hakkaten ya. ben anne degilim ama anne olsam bu lafa inanilmaz alinir ve darilirdim. Yani bebegimden bir dk ayri kalamam diyen anneler vardir. ve bunu demeye de sonsuz haklari var. ama biraz nefes almak istiyorum esimle romantizm yasamak istiyorum diyen ve bebegini de bakici vs ye degil de ona en iyi bakacak olan anneanneye birakan kadinlara da umursamaz demek nasil bir anlayistir aklim almiyor gercekten. Anladik siz eeeeeen mukemmel ama eeeeeen fedakar annesiniz. Bence konu sahibi 3 gunden hic ama hic birsey olmaz. gece uykunuz bolunmeden uyuyabilmek o uyanacak mi diye dusunmeden sevisebilmek bile nasil iyi gelir evlilige. ki otel odasinda ayni odada yatacak insanlar cocukla beraber. cocuk gelince bunlarin hepsi cope mi yani? insani cocuk dogurmaktan sogutuyorsunuz. demek ki diyorum ben 3 gun anneme birakip tatile gitsem arkamdan umursamaz diyecekler.Evet evet umursamaz anneyiz. Bırakıp bırakıp çekip gideriz. Iyi niyetli yorumunuz bu mu?
Anliyorum ben 9 aylikken basladim ama 5 saatte evde oluyordum. Uzmeyin kendinizi rutin olustugu icin cocuk alisir sizi aksam saatlerinde gormeye. Bol bol fiziksel temas kurun arayi kapatin :)kızım 4.5 aylık basladım işe o kadar suçluluk duyuyorum ki işe gelirken bir an önce eve gitsem diye bakıyorum
Sütüm olmadığı için 3 aydan sonra kızımı emzirmediğimden dolayı kızımı 6 aylıkken anneme bırakıp tatile gitmiştik hemde 10 gün gibi epey uzun bir süre.Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Dediğiniz gibi bırakıp bırakıp çekip gittiğinizde tabi ki umursamaz anne oluyorsunuz biz bırakıp çekip gitmeyi bilmiyormuyuzEvet evet umursamaz anneyiz. Bırakıp bırakıp çekip gideriz. Iyi niyetli yorumunuz bu mu?
anne misiniz?
ya da pedagog psikolog mu?
hangi bilgiye göre boyle dusundunuz ?
ben ezbere yazmadim , hissi duygularim degil yazdiklarim . hakikat bu .
Ne demek çok da fedakar olmamak lazım? Bebekler kendi istekleriyle dünya'ya gelmiyorlar biz istediğimiz için dünya'ya geliyorlar elbette çok fedakar olmamız gerekiyor annelik fedakarlık emek isteyen bir mertebedir.
Benim de 5 yasinda kizim var. Ayni sey soz konusu oldu, 15 gun avrupa tatili ustelik yol , yeme icme, konaklama ucretsiz.6 yaşımda oğlumu 15 gün bırakmamı istediler bir yurt dışı gezisi için, bırakamadımGaliba ben de biraz abartıyorum ama onsuz gidilen tatilden bir şey anlamam ki.
:)çocuğum
çocukların düşüncesi değil mi önemli olan
ona göre yazdım
Peki sayin cok mükemmel anne ve psikolog hanimcim.Bu cocugun psikolojisine dair ciddi bir risk almaktir. Ve kisa vadede bir olumsuzluk gorulmuyor olmasi uzun vadede gorulmeyecegi anlamina gelmez.
olayı tartışmaya getirmeye çalışmayın boşuna
tamam anladık
en süper anne sizsiniz
saçlarını süpürge ettiniz kendinizden bile vazgectiniz
çalışanlar tatile gidenler anne mi peh
Nasıl oldu mu şimdi yorumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?