Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dun yediklerimi yazmamisim kizlar, kacamak yaptim haberiniz olsun hehe
neyse dunku menum:
11.30: bol su
12.00: 1 kasarli tost
14.30: 1 kuru kayisili activia
14.30-19.30 arasi 5 grisini
19.30: 1 hamburger
2.5 litre su, 60 dk yuruyus.
kizlar biletimizi aldik.. istedigim tarihte bulamadim, dusundugumden biraz erken oldu ama turkiye'de de devam edicem insallah.. bu persembe gunu yolculuk var bakalim, hayirlisiyla :)
yulafcim, biz bu persembe gunu yola cikacagimiz icin bu hafta bildirimde bulanamam.
sabit gecmek yerine carsamba gunu mu bildirsem kilomu acaba ne dersiniz??
şimdi yulafçım kaç kişi kaldık...
takımda.... bende temmuz 1 de gidecem 1 eylülde gelecem.
regl oldum kizlar. 1 hafta erken oldum ama napalim =)
insallah canim saol..
aman flawlesim bu gun cuma .. ee bi guncuk tatilimiz olcek tabii) ama hafta sonuna dikkat et canim.. sonra toparlayamayiz..
flawles tebrik ederim 50 li kilolara cook az kalmis.. alkisalkisalkis
nesemecim tebrik ederim canim. haftaya takimlar yarisina devam mi? ya da bireysel de yarismak istersen biz celik anneyle yarisicaz..) kaydirigubbakcemile5
neyminim bu hafta sonu da koye gitcen mi bakiim? hafta sonu daha cok dikkat edersen bence onumuzdeki hafta o ozel diyetin ve sporun sonuclarini goruceksin mutlaka. hihoyyyt
khenacim sen tabii kendinle pek ilgileniyorsun kosusturmacada.. Allah kolaylik versin bi tanem.. opuyorumnanaktan
ayy kizlar cook sukur yaa, cok sevindim. :teytey: uzun zamandir 89.400 . bu rakami gormemistim.. buddy cim ve celikcim cok tesekkur ederim.. sizin yardimizla daha guzel verdim.. insallah haftaya verdiklerimi almam.. -tatlicadiarzu-
kızlar eşler arasında yarışma mı var.....
nesecim... bakk yarıştaymışız... hadi bu hafta biz birinci olalım....
sen vermişsin ama bende tık yok bacım yaaa....
neyse bu hafta olabilir inşl....
selam kizlar,
eger hayat 2 ay yoksa, nesemese ile celik bir araya gelebilir belki..
nrymn ve flawles es lerdi diye hatirliyorum..
kizlar biletimizi aldik.. istedigim tarihte bulamadim, dusundugumden biraz erken oldu ama turkiye'de de devam edicem insallah.. bu persembe gunu yolculuk var bakalim, hayirlisiyla :)
yulafcim, biz bu persembe gunu yola cikacagimiz icin bu hafta bildirimde bulanamam.
sabit gecmek yerine carsamba gunu mu bildirsem kilomu acaba ne dersiniz??
nasıl özeniyorum regl olanlara .. tatlım erkenine falan bakma iyidir regl olmak :lepi: bende hala ses seda yok