1 tokat

Hiç sorgu sual yok, kapıdan girip koşa koşa saldırıyor hamile kadina! Korku filmi gibi. Boşanıyoruz demiş işte doğru olanı yapıyor gayet. Size ne oluyor onu anlamadım? Karnında bebek olan bir kadına saldıran yaratıgi af mi etsin ne yapsın? Dayak yemeye devam mı etsin? Yarın sokakta bir erkek adres sorunca da bıçaklanmak için beklesin mi????

Ne bilelim detay olmadan boşansin denmez sizde demeyin bence

bna ne oluyor kısmına girmeyecegim her turlu yanındayım. . Yorum için tesekkurler

bna ne oluyor kısmına girmeyecegim her turlu yanındayım. . Yorum için tesekkurler
Bence de yanında olun, inanın bu tür erkekleri bildiğim için kızıyorum, sizinle ilgisi yok. Bir zamanlar bana ve dostlarıma kendini melek gibi tanıtan bir erkek arkadaşım olmuştu, ama o da iflah olmaz bir kıskançtı ve şükür erken anlayıp kurtuldum (ki gerçekten zor düştü yakamdan). Keşke bebek yapmadan iyice tanısaydı. Düzelmez bu tipler. Hiç bebek için affedeyim kafasına girmesin siz engel olun. Eğer olay anlattığınız gibiyse adamın tedaviye ihtiyacı var. Tedavi olsa da tamamen düzelmez. Arkasına bile bakmasın kadıncağız. Size de allah kolaylık versin, kadının kocasıyla hiç muhatap olmayın sakın. Siz hiç ama hiç olayların içine girmeyin.

İnsanların değer yargıları çok garip. Bir adamın evi toplamaya yardım etmesi,yemek yapması iyi olduğunu göstermez. İyilik başka birşey. Herkese karşı vicdanlı,merhametli ise,kalp kırmıyorsa,lafını bilip konuşuyorsa,bencil değilse kimseyi kimseye ezdirmiyorsa,adaletli ise iyi insandır. İnstagramda birini takip etti diye hamile karısına saldıran adam isterse hergün evi silsin süpürsün iyi insan değildir.

Boşansin tabi ya...adam hasta
Gozu donup neler yapar ilerde belirsiz...
Kzin ailesi de destekse veya ne bilim durumu iyise hic durmasin kosa kosa gitsin
Boyle adamlara cocuk da gosteeilmez de iste...kanun var mecbur gostercen

Şiddetin her türlüsüne karşı biri olarak Arkadasinizin hamile anında böyle tartaklayan adamın bebeği umrunda mı sizce? Iyi bir baba olsun diye bekliyorsa ona göre degerlendirin diye..

cigerim kadar yakin kiz kardesim gbi o.. Cok uzuluyirum. Bir cok sey var iste .. Rabbim yardim edecek ins

Arkadaslar bosanacagim diyor perisan cok uzgun ama bunu yutamam diyor.. Bebege cok aciyorum

Arkadaşınız kararını vermiş zaten, niye bize soruyorsunuz ki? Sizden fikir istedi mi? Bu arkadaş siz misiniz yoksa?

Zaten herşey bir tokatla başlıyor.. Sonra şiddetin ikinci bir evresine geçiyor dayağa yani... Sonra kıskançlıktan kadın cinayeti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…