1 tane daha çocuk yapsam mı?

Tek cocugum her ne kadar cevremde birbirine kazik atan kardesleri gorunce sukretsemde gene baslarina bisey gelse birbirlerine kosan onlar oluyor.Sukur kocam var

Konularinizi biliyorum esinizin ogluna verdigi degeride sizler bir evlat daha hak ediyosunuz ve en adil bir sekilde buyuteceginize eminim.
 
Hemen hemen herkes yapin demis zaten. Bence de yapin. Cocugunuzla biyolojik babasi olmamasina ragmen cok guzel ilgilenen bi esiniz var. Kimin ne dedigi onemli degil ama esinizin bu istegini geri cevirmeyin. Sizin icin de oglunuz icin de iyi olur. Insan kardesiyle buyuyo. Ailesiyle paylasamadiklarini onunla paylasip ona siginiyor. Hayatta paylasmayi ogreniyor ve olgunlasiyor. Bence mumkunse bi kardes cok cok onemli.
 
Ben sizin yazdığınız kadarına cevap verdim, tüm hikayeni anlatsan ona göre de verirdim. Çocuğun algısından bahsettim.
Artı zaten 2 çocuk açısından da konuşuyorum evet 2. çocuğunuz olsam beni sevip sevemeyeceğini düşünen bir annenin çocuğu olmak istemezdim. Ya nasıl bir mantık, bana ağzını topla diyeceğinize düşüncenizi toplayın. Hangi anne doğuracağım çocuğumu sevebilir miyim acab akaygısı yaşar? Sürekli kendinizden bahsetmişsiniz tatile gitmek, yemek içmek, fit olmak, rahat yaşamak. Bunların yerine çocuğa imkan sağlayabilir miyim kaygısı daha samimi. Fikir sormuşsunuz bu görüşte biri iseniz yapmayın, bunlar normal değil dedim. Beğenmiyorsanız kaale almazsınız. Herkesin görüşünü almak için yoruma açık bir konu açıp sadece hoşunuza gidecek cevaplar bekliyorsunuz.
''Düzeltiyorum o zaman canım çok haklısın yaa kilo al, az para harca, çocuk neye benzeyecek sevmezsen de atamıyorsun ama yine de dene en kötü sevmezsin.''
 
 
Ben sizin yazdığınıza cevap verdim, çocuk algısıyla. Vay neden eşinden ayrıldın demedim.
Bıyolıjık babadan ayırmıssınız dedınız
ben eskı esımın terk etmesı sonucu bosandım , bır baska kadın ıcın. 6 yasındakı oglumuda bır kere aramadı
ha zaten bana neden ayrıldın dıyemezsın bu durumda
 
Ve son defa yazayım bende sızın annenız olmak ıstemezdım
en azından ben zekası normal ufku acık bır cocuk yetıstırmeye calısıyorum
 
Bak arkadaşım ister 100 tane çocuk yap istersen hiç yapma. Çocuk bu düşüncelerinizi bilse; 'çocuk' algısıyla sizi babasından ayıran, kardeşini sevip sevmeyeceğini düşünen, kilosunu veya rahat para harcayıp harcayamayacağını ölçen biri olarak görür. Git açtığın konunun orijinal halini oku hiçbir yerinde çocuk veya çocuklar adına kaygı duymamışsın. Sever miyim? Daha doğmadan çocuklar arasında ayrım yapmaya başlamışsın demiş bir arkadaş sana. Katılıyorum..
Bence sağlıklı düşünemiyorsun. Artı saldırmak için yazıyorsun sen de. Okey yani sana uymuyor mu, uymuyorsa kaale alma. Hepsi bu. Yazmış olmak için gelip cutemom isimli kullanıcıyı arattım, manyağım ben okumadan zevk için yazıyorum evet :)
Rahatladıysan dağılabiliriz.
 
Tanidiğim kadariyla el-mecbur yapacak bir vaziyettesiniz. Belki yapmam" tarzı konuşmalarınız anlamsız bence :)
 
Ve son defa yazayım bende sızın annenız olmak ıstemezdım
en azından ben zekası normal ufku acık bır cocuk yetıstırmeye calısıyorum
Yazık o zaman, eşinin müdahalesini al da bari biraz başarılı olsun bu plan. :)
Vicdan yoksunu veya bencil kimseler çok zeki olmuyor gözlemlediğim kadarıyla.
 
Demedim zaten banane ya. Çok sinir ucu bir noktaya temas etmişim ama benden çıkartmana gerek yok. Bence özel hayatınızdaki sorunlarınızın acısını başka insanlardan çıkarmayı bırakın artık. Bir sürü insan var böyle evdekine, eldekine laf edemeyip dışarıdakine saldıran. Tamam geçmiş olsun, ne karar verirsen hayırlı olsun, Allah yardımcın olsun.
İyi günler.
 
ya kızım acık yazıyorum sen gerızekalımısın?
okudugunu ıdrak edemeyecek kadar kafan calısmıyormu? Benım cocugum nasıl babamdan benı ayırdı dıye dusunecek
kusura bakma ben bu dunyaya saclarımı supurge etmeye gelmedım, sacımı o gun duzlestırmedıysem benım morelım bozulur , sen pasaklıysan banane ?
ben once kendımı dusunurum ondan sonra cocuk kısmına bakarım hayırdır ya bı kuyruk acın mı var zıra bır konu ancak bu jkadar alt ust edılerek yorumlanabılır?
Buarada evet gerızekalısın
 
Yazık o zaman, eşinin müdahalesini al da bari biraz başarılı olsun bu plan. :)
Vicdan yoksunu veya bencil kimseler çok zeki olmuyor gözlemlediğim kadarıyla.
ne yazdıgımı bıle anlamayacak kadar gerızekalısın bır kere daha gordum
ne o evdemı kaldın 100 kg fılanmısın bu , damarına basmıs gıbı cıyaklıyosun burada
 
Tanidiğim kadariyla el-mecbur yapacak bir vaziyettesiniz. Belki yapmam" tarzı konuşmalarınız anlamsız bence :)
Kimse için cocuk dogurmam dogurmadımda , daha oncekı orneklerımde var. Ben ıstemezsem olmayacak o cocuk. teşekkürler
 
ne yazdıgımı bıle anlamayacak kadar gerızekalısın bır kere daha gordum
ne o evdemı kaldın 100 kg fılanmısın bu , damarına basmıs gıbı cıyaklıyosun burada
Burda ciyaklayan, çirkef ve misyonsuz tek bir insan var o da sensin. :) Merak ediyorsan 36 bedenim, 25 yaşındayım, evde kalmış tabirini kullanacak kadar mahalle kadını ağızlı değilim. Bu üslupla biraz zor yani. :)
 
Bumu senı kanırtıyor ? Hıc sorunum yok gayet bır elım yagda bır elım balda kafam dınc bır sekılde yasıyorum yuru gıt sımdı
 
Çok ucuzsun sadece diyebileceğim bu. :) Kocanın yerinde olsam ben de terkederdim sanırım. Hayatını kurtarmış..
 
yazdıklarımın bır yanında bır acık varsa yazsan ben aa evetmı derım ama durup durup babamdan ayıran demeyeceksın o cocugun babası zaten yanında tamam mı? ınsanların acılarına bastırmayı cok ıyı ogrenmıssın 25 yasında 36 beden daha hayattan bırsey yasamamıssın ne bu bılmeden konusma
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…