bu donemler en zor donemler bı yere dusse aklı kesmıyor dusucemde kafamı vurucam zaten havaya havaya yuruyordurAh ah o dönenceye apışıp kalan bebekten olsa zaten benim anılar 11 ay taze kalır mıydı sence
Bende ilk 4 gün annem kaldı, sonra ben yolladım ( herkesin sorumlulukları var diyerek )
Ondan sonracıma kızım sağ olsun canıma okudu , okuyor
Gazlı bir bebekti 3 ay da geçer dediler bizimki 7 ayda geçti
5.5 aylıkken işe başlamıştım zaten sağ olsun annem bakıyor, bu bakımdan şanslıyım
Ama her zaman arkamı dönsem ağlayan bi bebekti hala öyle, wc ye zor giderim o esnada bile ağlar
Şimdi bi de tutunup yürüyor, tutabilene aşk olsun. Tam yürürse ayvayı yedik
Tabi yine bin şükür zor olduğu kadar da güzel
Allah isteyen herkese nasip etsin
Ama şu an 2.bana uygun değil çok erken
Hafızam silinmeli biraz
Peki yemegını annenmı yapıyor cekbu donemler en zor donemler bı yere dusse aklı kesmıyor dusucemde kafamı vurucam zaten havaya havaya yuruyordur
ama ege donenceye bakardı
salıncagı vardı
yurutec
oyun halısı
ama cok aglardı ılk 3 ay asırı aglardı
her gece kesıntısız 3 saat
bır gece uyumusum boyle uzun zamandı ılk defa 4-5 saat uyumusum
dedım aha öldü bu cocuk
nıye aglamadı uyanmadı , 3.4 aydan sonra duzelmıstı Ege.
Bizim ki düzelemedi gittibu donemler en zor donemler bı yere dusse aklı kesmıyor dusucemde kafamı vurucam zaten havaya havaya yuruyordur
ama ege donenceye bakardı
salıncagı vardı
yurutec
oyun halısı
ama cok aglardı ılk 3 ay asırı aglardı
her gece kesıntısız 3 saat
bır gece uyumusum boyle uzun zamandı ılk defa 4-5 saat uyumusum
dedım aha öldü bu cocuk
nıye aglamadı uyanmadı , 3.4 aydan sonra duzelmıstı Ege.
Yok annem kendi evinde bakıyorPeki yemegını annenmı yapıyor cek
aksamdan mı napıyorsun nasıl yapıyorsunYok annem kendi evinde bakıyor
Bunu ben istedim
Bakması kafi bi de kendi düzenini bozmasını istemedim
Sabah bırakıp akşam alıyoruz, annem kendi yemeğini yapabiliyosa bravobizim cadı varken..
Allaha çok şükürBildigim kadariyla esinle cocugunun arasi cok iyiydi Allah' a sukur.. Biraz da esinin dogacak cocuga daha cok ilgi göstermesinden ve oglundan uzaklasmasindan korkuyor gibisin sanki..
Bence kendini iyice bi olc tart, sonucta sorumlulugun cogu sende olacak.. Kaldirabilirim diyorsan, bence yuvaniza yeni bi heyecan olur..
Allah hayirlisini versin..
Haftasonu yapmaya çalışıyoruz ama bazen fazla gezince o bile olmuyoaksamdan mı napıyorsun nasıl yapıyorsun
esın yardım edıyormu?
ıyı tam gun vermıslerHaftasonu yapmaya çalışıyoruz ama bazen fazla gezince o bile olmuyo
Haftasonu yaptıysak 2-3 gün iyiyiz demektir
Birgün de eşim bişey yapar ( Genelde o yapar zaten, ben kızımla ilgilenirim )
Ben pek hamarat biri değilim zaten ama sağlam çalışırım
Cuma benim süt iznim, evdeyim hallediyorum hafta bitiyo zaten
Ondan sonracıma Şubat itibariyle süt iznim bitecek ayvayı yiyecez diyorum
bıyolıjık babadn ayıran derken ? ne bılıyorsunuzda konusuyorsunuz?1. çocuğumu sever miyim diye tereddüt sahibi misiniz? Evlat mı rahat mı para mı diyorsunuz? 2 çocuğuma iyi şartları verebilir miyim çalışmazsam deseydiniz samimi bulurdum. Kendi tatilini düşünen, kilosunu dert eden, biyolojik babamdan beni ayıran ve bana bir kardeş yapmak için kardeşimi sevip sevmeyeceğini düşünen bir kadın annem olsun istemezdim.
