1 yas

Bi de iştah eksiliğinde özellikle demire ve çinko değerine bakıyorlar onlar da iştahsızlık yapıyor diye ben de benim kıza baktıracağım inş.

Keçiboynuzu pekmezi diyorum üstüne tanımam:) ama soğukpress olması önemli. Marka vermem uygun mu bilmem ama extra glikoz ve koruyucu içermeryen üniversite labarotuarlarınfan onaylı olursa iyi olur
Keçiboynuzu pekmezi yarın alıyorum ozamn canım özelden marka yazarsan çok sevinirim onu bulmaya çalışırım peki keçiboynuzu özü varmış bide arasındaki fark nedir bilginiz var mi

Tabagini süsleyip vermek aklıma gelmemişti ama suslesemde suan için anlamaz diye düşünüyorum ama denemekte fayda var tabi

Yani mesela neşeli eldivenler var yemek yedirirken kendi eline takiyosun böyle sevimli kuklalar gibi ben bi elime takip onu da canladirip hem oğluma hem diğer elindeki kuklaya bile yedirdim ne çektim bee

Bi de iştah eksiliğinde özellikle demire ve çinko değerine bakıyorlar onlar da iştahsızlık yapıyor diye ben de benim kıza baktıracağım inş.
Demiri az düşük çıktı ama doktorumuz okadarda önemli değil o düşüklük demişti çinko değerine bakilmadi ama

İyiyse sorun etme ,anne olarak zor anlayabiliyorum seni ama geçici bir süreçtir atak haftasında olabilir,diş çıkarıyo olabilir,enfeksiyonu olabilir bu iştahsızlıgın bir sebebi vardır illa ki.
İdrar tahlili yaptırmadıysan yaptır derim

Sadece kanina bakıldı idrar vs alınmadı
Yoksa yarın bikere daha mı gitsem hastaneye 1 ayı geçti böyle

Keçiboynuzu pekmezi yarın alıyorum ozamn canım özelden marka yazarsan çok sevinirim onu bulmaya çalışırım peki keçiboynuzu özü varmış bide arasındaki fark nedir bilginiz var mi
Fotosunu çekiim atayım sana. Bir de facebookta gruplar var orda tabak fln süslüyorlar bayaa etkili oluyormuş. Havuç tohumu da artırıyormuş gruptan okuduğum kadarıyla

meyveyi püre yap azıcık peynir ez bal ya da pekmezde ekle sütün içine ekle biberonun ucunuda hafif kes.. Bari oradan alsın vitamini. Ben öyle yapıyorum.

Fotosunu çekiim atayım sana. Bir de facebookta gruplar var orda tabak fln süslüyorlar bayaa etkili oluyormuş. Havuç tohumu da artırıyormuş gruptan okuduğum kadarıyla
Size zahmet grubun adınida yazar misiniz takip ediyim orayı
Havuç tohumu nu da arastirayim ben bi hiç duymamistim

meyveyi püre yap azıcık peynir ez bal ya da pekmezde ekle sütün içine ekle biberonun ucunuda hafif kes.. Bari oradan alsın vitamini. Ben öyle yapıyorum.
Bir ara baktır bakalım,idrar yolu enfeksiyonu varsa da iştahsız olabiliyorlar
Yarına randevu alaçam artik sinirimden agliyorum inş bişeyi yoktur sozdende allah razı olsun yardimci oldunuz

ac birak biraz yani aciksin iyice parkta falan yorulsun evede gelince ilgisini cekecek bisey ver eline yada tv falan ac corba tarzi pure tarzi agzini cok yormicak cignemeyecegi seylerle baslayabilirsin suan o sute alismis nasilsa yorulmadan lokur lokur cekiyo belki ondan yemek yiyesi gelmiyodur

Canım sabah uyandığında aç karnına pekmez içirebilirsen iştahı açılır. Kahvaltıyı uyanır uyanmaz yedirme, üzerinden 2 saat geçsin. Ben iştahsız olduu günler çizgifilmle yediriyorum ama genelde kendi kurduğumuz sofra dışında yemek vermiyorum, abur cubur yok, bebe bisküvüsü iştahı keser sadece gece yatarken bazen veriyorum. Zamanla alışacaktır üzülme canım.

Reklam izlemeye her bebek gibi çok seviyor bende hiç yapmak istemeyerek reklam açıyorum önüne sofra bezi eline oyuncak guluyo oynuyo takı ağzına kaşık gelene kadar
Ever o konuda haklısınız biberona alıştı lok lok geliyo ordan ona da alıştı tabi

onun icin biberon vermemeye ozen goster cay bardagiyla ver kasik catal falan ogretmeye basla yada birak elleriyle yesin benim ogluma polivitmiydi neydi bi istah acici surup vermisti doktor ama o surup bi anda vucuttaki bi takim vitaminleri yukseltiyo diyo kullanmamistim sonra baktim olmicak sadece emiyo herseyi tabakla koydum onune serdim sofrayi ustune doke doke yemeye basladi ama oncesinde bisey vermedim sutumde dahil acikinca nasilsa yemeye basliyo biseyleri bosver doksun sorun etme yeterki yesin

Keçiboynuzu pekmezi alaçam yarın onu ozamn sabahları aç karnina icireyim artık nasıl ivireceksem siringayla falan veririm
Bebe bisküvi sinin ıstah kestiğini bilmiyodum bunu öğrendiğim de iyi oldu
Peki inek sutu nekadar icmeli günde bilginiz var mi

Önüne sofra bezini seriyirum kek yaptim dün onu koydum mesela ergenlige giren çocuk gibi dağıttı fırlattı keki canı sağolsun
Acemi anne olmak nekadar zor hele birde yalnizsan yanımda ne annem ne bi akrabam hepsi 10 saat uzaklıkta
Çay bardagiyla denemek hiç aklıma gelmemişti catal kullanmayı ogretuykum yavaş yavaş ama biberon kullanarak hata ediyorum suan belkide bebe biskuviside tok tutar demişsiniz onuda azaltiyim hatta hiç vermeyim bakalım ne olacak

Benim oğlum 16 aylık oldu 1 yaşından beri veriyorum..Bir biberon gece uyumadan önce, bazen geceleri uyandığında 75 cc veriyorum, birde öğlen uyumadan önce..Valla boyumuzda maşallah bayağı uzadı sanırım sütü fazla içtiğinden. Kansızlık yapar diyorlar fazla süt ama baktırdım kanına gayet güzel çıktı. Bebe bisküvisini sadece yatarkene veriyorum oda akşam bişey yemediyse.. Tabak süsülemek fayda etmez anlamazlar daha..Ben şimdi çatal veriyorum tabakla..içine domates kaşar yumurta koyuyorum kendisi batırıp yemeye çalışıyor, beceremeyince eliyle yiyor diş çıkarıyorsa ondan da iştahsız olabilir. Normal yoğut yemiyorsa meyveli yoğurtları denesen birde...Zamanla alışacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…