1.Tüp bebeği tutmayıp doğal yolla hamile kalan var mı ?

bucubucubucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
8
1
86
46
İzmir
kızlar ilk tüp denemem negatif, perşembe günü sonuç aldık. doktor 3 ay doğal yolla deneyin dedi bi tanıdığımda çok hormon aldın kendiliğinden olabilir diyo , sizlerden böyle hamile kalan var mı yada konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?haber bekliyorum

bende negatif sonuc aldım ilk ay boşa geçti yani hamilelik olmadı denemelerre rağmen.. bana dr um dhea adet düzenleyici ve başka bi yumurta gliştirici ilaç verdi onları kullanıyorum ayrıca 4-5 gündür de hayıt otu kullanmaya başladım bakalım işe yarayacak mı bu ay....Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsinnn

hayır cıkolata kıstı vardı solda 6,5 cm sagda 4 cm.amelıyatta solda yapısıklık fazla oldugundan sol tupumde alındı.2 ay menepoza soktu dr ve ardından hemen tup bebek uygulandı ve melsef negatıf oldu.ama 2 ay sonra bu mutlulugu hatta saskınlgı yasadım.Allah sızede nasıb etsın ıns

ilk tüp bebek denememı yaptık 13 gun once sonuc olumsuz..anatolıa denılen bır merkezde sorunum yumurtta azlıgıydı...boyle sorunu olup hamıle kalan var mı

Var canım hemde hemen hemen aynı şekilde.. Ben de Anatolia'da tedavi gördüm, yumurta rezervim azdı. 1 embriyo transfer edilebildi, sonucum negatif oldu. Bir daha bırak hamile kalmaya tedaviye bile inancım kalmamıştı, bir sonraki ay doğal yolla hamile kaldım :) Kısmet olmadı devam etmedi hamileliğim, düşük oldu. Ama olabildiğini gördüm. Şimdi 5 ay geçti, tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağım. Hayatta olmaz diye birşey yok arkadaşlar, ben buralarda okurdum ve sadece başkalarının başına gelir sanırdım. Gerçekten oluyormuş, hayatımın mucizesiydi..

cnm benim de bildiğim birkaç kişi var ama sorun hep bayan infertilitesiydi. yani erkek infertilitesinden dolayı çocuk sahibi olamayanlardan böyle birşey duymadım ben.

canım bizim sorunumuz erkek infertilitesiydi. hatta eşimde en son 10 milyon sperm çıktı. ben doğal yoldan gebe kaldım ama kimyasal oldu. umudunuzu yitirmeyin. ama zamanı gelince de tedavi olmaktan kaçınmayın. beklemek de insanın sinirlerini yıpratıyor. rabbim gönlünüze göre versin...

arkadaşlar sagolun valla rahatlattınız benı..inanın ılk tüp bebek basarızlıgı benı cok uzdu..bırde sunu merak ediyorum anatolia da doktorumuza bır turlu ulasamadık..başta bırseyde soylemedıler..hemşireyle bağlantı kuracagımıza daır..ilaçlara basladık ama doktorumuz telefonlara bakmıyor.en son eşim kızınca hemşire bızımle baglantı kuracaksınız dedı.merak ettıgım.butun tup bebek aşamasında doktorlarla baglantı kurulamıyor mu?birde 2.denemeyi yaparsak iyi bildıgınız tüp bebek merkezi var mı?

ben de ilk tüp bebek denemesinden sonra hamile kaldım ama dış gebelik olduğunu öğrendim biraz geç öğrendiğim için ameliyatla aldılar inşaalah sizlerinki normal gebelik olur ama çok dikkatli olun hemen adet gecikmesinde test yaptırın.

hormon ilaçlarını bayan aldığı için belki negatif sonucundan sonra olabilir normal yolla ama benim sorun eşimde sperm hareketliliği %10 normal yolla biraz zor gibi.

bugün olumsuz sonucumu öğrendim ben de. net bir sebep söylenemiyor, yumurtalık rezerviniz azalmış ama alarm vermiyor deniyor. eşinizin değerleri düşük ama o kadar da düşük değil(!) ddeniyor... şimdi bugün bir arkadaşım da 3 ay boyunca doğal yolla denememi tavsiye etmiş. bu aşamada

ovulasyon testi kullanmayı

hayıt suyu ve dhea kullanmayı,

folik asite devam etmeyi,

eşime proxeed ve l-carnitine içirmeyi, havuç suyuyla da iyicene feleğini şaşırtmayı,

kendim de preseed jel kullanmayı düşünüyorum?

sizce saçmalıyor muyum? yoksa akışına mı bırakmamı tavsiye edersiniz, doğrusu bunları yapıp içimi rahatlatayım diyorum ama fazla takınca kafaya yine de olmuyormuş bu meret??? napsam, netsem Allah'ım, bir akıl bir tavsiye???

insan çaresiz kalınca her yolu deniyor bende haziranda tüp bebekde yumurta az oluştuğu için yarı yoldan döndüm dhea,ace selenyum ecopirin kullanıyorum.eşimde argınmax kullanıyor ve bende bu ay preseed kullanıcam.hayırlısı bakalım.belki bir veesile olur belki.iyi şanslar

ahahah:)) arkadaşlar ben eşime "yarın kredi kartını ver de bissürü ilaç milaç bişeyler alacam" dedim garibim bana, "biz niye bedavadan bebek yapamıyoz ya neyse, battı balık yan gider, kız olursa başlık parasını çatır çatır alırım" dedi:)) çok güldüm, paylaşmak istedilm;)))

Cnm slm..bnde de yumurta yetmezligi vardi 1.tup bebek negatifini 18nisanda aldim...veeee en son regli tarihim22 nisan:1:hamileyim simdii..ve negaitiften snra ben ne varsa yaptimm yedim ictim buna otlarda dahil ve dhea da dahil..hamileyken bilem yapmisim bunlari...inandim mucize olcahina:1:sende inan..hatta druma negatiftn snra adetimin2.gunu gttim sordum kendiliginden olurmi...bana bole gonulsuzce tabi belki umut kesilmez dedi..ama bnm esimde sorun yoktu allha sukur...senin esinde de azmis ama pekmez filan icsin kendine dikkat etsin..ben inanirmisn o igrenc seylerle gun geciriodum sogan sulari hayit sulari havuc incir sulari karabas bogurtlen otlarii...iyyy..ama allahima sukur simdi bi erkek cocugunun anne adayiyimm..allahim sana da versin insallah herkese

Allah'ım sağlıkla kuucağına almayı nasip etsin,, sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canım çok sağolasın. İnşaallah diyoruz veren de Allah, vermeyen de Allah... Biz sadece sebepler üretiyoruz aslında. Ama tabii ki ben de doğaya çok inanıyorum bi de biz çok natürel yaşamıyoruz maalesef her şeyde katkı var bilmemne var, doğanın şifahanesinin bi zararı olmaz diye düşünüyorum. doktorum da zaten psikolojik olarak da rahatlarsınız,, kullanın bir zararı yok dedi. neyse, hayırlısı Rabbimden inşaallah...

Back
X