Yaşadıklarınızı küçümsemiyorum ama bence yapmayın..
Ne kadar biliyosun da konuşuyosun ?1. çocuğumu sever miyim diye tereddüt sahibi misiniz? Evlat mı rahat mı para mı diyorsunuz? 2 çocuğuma iyi şartları verebilir miyim çalışmazsam deseydiniz samimi bulurdum. Kendi tatilini düşünen, kilosunu dert eden, biyolojik babamdan beni ayıran ve bana bir kardeş yapmak için kardeşimi sevip sevmeyeceğini düşünen bir kadın annem olsun istemezdim.
Yaşadıklarınızı küçümsemiyorum ama bence yapmayın..
Evet şu an kıyak ama sonra ne olur bilmem ki böyle bile çok zor hele de kışınıyı tam gun vermısler
ben calısırsam kı dusunmuyorum gunde 1.5 veya 2 saat ızın verırler evde ıse 1 saat uzak
yesılkoyde ısyerım metrobusle donerım herhalde dıyorum ama bılemıyorum. suanda 3 gun evde olmak guzeldır dogrusu
is yeri insiyatifine kalmış bişey ama dimi bu? yani tam günde vermese vermez en güzeli tam gün olması çünkü.Evet şu an kıyak ama sonra ne olur bilmem ki böyle bile çok zor hele de kışın
Ben günlük 1,5 saati topladım 1 güne, diğer günler tam çalışıyorum
Evet sanırım öyleis yeri insiyatifine kalmış bişey ama dimi bu? yani tam günde vermese vermez en güzeli tam gün olması çünkü.
1 ayın kalmış
Aslında genetiğimde yok ancak Ege ikizdi,Bence yapmalisiniz..
birincisi: esinizin de hakki babalik duygusunu hissetmek
ikincisi: evet oglunuzun kardesi olursa ileride daha mutlu olur ben iyiki kardesim var diyorum..
ucuncusu : eviniz daha bi neselenir bicir bicir dusunsenize
dorduncusu: belki kiziniz olur
besincisi : alinan kilo da verilir alisverise de cikilir ama duygusu hic birseye degisilmez
hatta ikiz yapin birini bana verin :)
Şimdi merhaba
Aslında sorum başlığa sığmıyor.
1 tane oglum var 2 ay sonra 6 yaşına girecek.
Kendisi tüp bebek ve cok uzun ugraslar sonucu oldu.
Onuda çok seviyorum ve sevdim ve aşırı derecede isteyerek tedavilerimi oldum ve oğluma kavuştum.
Ondan sonra 1 kere korunurken hamile kaldım ve hemen aldırdım kesinlikle istemediğim için ve oğlum küçüktü.
1 sene sonra yine korunurken hamile kaldım 4 aylık ölü doğum yaptım hamilelik fazlaca sıkıntılıydı.Bununda üzerinden 2 seneden fazla zaman gecti .Artık eşim sürekli sıkıştırıyor hadide hadi diye.
Oğlumda çok istiyor. E herkesde istiyor.
buarada 2. evliliğim, ilk eşimden oğlum yeni doğdugunda ayrıldım ve bıyolojık baba ortada yok . Mantiken ben öldüğümde oğlum kimsesiz kalacak bi kardeşi olsa en azından ne bilim annemde böyle böyleydi der, anıları canlandırırlar.Yok yok ona bunu yapamam diyorum mutlaka yapmam lazım.
Sonra kim bakıcak? Çalışacakmıyım , çalışmazsam gecinirmiyiz razı gelirmiyim payıma düşen hayata , tatil yok alışveriş yok, kiloda alacağım , oğlumu ihmal edermiyim , oğlum kadar sevemezsem?
Hooppa sonuc olarak uzun zamandır oyalıyorum. İyi para kazanıyorum , ortalama yaşıyoruz diyemem nankörlük ederim iyi yaşıyoruz iyi yiyip, iyi giyiyoruz.
Uzun zamandır bende bişey çakmasını bekliyorum , ne bilim bi heycan bi tutku , bi istek, bi arzu
biyolojik saatim çalışmıyor galiba.
Yani 2. cocukta böyle bişey varmı yani ilkindeki gibi sonsuz dayanılmaz bi arzuya gireceğim sandım olmuyor?
Yoksa olmaması normal mı? Duygu bitti de , mantıklamı hareket edilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?