1 tane daha çocuk yapsam mı?

hapsız korunuyorum barı korunurken boyle olsun dıye olmadıda
dr gıtmesem mı
heycanlandım mı ben suanda acaba

ha ha,
evet gelsin kuru yemişler,
mesir macunları,
balık menüleri.

ha ha hatırladım şimdi, bir arkadaş bizi arıyor, devamlı balık menüsü var evde, ilk sorduğu tebrik ederim bebek ne zaman geliyor demişti :)

Hahahaha yerim onu yaa benimde kuzenimin esinin yegeni hamileyken arayip teyzesine sürekli benek cikti mi cikti mi cikti mi deyio duruyormus en sonunds birgün ee hadi sikilmadi mi bu bebek iceride yaa demis aklima o geldi cocuklar alem yaa ama ikinizin bas basa kalinca cocuk yapacağınızı zannetmeside cok ilginc bu çocuklar herseyin farkında en son hatırladığım ogluna babasi hakkinda gercekleri anlatsam mi diye konu açmıştın o konuyu hallettiniz mi eger hallettiyseniz oglun kardes istiyorsa bencede cok fazla düşünme kardes candir

bencede yap gonlun var zaten
sonra yapmadigina pisman olursun ,oglun yanliz olmasin bir kardesi olsun
hem esininde hakki baba olmak

sizin zaten bir oğlunuz var, eşiniz öz oğlu olmamasına ragmen ona babalık yapıyor bu konuda da sıkıntınız yok, iş ve kilo bir şekilde idare edilebilir durumlar, eşinizinde kendi kanından bir evladı olması ve ailesininde bunu istemesi çok normal, zaten biri istekli biri isteksiz 2 kayıpta var yani bebek fikrine çok soğuk değilsiniz.. anladığım kadarıyla oğlunuz da bu fikre sıcak bakıyor, o zaman düşünecek birşey yok hemen folik asite başlayın-jınekolojık bır tarama muayenesı olun ve korunmayı bırakıp gidişata bakın

Aldırdım kısmından sonrasını okumadım. Pazardan mal almıyorsunuz canın istemeyince çöpe yolla isteyince çocuk yapmalı mıyımmm falanlar. Üstelik ilkini zor zahmetler içinde hamile kalıp doğurduğunuz halde keyfeten aldırabilme vicdansızlığını göstermişsiniz. Annem bana hamileyken abim 6 aylık mış iyi ki sizin zihniyetinizden değilmiş. Yazacak çok şey var da kiblenirim şimdi.

Aslında özel olan herkes biliyor ama saklamakta sakınca yok
2. hamileliğim aldırdıgım bebek ben henüz eşimle evlenmeden bekarken oldu
ve istemediğimdem dolayı aldırdım size hesap vermem aileme bunu yaşatamazdım
benim hayatım benim kararım size ne

Yap yap :) bebek sevmeyi ozlemissindir, hem kardes cok onemli biz iki kardesiz kardesim erkek anneme hep kiziyorum tembel niye yapmadin iki tane daha diye :)

Kardeş candır...
Evlat biir mucize...
Hemen yappppp:))

..hem tecrubelisin annelik konusunda
hem maddi durumun iyi
hem esin istiyor ve anlasiyorsunuz da.....
daha ne...:) bence yapmalisiniz....:)

Onun bunun hatrına, ricayla, ısrarla, iknayla dünyaya bir çocuk getirilmemesi gerektiğini düşünüyorum açıkçası. Belli ki istemiyorsunuz. O zaman zorlamaya gerek yok. 2. çocuğunuz olunca yap yap diye ısrar edenler bakmayacak çocuğunuza sonuçta.

Ben ne yapayım o zaman hemen folik asite başlıyayım ve korunmayı bırakalım madem direk
ben kızımın isteğiyle 9 sene sonra yapmaya kalktım 7 haftalık kalp atışı olmadıgı için aldırdık 3 hafta oldu ,
rabbim gönlünüze göre versin sizinde benimde ve isteyen herkese,

İki kiz annesi olarak bu konu ile alakalı sadece şunu söyleyebilirim;ikinciyi de ilk kızım kadar sevebilir miyim diye aylarca,günlerce sorup durdum kendime.Aman Allah'im ben tam bir deliymisim.Hemde nasıl seviliyor,nasıl sahipleniyor insan.İkisi de benim yaşama sebebim.Buyugum benim ilk anne unvanını alma sebebim,ikincisi de evin küçük neşe kaynağı.Yureginiz size ne diyor bilemem ama kilo almaya,uykusuz gecelere, hayattan biraz geri kalmaya değer bir duygu evlat sahibi olmak.Ama evladinizi kardessiz bırakmayın bu dünyada.Sevgiyle buyusun kuzunuz

Herkese yap ikinciyi demem

Hatta bir yeter derim

Tek çocuk şöyle böyle diyenlere de ben de tek çocuğum oğlum da derim

Ama bence yapmalısın

Kendin ya da Ege için değil eşin için

Madem istiyor burdan anlattığın adam o bebeği hak ediyor Ege yi de çok seviyor ama ilk doğduğu gün kucağına almak onun da hakkı

Îzin alır sonra da bakıcı ayarlar annen de gider gelir başında durur hallolur

Arayı da açmamak lazım zaten bebek gelmeden Ege de 1. Sınıfı da bitirmiş olur

Kolay gelsin

ikinci esinin sende cocugu yoksa oda bi yerde akli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…