- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi cokguzelolsun
-
akülü araba olabilir 3 tekerlekli bisiklet olabilirLütfen taşınmasın lütfen.(en azından yarına kadar)
Arkadaşlar yeğenim (erkek) 1 yaşına girecek aklıma yatan bir hediye bulamadım, düşün düşün dert benim için çünkü ilk yeğen. ne alayım fikir verin lütfen. maddi kaygı yok aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz.en güzelini bulmak dileğiyle.
çok teşekkür ederim fikir belirtenlere.
para sikintiniz yoksa hediye ceki alin en mantiklisi o bence.hem begenmezlerse cekinme gibi sorunlar olmaz
Lütfen taşınmasın lütfen.(en azından yarına kadar)
Arkadaşlar yeğenim (erkek) 1 yaşına girecek aklıma yatan bir hediye bulamadım, düşün düşün dert benim için çünkü ilk yeğen. ne alayım fikir verin lütfen. maddi kaygı yok aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz.en güzelini bulmak dileğiyle.
Valla oğlumun 1 yaş doğum günü hediyeleri: eğlenceli hikayeler kitabı müzikli(f...pr..) kopekcigin telefonu; kopekcigin direksiyonu ..biz dansçı beatbo diye robotumsu bişe aldık ..birde ortasına basınca çarkı felek gibi dönen bir oyuncağı var inek köpek koyun fare şarkıları sesleri çıkıyor şimdi baktım eğitici cd calarmis adi..tophavuzu alabilirsiniz ve kaydırak.havuz ve kaydırak dışındakiler f..r P...eLütfen taşınmasın lütfen.(en azından yarına kadar)
Ceyrek altin alin yada altin künye.madem maddi kaygi yokLütfen taşınmasın lütfen.(en azından yarına kadar)
butceniz iyiyse 500 tl olabilir ama cok olursa 250 gibi bisey de yapabilirsiniz.sonucta evlenmiyor dogumgunu sadece cok anlam yuklemeyinpeki ne kadarlık hediye çeki uygundur ilk yeğen için sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?