gormemistim.. buddy cim ve celikcim cok tesekkur ederim.. sizin yardimizla daha guzel verdim.. insallah haftaya verdiklerimi almam.. -tatlicadiarzu-

1. TAKIM **107. ETAP**

nrymn (59,3 / 59,10 / 0,20 / 0,34 %)
neşemeşe ( 76,4 / 75,9 / 0,5 / 0,65% )
hayat70 (59,0 / 59 / 0 / 0 %)
KHENA (63,8 / 63,9 / -0,1 / 0,16 %)
herbal ( 90,6 / 89.9 / 0,7 / 0.77%)
bhk (66,9) 5. takıma transfer oldu.
çelik198408 ( 69,8 /68.8 /1 /1.43 %)
yulaf ( 66,4 / 65,6 / 0,80 / 1,20 % )
TuRuNCu ( 57,7) kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
flawless ( 61 / 60,3 / 0,7 / 1,14 %)
cocostar (63,3) 5. takıma transfer oldu.
elifcino (65,4) paylaşımda bulunmadığından diskalifiye edildi.

1. TAKIM TOPLAM KİLO( 546,3/ / / %)

canimcim dikkat ettikten sonra 8'li rakamlari da kisa surede geride birakirsin.

yaz da geliyor. kizinin okulu da tatil oldu mu bilmiyorum ama olduktan sonra bol bol hareket edersiniz birlikte. o bisiklet surer sen de yaninda yurursun. yuzersiniz.

oh oh ne ala =)

HAYIRRRRRRRRRR-tatlicadiarzu- olamaz herbal geçtiiiiii benisenağlamaofffffff ya hemde 5. olmuşuz sevmedim 5. liğiyasakkelime silkelenelim kızlar :içelim::mymeka:

benim eşim kimmmmm CADIARZUbak yulafla herbal 1. oldu hııhhhŞeniz benle eş olmak isteyen varmıyerimseniben

iyi akşamlar kızlar ancak oturabildim bilgisayarın başına 5. olmuşuz ....

dışardaydım gün içinde hatta akşamda dışardaydım menüm biraz değişti bugünlük yazmaya utanıyorum valla.........

bugün spor günümüzdü kaptancım yaptınmı sen ? ben çok yorgunum kolum kalkmıyor yaaa

terşekkür ederim herbal cım uzun oldu süreç ama zamanla olur işte inşallah sende istediğin rakamları görürsün tarda sağlıklı bir şekilde kurtulursun fazlalıklarından ama benim birazdaha sürecek

çok yorgunum hepinize iyi geceler takımcım

nesecim... bakk yarıştaymışız... hadi bu hafta biz birinci olalım....
sen vermişsin ama bende tık yok bacım yaaa....
neyse bu hafta olabilir inşl....

yulafcim bu hafta sIki rakiplerimiz olacak anlasilan.. hadi bakalim. :jeyyar:. iyi olan kazansin kizlar.. hihoyyyt

yaa ama celikime de bi es bulunsun kaptanim yaa..

simdi kim kiminle es, nrymn cim tekrar bir elden gecirsek.. giden arkadaslarimiz oldu nitekim..

nesecim... bakk yarıştaymışız... hadi bu hafta biz birinci olalım....
sen vermişsin ama bende tık yok bacım yaaa....
neyse bu hafta olabilir inşl....

insallah canim saol..

aman flawlesim bu gun cuma .. ee bi guncuk tatilimiz olcek tabii ;)) ama hafta sonuna dikkat et canim.. sonra toparlayamayiz..

iyi akşamlar kızlar ancak oturabildim bilgisayarın başına 5. olmuşuz ....

dışardaydım gün içinde hatta akşamda dışardaydım menüm biraz değişti bugünlük yazmaya utanıyorum valla.........

terşekkür ederim herbal cım uzun oldu süreç ama zamanla olur işte inşallah sende istediğin rakamları görürsün tarda sağlıklı bir şekilde kurtulursun fazlalıklarından ama benim birazdaha sürecek

çok yorgunum hepinize iyi geceler takımcım

Back
X