- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi cokguzelolsun
-
Kesinlikle katılıyorum. Oğluma 1 yaş doğum gününde hediye gelmişti, iyiki almışlar diyorum.Kraft'ın güzel ebeveyn kontrollü bisikletleri var. Bence güzel olabilir. Hem anne, babanın da işine yarar.
Maddi kaygın Yok ise künye alLütfen taşınmasın lütfen.(en azından yarına kadar)
Arkadaşlar yeğenim (erkek) 1 yaşına girecek aklıma yatan bir hediye bulamadım, düşün düşün dert benim için çünkü ilk yeğen. ne alayım fikir verin lütfen. maddi kaygı yok aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz.en güzelini bulmak dileğiyle.
çok teşekkür ederim fikir belirtenlere.
Ben sekiz sene önce bisiklet almıştım. Hala ilk bisikletimi halam aldı der. Ve sonraki yeğenlerimde kullandı. 3 tekerli anne kontrollü bisikletlerden.Lütfen taşınmasın lütfen.(en azından yarına kadar)
Arkadaşlar yeğenim (erkek) 1 yaşına girecek aklıma yatan bir hediye bulamadım, düşün düşün dert benim için çünkü ilk yeğen. ne alayım fikir verin lütfen. maddi kaygı yok aklınıza gelen herşeyi yazabilirsiniz.en güzelini bulmak dileğiyle.
çok teşekkür ederim fikir belirtenlere.
Harikaymış bunlar yaEki Görüntüle 2235959 Eki Görüntüle 2235960 Eki Görüntüle 2235961 Eki Görüntüle 2235962 Eki Görüntüle 2235963 Umarım gözükür busy board diye geçiyo tablo derken bunlardan kastettim
İnstagrama bakın orda muhakkak bulursunuz ben orda buldum Türkiye de satan profiller vardı ama isimlerini hatırlayamıcamHarikaymış bunlar ya
Fiyatları ne kadar acaba bunların
Googleya baktım ama bulamadım
İnstagranda mutlubebek.busyboard diye bir sayfa vardı sanırım. Ya da beceri tahtası diye geçiyor türkçe de, instagramda aratın, satan sayfalar var..ben de bunun kitabını söylemiştim keçeden yapıyorlar.siz bence bu mutlubebekbusyboard ve aktivitekitabım sayfalarını inceleyin, çok güzel bir hediye olur.Harikaymış bunlar ya
Fiyatları ne kadar acaba bunların
Googleya baktım ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?