Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

1.Takım 119. Etap Sonuçları
nrymn 58 / 58,5 / -0,5 / -0,86%
neşemeşe 78,3 /
herbal 88,8 / 88,0 / 0,8 / 0.90 %
çelik198408 67,1 /
flawless 58 /
1. TAKIM 351,2 / 350,2 / 1,2 0,34%

merhaba takımcım,
herbalim sahurda tatrtılmayı unutmuşum, o sebeple sabah tok karnına böyle oldu valla
ne yapalım 1. uyarımızı almış mı alıyoruz bu durumdamafoldumben

günaydın kızlar nsl gidiyo bugün iftarda annemleri yolcu edeceğim ve sağlıklı beslenmeye geçiş yapacağım herbalcım istersen pazarteiye kadar yarışalım ama ben senden korktum 800gr gitmiş ben66.9 olmuşum 200 gr gitmiş şükür bi ara 70 leri görmüştüm

neşemeşe 78,3 /
çelik198408 67,1 / 66.9/ 0.2/0.29%
flawless 58 /

kaptancım sahur menünü çok beğeniyorum hafif hafif meyveli ohhhhh

neşemeşe 78,3 /
çelik198408 67,1 / 66.9/ 0.2/0.30%
flawless 58 /

Son düzenleme:
Merhabalar takımcım...

Nasılsınız bakalım görüşmeyeli ???

Takımda yaprak dökümü olmuş sanki,ne kadar az kişi kalmış böyle :)

merhaba hanımlar... bugünden itibaren takıma geri dönüyorum tabiki müsade var ise...............
nasıl gidiyor.. sahur ve iftar için özel menüler var mı?
nermincim sabah msn de yazmışsın canım benim açık kalmış msn o nedenle cevap yazamadım.... kalkıncada hemen evden çıkmak zorundaydım.....
kusuruma bakma canım.........

neşemeşe 78,3 /
flawless 58 / 58 / 0 / 0 / 0 %

kızlar ben veremiyorum kilo ya takıldım 58 de bayadır bu kilodayım :(

merhaba hanımlar... bugünden itibaren takıma geri dönüyorum tabiki müsade var ise...............
nasıl gidiyor.. sahur ve iftar için özel menüler var mı?
nermincim sabah msn de yazmışsın canım benim açık kalmış msn o nedenle cevap yazamadım.... kalkıncada hemen evden çıkmak zorundaydım.....
kusuruma bakma canım.........

yok canım ne kusurukaydirigubbakcemile3
tabiki katılabilirsin bu hafta hayatcım

http://www.kadinlarkulubu.com/7799743-mesaj184.html
son kilon 59 muş, tartıldıysan söyle de hemen girelim listemiziiiikaydirigubbakcemile4

Merhabalar takımcım...

Nasılsınız bakalım görüşmeyeli ???

Takımda yaprak dökümü olmuş sanki,ne kadar az kişi kalmış böyle :)

oooo turuncucumm gelmişşşşopuyorumnanaktan
hoş geldinn
anlatsana napıyorsun, nasılsın hayat nasıl gidiyor keyifler yeridne mi?
kilo değişmin nasıl?
kaç kilo ile gelinliğini giydin bakalımm,ay ne kadar çok soru sordummlaelaelaelaelae

neşemeşe 78,3 / 77,2 / 1,1 / 1,40%
flawless 58 / 58 / 0 / 0 / 0 %
1. TAKIM 350,2 / 348,6 / 1,6 / 0,46 %

hayatcım bu saat olmuş gelmemişsşin artık haftaya girelim seni olur mu canımcım??

aa ama üzülmek yookkk
kilo veremiyorum demek yookkk
bi kere sen buralara nerelerden gelsin fılavlıscımm hatırlatırım alkisalkisalkis

evet ya bi an düşündüm 83 leri bile görmüştüm ... şükür şimdiki halime dedim sen hatırlatınca...belkide yolun uzunluğundan sıkıldım ,aslında sıkılmamam gerekiyor bu benim yaşam biçimim artık.... ..

evet ya bi an düşündüm 83 leri bile görmüştüm ... şükür şimdiki halime dedim sen hatırlatınca...belkide yolun uzunluğundan sıkıldım ,aslında sıkılmamam gerekiyor bu benim yaşam biçimim artık.... ..

