1 yaşındaki bebeğinizi annenize bırakıp tatile gider miydiniz?

Bırakamazdım,o daha minis o daha minnos tarzı yorumlara acayip gülüyorum.
Sanki cami avlusuna bırakmayı teklif etmiş kadın,bırakın bırakın harika olur size ve eşinize değişiklik olur yabanci değil hem anneniz,iyi tatiller

Bence bırakılabilir. Ama ben çocuklu tatili tercih ederim. Benim de başka bir sorunum var. Büyük kızım çok erken abla oldu, kardeşi doğmadan kreşe başladı vs. Ben de ona özel bir tatil yapmak istiyroum. Küçük 22 aylık. İkisiyle çıktık geçen ay. Bu ay da sadece büyüğü götürüp ona odaklanmak istiyoruz eşimle. Yani küçük olunca büyüğün özgürce eglenmesi sınırlı oluyor. Sen ne dersin, bana da akıl ver?

Biz 10 gun öncesinde gittik 10 aylık bebeğimle tatile cooookkk zor oldu ama yine olsa yine bırakmam zaten benimki emiyor baska bisey cok zor yer oyle olmasa da bırakmam hep gözümün önünde olsun istiyorum

sakin bırakma bende eşimle üç gün tatil yaptım ve kızımi annem yalvarmasina rağmen bırakmadım kizim ben teyzesi de vardi 663n4
Ben bırakmadım bizde eşimle üç gün tatil yaptik annenin ısrarları hatta yalvarmalarina rağmen bırakmadım asla bırakmam bence sen de bırakma.icin rahat etmez ben kızımı yemeğinden banyosuna gece yatması vs hep kendim yaptığım için rahat edemem.annem de mükemmel bakar tabi ona şüphe yok ama anne gibi kimse olamaz annelik başka bişey.babasida çok iyi bakar zaten tatilde kızımıza beraber baktık çok hareketli 18 aylik biraz zor oluyor mutlaka yardım eden olacak yoksa tatilden bişey anlamıyorsun. Gece uclere kadar gezdik ve kızımız da yaninizda çok eğlendi iyiki getirdik dedik tabi o uyuyordu bebek arabasında.
Sonuçta gözünün önünde üstelik emziriyorum ben hala kesinlikle bırakmanı tavsiye etmem aklın kalıcak gözlerin hep onu arayacak bir bebek gor sen yavrum keşke yanında olsa dicen hem oda gezsin annesi.tatile gittigim yerde daha 40 günlük bebekler vardi psikologlar çocuklarla tatil yapmayı öneriyor bu sayede gözün korkmuyor başka biryere rahat gidiyosun.al bebisini cad git bol bol foto çektir büyüyünce ona gösterirsin ben bir dünya foto çektim video falan hatıra kalır.iyi eğlenceler

Ben hiç ayrı biyere gitmedim istermiydim tabiki isterdim benim için bi mola olurdu ananesiyle iyiyse arası gidebilirsin bence önce allaha sonra annene emanet bu fırsatı kaçırma büyüyünce daha zor
Hee bu arada ben onlar olmadan çarşıya bile çıkamıyorum içim rahat etmiyo

emzirmesemde gitmem sanırım.. çoook özlüyorum ben iki saat ayrı kalsam..bu benim fikrim tabi.. birde aklı evde iken bedeni tatilde nasıl rahat tatil yaparki insan gönlünce

3 gün uzun bir süre değil.
Ben giderdim.
Bu bencillikte olmaz.
Sonuçta ona gözü gibi bakan birisi olacak.

Emzirmek dert degilse neden olmasın.

En çok bebek sahibi annelerin tatile ihtiyacı oluyor bence.

Annelik çok özel tabi, kimse yavrusunu gözünün önünden ayırmak istemez ama buldumcuk olmak garip biraz. Gidin bence.

esımın uvey ablası ıkız bebeklerını yengesıne bırakıp kac gunlugune gıttı senın annen bakacakmıs bı sorun olmaz sanırm

Ben gittim. Tam 1 yaşındaydı oğlum ve ikinci bebeğime hamileydim. Annem ben bakarım kızım,bir daha bu fırsatı yakayamayabilirsin git kafanı dinle dedi. Öyle iyi geldi ki o tatil bana anlatamam.

Ağlayarak gittim ama müthiş dinlenmiş ve pozitif bir şekilde döndüm.

Buradaki yorumlara bakmayın. 3 gün çocuğunuzu bırakmanız sizi kötü anne yapmaz. Aksine arada küçük molalar verilmeli ki hem vücut hem de kafa olarak dinç kalasınız.

Benim çocuğum yok ama muhtemelen bırakırdım. 3 günlükmüş hem. Rahat edersiniz tatilde biraz eşinizle birbirinize vakit ayırmış özel geçirmiş olursunuz tatilinizi:) erkeklerin şikayetçi oldukları şeyler arasında annelik ve kadınlığı birbirinden ayıramamak. Eşinize karşı annelik yönünüzü rafa kaldırın, bu 3 günlük tatil fırsat işte sizin için :)

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. :) ben ikinci çocuğu bile düşünemiyorum kızım ilgisiz kalır diye ama büyük kızınızı ihmal etmeyin derim çünkü biz aynısını yaşadık ve şuan ihmal edilen tanıdğımın kızı çok asi bir genç kız oldu maalesef, çocukluğunun acısını çıkarıp bibutn ilgiyi toplamak için öyle şeyler yapıyor ki .. O kadar da ilgisiz değildi üstelik ..

Ben de Ben de öyle düşünüyorum ama annelik duygum ağır basıyor sanırım. Orada bir bebek görsem üzülürüm falan diye düşünüyorum. Yani bir de çoğunluk bırakma falan demiş daha doğrusu ben bırakamam demiş duygularım iyice yoğunlaştı.. Çok ihtiyacım var kafa dinlemeye aslında zor zamanlardan geçiyorum..

3 gün bırakmakla ihmal etmiş olmazsınız çocuğunuzu.bence bırakabilirsiniz ama yine de içiniz rahat etmeyecekse,annenize de sizinle beraber gelmeyi teklif etseniz.orada,sizin yanınızda bakar. siz de vicdan yapmazsınız ,hem de dinlenmiş olursunuz.

Anneden anneye degisir kimisi candir gozunden sakinir kimisinide cuzdan bile emanet edilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…