- Konu Sahibi Backyoureyes
-
bu anormal degil aglayarak bana yazip duruyor ve 7 yillik dostum herseyini biliyorum .. Biterse bitsin diyen adam umrunda degildir demiBu kadar ayrıntıyı nasıl bılıyosun ?
o ben olsam benim yazardim emin olun . Buraya ille yorum yapilmaso icinde yazilmaz diye biliyorum yani isteyen yorumlar ve bu toplumun bakisi acisindan bizim icin onemli .. Derdimizi paylastim ona burda yazan kadinlarin dediklerini anlatiyorum belki aymi ornek vardir belki bilen yasayan vardir diye .bunu garipsemenize sasirdimArkadaşınız kararını vermiş zaten, niye bize soruyorsunuz ki? Sizden fikir istedi mi? Bu arkadaş siz misiniz yoksa?
kBenim de bosanma davasini acma sebebim. Bunun yaninda daha ailesi ile bir olup bana yaptiklari da en buyuk etken.
ki kimden cekinecegim ? Taniyan mi var burda beni yerimi yurdumu bilen mi var.. Akil akildan ustundur .. Ne yapayim abla dedi ilk sokla yanlis yorum yapmamk icin basvurdumo ben olsam benim yazardim emin olun . Buraya ille yorum yapilmaso icinde yazilmaz diye biliyorum yani isteyen yorumlar ve bu toplumun bakisi acisindan bizim icin onemli .. Derdimizi paylastim ona burda yazan kadinlarin dediklerini anlatiyorum belki aymi ornek vardir belki bilen yasayan vardir diye .bunu garipsemenize sasirdim
O kadar iyiymiş ki bir erkeği takip ediyor diye o... muamelesi yapmış karısına.
İnstagramda herkes birbirini takip ediyor artık bu ne geri kafalılık yuhh!
Öyle hatalı cümleler kuruyorsunuz ki inanın anlamak için 5 defa okudum. Nokta, virgül kullansanız sizi anlamamız kolaylaşır diye düşünüyorum. Garipsemek değil bu herkes fikrini dile getiriyor. Zaten o yüzden konu açmadınız mı?o ben olsam benim yazardim emin olun . Buraya ille yorum yapilmaso icinde yazilmaz diye biliyorum yani isteyen yorumlar ve bu toplumun bakisi acisindan bizim icin onemli .. Derdimizi paylastim ona burda yazan kadinlarin dediklerini anlatiyorum belki aymi ornek vardir belki bilen yasayan vardir diye .bunu garipsemenize sasirdim
benimde hesabim yok ama olsa ve boyle bise olsa esim bana dalmamali insan gbi sorsun sil canim desin .Konudaki erkek süzme ayı orasi ayrı ama benim esimde cok kiskanc benim sosyal medya hesaplarim bile yok..esim bana izin vermedigi icin oda kullanmıyor..sadece bi feys hesabimiz oda alışveriş yaparken lazim oluyor diye..
inanin telden yaziyorum kilavye acayip sk yazmak zor oluyor tl yeni alisana kadar.. Yorum icin tesekkurler tabi . Haklisiniz bende izah ettim sadeceÖyle hatalı cümleler kuruyorsunuz ki inanın anlamak için 5 defa okudum. Nokta, virgül kullansanız sizi anlamamız kolaylaşır diye düşünüyorum. Garipsemek değil bu herkes fikrini dile getiriyor. Zaten o yüzden konu açmadınız mı?
Bence zaten bebek için bosansin. Hiçbir çocuk, şiddet eğilimli bir ebeveynle aynı evde buyutulmemeli!Arkadaslar bosanacagim diyor perisan cok uzgun ama bunu yutamam diyor.. Bebege cok aciyorum
benimde hesabim yok ama olsa ve boyle bise olsa esim bana dalmamali insan gbi sorsun sil canim desin .
+1000Cok yazim hatasi var hicbisey anlasilmiyorarkadasiniz mi yasamis bunlari.. Yani ne diyelim detay falan da yok eve girmis tokat atmis instagramda takiplestigi icin mi? Sacma geldi vardir onda baska birsey
Tamam ben de diyorum ki kararını vermiş zaten sanki siz kendi kafanıza takılmış da sormuşsunuz gibi. Size o dediyse konu açıp sorar mısın diye başka tabi.o ben olsam benim yazardim emin olun . Buraya ille yorum yapilmaso icinde yazilmaz diye biliyorum yani isteyen yorumlar ve bu toplumun bakisi acisindan bizim icin onemli .. Derdimizi paylastim ona burda yazan kadinlarin dediklerini anlatiyorum belki aymi ornek vardir belki bilen yasayan vardir diye .bunu garipsemenize sasirdim
konu acmadan anlamaz .abla ben ne yapayim dedi simdi bende o yuzden gece yazdim buraya fikir almak icin yanlis birsey dememek icin . Tabi sabaha kararini vermis ille destek ister insan .nasil yardimci olanilecegim konusunda saglikli karar vermek adina konu actim .Tamam ben de diyorum ki kararını vermiş zaten sanki siz kendi kafanıza takılmış da sormuşsunuz gibi. Size o dediyse konu açıp sorar mısın diye başka tabi.
Madem eşi çok kıskanç huyunu da biliyor neden bi erkeği takip etme gereği duymuş.zaten sosyal medya kullanmasa bu millet ölür.hayır emin olun olay bu evet coksacma ama adam cok kıskanc yazımı da duzeltiyorum
inanmak zorunda tabiki degil kimse . İnanin bu ulkede yada dunyada adama bakti diye karisini kesenler bile varken bu yuzden tokat atilmasi bana anormal gelmiyor
sayfa esiyle ortak bir ceyiz sayfasi ben takip etmedim diyor nasil oldugunu anlamamis . Diyelim ki oyle gercekten esinin yaptigini normal mi goruyorsunuz ??Madem eşi çok kıskanç huyunu da biliyor neden bi erkeği takip etme gereği duymuş.zaten sosyal medya kullanmasa bu millet ölür.
Tabiki normal değil de adamı öyle bi anlatmışsınız ki melek gibi ama karısına hiç birşey sormadan gelip tokat atmış bana çok saçma geldi.başka birşey olmasın sebep.sayfa esiyle ortak bir ceyiz sayfasi ben takip etmedim diyor nasil oldugunu anlamamis . Diyelim ki oyle gercekten esinin yaptigini normal mi goruyorsunuz ??
yalan olacagini sanmiyorum ama yazimdada belirttim bazen cok iyi bazen de krizlere giriyor diye ve dengesiz dedim onceki yazilarimda . Hani artik kiskanmiyor iyi oldu karisina bebegine deger veriyor derken boyle bise yapmasi sok etkisi olusturdu.ben piskolojik skntisi oldugunu dusunuyorumTabiki normal değil de adamı öyle bi anlatmışsınız ki melek gibi ama karısına hiç birşey sormadan gelip tokat atmış bana çok saçma geldi.başka birşey olmasın sebep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?