- 21 Aralık 2017
- 2.024
- 2.161
- 133
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
3 gun sure veriyorum onainanır mısınız adam pişman degil
sormadı boşanacagim diyor bunun yerıne fikrinizi soyleseniz ?
keske .. Adam inanıyor kadının ona yanliş yaptıgına inaniıyor ve abisi dovunce o kadar gururku ki geri dönmez3 gun sure veriyorum ona
Hiç sorgu sual yok, kapıdan girip koşa koşa saldırıyor hamile kadina! Korku filmi gibi. Boşanıyoruz demiş işte doğru olanı yapıyor gayet. Size ne oluyor onu anlamadım? Karnında bebek olan bir kadına saldıran yaratıgi af mi etsin ne yapsın? Dayak yemeye devam mı etsin? Yarın sokakta bir erkek adres sorunca da bıçaklanmak için beklesin mi????Arkadasım gece yazdı bana.. Boşanıyoruz back eşim eve girer girmez bana kosarak tokat attı kollarımı sktı sırf instagramda bi erkegi takip ettigini sandıgı içinmiş.. Ayrılıyor ..darp raporu aldı ve hamile .. Adam o kadar iyiydi ki nasıl yaptı ben sok oldum cok severlerdi birbirlerini evi toplar yemek yapardı adam bebekte var cok üzüldüm sizce de boşanmalı mı
Ne bilelim detay olmadan boşansin denmez sizde demeyin benceArkadasım gece yazdı bana.. Boşanıyoruz back eşim eve girer girmez bana kosarak tokat attı kollarımı sktı sırf instagramda bi erkegi takip ettigini sandıgı içinmiş.. Ayrılıyor ..darp raporu aldı ve hamile .. Adam o kadar iyiydi ki nasıl yaptı ben sok oldum cok severlerdi birbirlerini evi toplar yemek yapardı adam bebekte var cok üzüldüm sizce de boşanmalı mı
Fazla gurur... la baslayan bir atasozumuz geldi aklimakeske .. Adam inanıyor kadının ona yanliş yaptıgına inaniıyor ve abisi dovunce o kadar gururku ki geri dönmez
bna ne oluyor kısmına girmeyecegim her turlu yanındayım. . Yorum için tesekkurlerHiç sorgu sual yok, kapıdan girip koşa koşa saldırıyor hamile kadina! Korku filmi gibi. Boşanıyoruz demiş işte doğru olanı yapıyor gayet. Size ne oluyor onu anlamadım? Karnında bebek olan bir kadına saldıran yaratıgi af mi etsin ne yapsın? Dayak yemeye devam mı etsin? Yarın sokakta bir erkek adres sorunca da bıçaklanmak için beklesin mi????
Bence de yanında olun, inanın bu tür erkekleri bildiğim için kızıyorum, sizinle ilgisi yok. Bir zamanlar bana ve dostlarıma kendini melek gibi tanıtan bir erkek arkadaşım olmuştu, ama o da iflah olmaz bir kıskançtı ve şükür erken anlayıp kurtuldum (ki gerçekten zor düştü yakamdan). Keşke bebek yapmadan iyice tanısaydı. Düzelmez bu tipler. Hiç bebek için affedeyim kafasına girmesin siz engel olun. Eğer olay anlattığınız gibiyse adamın tedaviye ihtiyacı var. Tedavi olsa da tamamen düzelmez. Arkasına bile bakmasın kadıncağız. Size de allah kolaylık versin, kadının kocasıyla hiç muhatap olmayın sakın. Siz hiç ama hiç olayların içine girmeyin.bna ne oluyor kısmına girmeyecegim her turlu yanındayım. . Yorum için tesekkurler
cigerim kadar yakin kiz kardesim gbi o.. Cok uzuluyirum. Bir cok sey var iste .. Rabbim yardim edecek insBence de yanında olun, inanın bu tür erkekleri bildiğim için kızıyorum, sizinle ilgisi yok. Bir zamanlar bana ve dostlarıma kendini melek gibi tanıtan bir erkek arkadaşım olmuştu, ama o da iflah olmaz bir kıskançtı ve şükür erken anlayıp kurtuldum (ki gerçekten zor düştü yakamdan). Keşke bebek yapmadan iyice tanısaydı. Düzelmez bu tipler. Hiç bebek için affedeyim kafasına girmesin siz engel olun. Eğer olay anlattığınız gibiyse adamın tedaviye ihtiyacı var. Tedavi olsa da tamamen düzelmez. Arkasına bile bakmasın kadıncağız. Size de allah kolaylık versin, kadının kocasıyla hiç muhatap olmayın sakın. Siz hiç ama hiç olayların içine girmeyin.
Bu kadar ayrıntıyı nasıl bılıyosun ?inanır mısınız adam pişman degil
Zaten herşey bir tokatla başlıyor.. Sonra şiddetin ikinci bir evresine geçiyor dayağa yani... Sonra kıskançlıktan kadın cinayeti..Arkadasım gece yazdı bana.. Boşanıyoruz back eşim eve girer girmez bana kosarak tokat attı kollarımı sktı sırf instagramda bi erkegi takip ettigini sandıgı içinmiş.. Ayrılıyor ..darp raporu aldı ve hamile .. Adam o kadar iyiydi ki nasıl yaptı ben sok oldum cok severlerdi birbirlerini evi toplar yemek yapardı adam bebekte var cok üzüldüm sizce de boşanmalı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?