nesemesecım hayatcım nasılsınız kızlar .. hayatcım sımdıden mutlu huzurlu tatılller..
bır sey ararken kecıboynuzu kuru hakkında yorumlara ulastım.. dr saracoglu na aıt.. bır gz atmak ıstersenız dıye ıletmek ıstedım.. sevgıler..
------------------------------------------------------------------------------------
biz yaklaşık 4 yıldır istememize rağmen çocuk sahibi olamıyorduk.eşim ilaç tedavisi oldu,bi sonuç alamadık.sperm sayısı normalin altındaydı.tüp bebek önerdiler,bu esnada öğrendik ki benim de tüplerimden biri tıkalıymış,tüp bebekle bile şansımızın %30 olduğunu söylediler.2 kere mikroenjeksiyon denedik,ama olmadı.nerdeyse bütün umutlarımızı kaybetmiştik.sonra sizin keçiboynuzu kürünüze başladık ve daha kürün 2.ayında hamile kaldım. nasıl mutlu olduğumu anlatamam.Allah sizden razı olsun İbrahim hocam, Allah'ıma şükürler olsun.
--------------------------------------------------------------------------------------
Canım dün mezuniyetimiz vardı bugün de bütler var. Bu arada adetim başladı kızlar. Bu hafta şişicem gene. Bu kürü biz denedik canım ama teşekkür ediyorum. Bizimki dr dediğine göre sebepsiz infertilite yani görünürde hiçbirşey yok. Hayırlısı..
can kuşlarım 10 temmuza kadar listedeki eksiklikleri dolduralıma.s
nrmyn: 24 temmuz 2009---> 56kg
neşemeşe:
flawless:
hayat70: 30 haziran 2009 itibari ile geri dönmek üzere ayrıldı (59kg)
khena:
herbal:29 temmuz 2009--->83kg
çelik198408:16 temmuz 2009--->64,9
yulaf: 15 ağustos 2009--->60kg
Canım buraya ne yazıcaz ben anlamadım açıklar mısın?