slm kızlar ben de negatif olduğunu dün öğrendim.12.günümdü zaten ve 1 gün önce kanamam başlamıştı.dün doktorla konuştuk.yumurtalık yaşımı öğrenmek için kan testi aldlar ve sonuç 1 hafta sonra çıkacak.birde kamerayla rahime bakmak istiyor ama cuma olması lazım ve eşim yanımda olamayacak diye erteledik ayrıca 950 tl istiyorlar.bizimde 2 tane dondurulmuşumuz var.kafamız iyice karıştı anlayacağınız.5.gün embriyosuydu ve herşey yolundaydı dr de şaşırdı ama kısmet değilmiş demek ki...
Merhaba canim. Bende 29 nisanda ilk denemeden negatif sonuç aldım malesef. Benim Mart'ta başlamıştı aslında. Ama ohss riskim vardı 46 yumurta toplandı. O yüzden transferi ertelemistik. 4 tanesi blastosist olmak üzere toplam 6 embriyo donduruldu. 3 . gün embriyosu olan 2 tane transfer edilmişti tutmadı.
Hemen bu ay tekrar kalan dondurulmuslar için başlıyoruz kismetse. Uzun protokol olduğu için doğum kontrol hapiyla başlıyorum bu ay. Haziran ortası da transfer olcak inşallah blastosistlerden bu sefer. Tabi benim dondurulmuş embriyo tedavisi olduğu için beklemeye gerek yokmuş. İlaç kullanmadigim için çok fazla. Sende ne kadar beklemek gerekir bilemiyorum. İnşallah bu son cabamiz olur
Bende nisan ayinda negatifimi gordum.Ilk denememdi.Embriyolarim ikinci kalite oldugu icin dondurulmadi..Bu persembe doktorumla randevum var..Yeni tedavi ve yeni umutlar gelecek isallah!!
Inaniyorum ki bu defa basaracagiz!!!!
Sevgiler,
slm kızlar ben de negatif olduğunu dün öğrendim.12.günümdü zaten ve 1 gün önce kanamam başlamıştı.dün doktorla konuştuk.yumurtalık yaşımı öğrenmek için kan testi aldlar ve sonuç 1 hafta sonra çıkacak.birde kamerayla rahime bakmak istiyor ama cuma olması lazım ve eşim yanımda olamayacak diye erteledik ayrıca 950 tl istiyorlar.bizimde 2 tane dondurulmuşumuz var.kafamız iyice karıştı anlayacağınız.5.gün embriyosuydu ve herşey yolundaydı dr de şaşırdı ama kısmet değilmiş demek ki...
sirinreza inşallah 2. denemeniz de rabbim nasip eder cnmm, peki birşey sorcamm ya, doktorun 1. negatif sonucundan sonra araştırma gereği gördü mü niye olmadığınııı?..
kızlar cok yakınımızda 1 tup bebekte negatıı gordu ıkıncı tup bebege baslamak ıcın adet olmasını beklıyordu adetı 2 gun gectı ve haöıle oldugun ogrendı dogal yolla rabbım sızlere de bu uzel duyguyu nasıp etsın arkadaslar
Negatiften sonraki ilk gorusmem doktorla..Persembe gunu bilgi verecek saniyorum..Ne oldugu hakkinda yine yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?