Pekmezi deniyim faydasını umarım görürüm faydası olmazsa bunuda deniyecem çaresizlik insana herseyi yaptırıyor valla aç durmalasrina gönlüm razı gelmiyor2 yaşını bitirecek kizim nasipse çok çok zor bi bebek,bende yemediği zamanlar beiki yanlış ama analık işte gönlüm aç kalmasına razı olmuyor,biberonun emzik ucu varya ona katı gidalarin geçişi için olan5 numarali ucu takip nevermek istyorsam blendirdan geçirip veriyorum,umarım ise yarar yazmak istedim,allah yardimcimiz olsun hepimizin.
onu hiç bilmiyorum iyi bi aktar bulmanız lazım. bi çay kaşığı zarar vermez bence ama bilemem tabii.1 yasa verilir mi bilginiz var mı acaba
Canim kati kidaya yani ek gidaya ne zaman basladin1 yaşında oglum okadar istahsiz ki sadece inek sutu içiyor onunda fazlası zarar yarım litre kadar iciriyirum gün içinde ama başka bişey yemiyor sebze meyve yogurr vs eline veriyirum minciklayip atıyor
Doktora götürdüm kanina baktirdim herseyi normal
Istah açması için onerebileceginiz bişey var mı gerçekten yemeyince artık sinirlenir oldum kaşığı görünce agliyo elimle vermeye çalışıyorum yemiyor
Sakın bi dille tamam bitanem yemiyosan ısrar yok diyorum 1 saat sonra yine deniyorum yine yemiyor 1 ayı geçti böyle
4 aylik olduğunda 1 çay kaşığı yoğurt vererek başladım sutum yoktu mama veriyodumCanim kati kidaya yani ek gidaya ne zaman basladin
Nickini hatırlamıyorum geri mesajlara da bakmadım ama havuç tohumu ve keciboynuzu özü şiddetle tavsiye edeyorum 1 gündür maşallahi var ne versem yer oldu aman nazarim değmesinBazı kimseler beni çok kınıyor etrafımda ama bnm oğlumda bu şekildeydi ben devam sütünün içine yada biberon mamasının içine yumurta sarısını labne peyniri ve pekmezi karıştırıyordum kahvaltı niyetine :)) cicibebenin içinede meyve püresi karıştırıp veriyorum yapacak başka bişey yok çünkü yemeyince yemiyor bide inat onundışında da bizimle aofrada ne yerse makarna sever en çok bulgur pilavı sever öyle öyle çok zor yani ama değişik yollar deneyerek mecbur bişeyler veriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?