Ben tek cocugum ve kadar kiziyorm ki annemgile olmamış ama olması için cabalamamslar dedgnz gbi anneme babama bisey olsa kimsem olmicak amca teyzede bi yere kadar smdi esimle bisey oluyo anneme anlatamyrm arkadaşta kardeş gbi olmaz keşke bi kardeşim olsaydı diyorm hep bence ihmal etmeyinŞimdi merhaba
Aslında sorum başlığa sığmıyor.
1 tane oglum var 2 ay sonra 6 yaşına girecek.
Kendisi tüp bebek ve cok uzun ugraslar sonucu oldu.
Onuda çok seviyorum ve sevdim ve aşırı derecede isteyerek tedavilerimi oldum ve oğluma kavuştum.
Ondan sonra 1 kere korunurken hamile kaldım ve hemen aldırdım kesinlikle istemediğim için ve oğlum küçüktü.
1 sene sonra yine korunurken hamile kaldım 4 aylık ölü doğum yaptım hamilelik fazlaca sıkıntılıydı.Bununda üzerinden 2 seneden fazla zaman gecti .Artık eşim sürekli sıkıştırıyor hadide hadi diye.
Oğlumda çok istiyor. E herkesde istiyor.
buarada 2. evliliğim, ilk eşimden oğlum yeni doğdugunda ayrıldım ve bıyolojık baba ortada yok . Mantiken ben öldüğümde oğlum kimsesiz kalacak bi kardeşi olsa en azından ne bilim annemde böyle böyleydi der, anıları canlandırırlar.Yok yok ona bunu yapamam diyorum mutlaka yapmam lazım.
Sonra kim bakıcak? Çalışacakmıyım , çalışmazsam gecinirmiyiz razı gelirmiyim payıma düşen hayata , tatil yok alışveriş yok, kiloda alacağım , oğlumu ihmal edermiyim , oğlum kadar sevemezsem?
Hooppa sonuc olarak uzun zamandır oyalıyorum. İyi para kazanıyorum , ortalama yaşıyoruz diyemem nankörlük ederim iyi yaşıyoruz iyi yiyip, iyi giyiyoruz.
Uzun zamandır bende bişey çakmasını bekliyorum , ne bilim bi heycan bi tutku , bi istek, bi arzu
biyolojik saatim çalışmıyor galiba.
Yani 2. cocukta böyle bişey varmı yani ilkindeki gibi sonsuz dayanılmaz bi arzuya gireceğim sandım olmuyor?
Yoksa olmaması normal mı? Duygu bitti de , mantıklamı hareket edilmeli.
Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Bu dünyada herkes bir yana kardeşim bir yana.çocugum için kardeş yapmam gerektiğine çok inanıyorum. Bunu sağsağlim doğurayım 2.yi 2 sene içinde yapıcam inşallah :)Ben tek cocugum ve kadar kiziyorm ki annemgile olmamış ama olması için cabalamamslar dedgnz gbi anneme babama bisey olsa kimsem olmicak amca teyzede bi yere kadar smdi esimle bisey oluyo anneme anlatamyrm arkadaşta kardeş gbi olmaz keşke bi kardeşim olsaydı diyorm hep bence ihmal etmeyin
ben de kötülük gelecekse dışardan gelsin kardeşte gelmesin diye yapmıyorumcute peki sen ikinci çocuğu sırf oğluna destek olsun sen ölünce yanında bir kardeşi kalsın diye mi istiyorsun?
Aynen bende oğlum dogsun ondan sonra maddi olarak bi skntmz yoksa çok arasi olmasını istemyrm en fazla 3 yada 4 yas :)Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Bu dünyada herkes bir yana kardeşim bir yana.çocugum için kardeş yapmam gerektiğine çok inanıyorum. Bunu sağsağlim doğurayım 2.yi 2 sene içinde yapıcam inşallah :)
Bence istisnai bir durum o. Hastalıklı bir bakış açısıydı.CuteMom kızacaksın belki ama aklıma buradaki bir konu geldi şimdi.
bir arkadaş yazmıştı, ablası babasının eski eşindenmiş, kendisi yeni eşinden. işte annesi ablasını çok seviyormuş ama konu sahibi çok kıskanıyormuş bu ilişkiyi. hatta o öz kızı bile değil neden ona anne diyor, neden annem onu kendi kızı gibi seviyor falan diye saçma sapan yazmıştı.
o konuyu okudun mu bilmiyorum ama, bunu da düşünmek gerek. gerçi o konuda kızın ananesi kızı bu konuda teşvik ediyordu. sizin ailede bu tarz olumsuzlukları teşvik edecek kimse var mı?
Bence istisnai bir durum o. Hastalıklı bir bakış açısıydı.
varsada kırarım kafasınıCuteMom kızacaksın belki ama aklıma buradaki bir konu geldi şimdi.
bir arkadaş yazmıştı, ablası babasının eski eşindenmiş, kendisi yeni eşinden. işte annesi ablasını çok seviyormuş ama konu sahibi çok kıskanıyormuş bu ilişkiyi. hatta o öz kızı bile değil neden ona anne diyor, neden annem onu kendi kızı gibi seviyor falan diye saçma sapan yazmıştı.
o konuyu okudun mu bilmiyorum ama, bunu da düşünmek gerek. gerçi o konuda kızın ananesi kızı bu konuda teşvik ediyordu. sizin ailede bu tarz olumsuzlukları teşvik edecek kimse var mı?
Ben ne yapayım o zaman hemen folik asite başlıyayım ve korunmayı bırakalım madem direk
aynen öyle yap :=) 2. cocugu yapmayıp pişman olan ve '' bu saatten sonra zor'' dıyen o kadar cok kişi tanıyorum kı..Ben ne yapayım o zaman hemen folik asite başlıyayım ve korunmayı bırakalım madem direk
hapsız korunuyorum barı korunurken boyle olsun dıye olmadıdahapla korunuyorsan, 3 ay önceden hapı bırakın diyorlar da, bir döngü yeterli diye düşünüyorum ben kendimce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?