aa bi dakika ne nasil yani? flawles sen 83 lemi basladin. aa bilmiyordum.. e supersin sen o zaman.. :nazar: ayy darisi basima yaw.. :Saruboceq:

ee sonuc ne olmus kaptanim. ben goremiyorum. hayirdir ters bi sey olmamistir umarim..

kizlar haberi olan var mi? normalde cuma gunu sonuclanmis olmuyomuydu? kacinci olduk?

hayatcim hosgeldin aramiza..

celikim tamamdir p.tesine tekrar tartilalim, bugun yazdigimiz kilo uzerinden yarisalim. haydin rast gelsin:) herbal kazaniversin .hehe.. ya hic bahsetmiyosun efe ne yapiyo.. simdi kac aylik oldu..

kaptanim canim benim evet ilk uyarini aldin. ama ramazan oldugu icin bence o sahur farki olmustur. yalniz ramazanda kilo vermek guc oldugundan uyari sayisi 2 degil 3 olsa daha insafli olur. eger itiraz yoksa bu sayiyi kabul edelim.

kizlar duymayan var mi? yeni bir kuralimiz var.

takimdaki kisi sayimiz epey azaldi. kalanlar ise hem katilimda bulunamiyor, ustelik kilo da veremiyordu.
kaptanimiz kizlar isterseniz takimi kapatalim diye bir oneride bulundu hakli olarak. ben de takimimiza sans verelim ama ya adam gidelim ya da bu isi bitirelim dusuncesiyle soyle bir oneri getirdim.

o hafta kilo veremeyen kisi uyari alir. Bir kisi 3 kez uyari alabilir. Yani 3 hafta kilo verememe sansi vardir.
Sonrasinda takimdan ayrilir. Bu sekilde ya burada bulunmanin amacini gerceklestirmis oluruz. ya da ayriliriz. yani ceza biraz agir. muhtemelen ben de gidebilirim.

kaptanimiz bu cezayi kabul etti. arkadaslardan da hic bir geri bildirim gelmedi 2 etapdir. biz de sukut ikrardan gelir diye dusunduk.

yani su durumda kaptanimiz ve flavlesimiz ilk uyarilarini almis oluyorlar.

isterseniz cezayi daha uygulanabilir bir hale getirebiliriz. mesela bu sure bir aylik olabilir. bir kisi 4 haftalik sure boyunca en fazla 2 defa kilo verememis olarak gecebilir. yani bir ayda 2 uyari alir. 3. kez uyari alirsa takim disi olur. ancak diger ayda, yani yeni 4 haftalik donemde bu uyarilar sifirlanir. yine 2 ayni sekilde kural uygulanir.

ne diyorsunuz kizlar.. kaptanim. boyle daha mi makul olur. cunku regl donemlerimiz oluyor herkes ayda bir kere kilo veremeyebiliyor.

hadi kizlar hem kendimizi hem de takimimizi kilolardan kurtaralim. ya dogru duzgun gidelim, ya da bu diyardan gidelim.

oooo turuncucumm gelmişşşşopuyorumnanaktan
hoş geldinn
anlatsana napıyorsun, nasılsın hayat nasıl gidiyor keyifler yeridne mi?
kilo değişmin nasıl?
kaç kilo ile gelinliğini giydin bakalımm,ay ne kadar çok soru sordummlaelaelaelaelae

hoşbulduk kaptancımm opuyorumnanaktan

şimdilerde ev hanımlığına alışmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

malum iş hayatından sonra biraz zor geliyor :ecrin_bebek:.
Yemek,temizlik,çamaşır,ütü .................Ayyy bayılazaaamm :bbo:

Kilom 55e kadar düştü kaptancım.Düğün arefesinde stresten,bugünlerde ise sıcaklardan bişi yiyemez oldum.Şimdilik kilomdan memnunum.Korumayı umut ediyorum kaydirigubbakcemile5

aa bi dakika ne nasil yani? flawles sen 83 lemi basladin. aa bilmiyordum.. e supersin sen o zaman.. :nazar: ayy darisi basima yaw.. :Saruboceq:

evet ya o kilolardan geldim buralara .. buraya başladığımda sanırım 74 lerdeydim .. insallah sende görürsün istediğin rakamları tartıda sağlıklı bir şekilde ...

Back
X