1 tane daha çocuk yapsam mı?

Kardeşimle aramızda 2 yaş var ve o da bir "kaza" ürünü

neyse ikiz gibi büyüdük ve bir de abim var ama kardeş cidden başka. Onun varlığını bilmek bile yetiyor, en yakın arkadaşlarımla paylaşamadıklarımı erkek olduğu halde kardeşimle paylaşmışımdır hep... ♥

Bence düşünmenize gerek bile yok :)

Oglum kadar sevebilirmiyim nasıl bir soru aynı şekilde o da parçan olacak bence yapma bu kadar tutarsizlikla goturemezsin.

Ben tek cocugum ve kadar kiziyorm ki annemgile olmamış ama olması için cabalamamslar dedgnz gbi anneme babama bisey olsa kimsem olmicak amca teyzede bi yere kadar smdi esimle bisey oluyo anneme anlatamyrm arkadaşta kardeş gbi olmaz keşke bi kardeşim olsaydı diyorm hep bence ihmal etmeyin

Sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım. Bu dünyada herkes bir yana kardeşim bir yana.çocugum için kardeş yapmam gerektiğine çok inanıyorum. Bunu sağsağlim doğurayım 2.yi 2 sene içinde yapıcam inşallah :)

Canım bence yap. Ama bir süre birikim yapın, işini bırakman gerekmesin. Çar çur etmeyin. Zaten maaşın bakıcı ücreti versen de artar diye düşünüyorum. Şunun şurasında 3-4 yıl idare edeceksiniz sonra kreşti okuldu yolunu bulur. İlk başlarda anneanne babanne desteği de olur belki. Yaşın da genç. Ege'yi ne kadar severse sevsin eşinin de baba olmak hakkı. Sen anne olmak için nasıl çaba sarfettiysen eşin için de empati yap. Yuvanız daha da bağlı olur bence, yakışır sana ikinci annelik :)

cute peki sen ikinci çocuğu sırf oğluna destek olsun sen ölünce yanında bir kardeşi kalsın diye mi istiyorsun?
ben de kötülük gelecekse dışardan gelsin kardeşte gelmesin diye yapmıyorum
herkes aynı değil elbet ama ne kardeşler de var yani olmasa daha iyi

Aynen bende oğlum dogsun ondan sonra maddi olarak bi skntmz yoksa çok arasi olmasını istemyrm en fazla 3 yada 4 yas :)

CuteMom kızacaksın belki ama aklıma buradaki bir konu geldi şimdi.

bir arkadaş yazmıştı, ablası babasının eski eşindenmiş, kendisi yeni eşinden. işte annesi ablasını çok seviyormuş ama konu sahibi çok kıskanıyormuş bu ilişkiyi. hatta o öz kızı bile değil neden ona anne diyor, neden annem onu kendi kızı gibi seviyor falan diye saçma sapan yazmıştı.
o konuyu okudun mu bilmiyorum ama, bunu da düşünmek gerek. gerçi o konuda kızın ananesi kızı bu konuda teşvik ediyordu. sizin ailede bu tarz olumsuzlukları teşvik edecek kimse var mı?

Bence istisnai bir durum o. Hastalıklı bir bakış açısıydı.

Bence istisnai bir durum o. Hastalıklı bir bakış açısıydı.

hastalıklı olduğu kesin ama istisnai mi.
valla o konudan emin değilim, bana CuteMom ın hikayesi istisna geliyor.
burada ne kadar çok konu görüyorum, ikinci eşler açmışlar, küçücük çocuk için demedikleri kalmıyor.
ki burada daha duygu düzeni oturmamış çocuklardan bahsediyoruz.
gerçi konu sahibi bu konuda çok bilinçli, düzenli pedagogla görüşüyordu sanırım, iki çocuğunu da güzel yetiştirecektir, ama çevrede olumsuzluğu ve kıskançlığı teşvik edecek kişiler varsa, bence risk.

çünkü Adem Güneş demişti ki, kıskançlık çocuk için çok potansiyel bir duygu, onu teşvik ederseniz muhakkak kıskançlık baş gösterecektir.

varsada kırarım kafasını
Kımseyı aılemızın ıcıne ıcıne sokmadık ama haddını asanı ıtınayla sokustururum bı yerlere

bu fikir hazır aklındayken bence de yapmalısın
9 ay kısıtlı olacaksın, sonrası inşallah güzel olacak

ben sımdıden bu karnımdakı dogsun ıkıncıyı arayı acmadan yıne ıstıyorum
bence tek cocuk ;cocuga haksızlık.
bıgun bız olmadıgımızda kardesler bırbırıne sahıp cıkar dıye dusunuyorum,hem bırbırlerıne arkadas olurlar hem bırbırlerıne sahıp olurlar .
benım sadece 1 abım var ben liseyı bıtırene kadar anneme sureklı kardes ıstıyorum deyıp durdum yapmadı
sımdı o da pısman :)

sızın durumunuzda ben olsam dusunmeden hemen 1 tane daha ısterdım

Bir çocuk hiç çocuk, iki çocuk çok çocuk diyorlar :) Bence de olmalı Cute kardeş gibisi yok. Hem Ege'nin hem de eşinin bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…