Almaz miyim onuda aldım kaşıkla veriyodum kaşığı görünce basıyor çığlığı siringa aldım balil yağını onunla veriyim diye nafile sadece biberona ağzını acıyor 3 4 gündür balık yağını da veremiyorum o yüzdenŞu balık yağı falan dıyorlar ?
Sakinligimi koruyorum hiçbir şekilde ters davranış sergilemiyrum sergilemem de ama disimi sikiyorum artıkHah aynı benim oğlan cabalama kuzum zamanla yicek tabi cildirmazsan
Almaz miyim onuda aldım kaşıkla veriyodum kaşığı görünce basıyor çığlığı siringa aldım balil yağını onunla veriyim diye nafile sadece biberona ağzını acıyor 3 4 gündür balık yağını da veremiyorum o yüzden
Evet bende suan süt biraz şu ve içine bebe buskuvisi koyarak biberonla veriyorum ama o da Nerede kadar başka hiç bişey yemiyorbenim kız da öyleydi önce ben bebe bisküvi süte ezip verdim katı gıda sevmezdi çorbalarla devam ettim öyle alıştı ama gene de hem sabah hem akşam bir biberon süt mutlaka içer ben sıcak suyla sulandırıp verıyorum fazla içmesin diye doktoru tavsiye etmişti
Hangi pekmez acaba üzüm pancar keçiboynuzu evde sadece üzüm var ona göre aliyim da veriyim bariPekmez ver bence istah acar
Sakinligimi koruyorum hiçbir şekilde ters davranış sergilemiyrum sergilemem de ama disimi sikiyorum artık
Aç bırakıyorum umrunda değil onun aç olduğunu bilince dayanamıyorum yine bi deneme yapıyorum ağzına kaşığı gituruyorum yine yemiyorTamam zor ama zorlamayacaksiniz cocugu, aksama kadar zaten acikip biseyler isteyecek o yani annem boyle soyluyor bizi boyle buyutmus :))
Hangi pekmez acaba üzüm pancar keçiboynuzu evde sadece üzüm var ona göre aliyim da veriyim bari
Tabagini süsleyip vermek aklıma gelmemişti ama suslesemde suan için anlamaz diye düşünüyorum ama denemekte fayda var tabiBenimki 3 yaşında banyoya gidip havlu disliyorum o dereceyim artk
Ama sebze tarzı yemeyenler genelde et tavuk vs yerler denedin mi
Kahvaltı tabaklarini eğlenceli hazırla araba vs gibi ama oda çözüm değil bi saatten sonra. . Istah açıcı surup dene bakalım
Aç bırakıyorum umrunda değil onun aç olduğunu bilince dayanamıyorum yine bi deneme yapıyorum ağzına kaşığı gituruyorum yine yemiyor
Inanin aç bırakıyorum hiç ugrasmiyacam diyorum gönlüm razı gelmiyor en çok tarhana sever onu yapıyorum ağzıni bile açmıyor domatesi eline verirdim dile saça yerdi yemiyor allaha şükür boy kilo iyi ama anne yüreğimi desem ne desem bilmiyorum hiç rahat değilimBence hiç bir ilaç filan verme kilosu boyu iyiyse emsallerine göre sorun yok..
Acıkınca elbet bir şeyler yiyecektir,ne sevip sevmediğini biliyorsanız sevdiği şeyleri yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?