1 yaşındaki bebeğinizi annenize bırakıp tatile gider miydiniz?

Ben bi uyenin yorumundan bi yeri alintilamaya çalıştım ama nasıl olduysa son kopyalama eklentimi buraya yukledim. Sorry konu sahibi

Mutlu anneler Mutlu bebekler demek. Yanı annene güveniyorsan Bu tatile de ihtiyacın varsa 3 gün cok uzun süre değil bırak git bence. Zaten götürsen de çocuk da daha küçül bir şey anlamaz. Kızımı bu yaz 22 aylıkken 1 haftalık otel tatiline götürdük çok eğlendi. Hala dolzbından mayolarını bulup getiriyor. Ama daha küçükken onlar da anlamıyor bir şey.

Evet evet umursamaz anneyiz. Bırakıp bırakıp çekip gideriz. Iyi niyetli yorumunuz bu mu?
hakkaten ya. ben anne degilim ama anne olsam bu lafa inanilmaz alinir ve darilirdim. Yani bebegimden bir dk ayri kalamam diyen anneler vardir. ve bunu demeye de sonsuz haklari var. ama biraz nefes almak istiyorum esimle romantizm yasamak istiyorum diyen ve bebegini de bakici vs ye degil de ona en iyi bakacak olan anneanneye birakan kadinlara da umursamaz demek nasil bir anlayistir aklim almiyor gercekten. Anladik siz eeeeeen mukemmel ama eeeeeen fedakar annesiniz. Bence konu sahibi 3 gunden hic ama hic birsey olmaz. gece uykunuz bolunmeden uyuyabilmek o uyanacak mi diye dusunmeden sevisebilmek bile nasil iyi gelir evlilige. ki otel odasinda ayni odada yatacak insanlar cocukla beraber. cocuk gelince bunlarin hepsi cope mi yani? insani cocuk dogurmaktan sogutuyorsunuz. demek ki diyorum ben 3 gun anneme birakip tatile gitsem arkamdan umursamaz diyecekler.

kızım 4.5 aylık basladım işe o kadar suçluluk duyuyorum ki işe gelirken bir an önce eve gitsem diye bakıyorum
Anliyorum ben 9 aylikken basladim ama 5 saatte evde oluyordum. Uzmeyin kendinizi rutin olustugu icin cocuk alisir sizi aksam saatlerinde gormeye. Bol bol fiziksel temas kurun arayi kapatin :)

1 yaş çok erken. Anne kuzusu oluyorlar daha. Hem tatil yapmak onların da hakki değil mi. Denizi kumda oynamayi cok seviyor bebekler.

Sütüm olmadığı için 3 aydan sonra kızımı emzirmediğimden dolayı kızımı 6 aylıkken anneme bırakıp tatile gitmiştik hemde 10 gün gibi epey uzun bir süre.
Aklım kaldımı elbette kalmadı çünkü annem ve babam kızıma bizden çok daha iyi bakıyorlardı.
Şu anda 19 yaşında hala annemle kalıyor :)
Sizin şahsi düşünceniz ve huzurunuzla alakalı bir karar.
Siz ne istiyorsanız öyle yapın bence.

Benim 3 çocğum var.Oğlum küçükken (en büyüğü yani) eşimin ısrarıyla anneannesine bıraıp tatile gitmiştik.1 günde hastalanıp dönmek zorunda kaldık.O günden beridir tatilim onların peşinde koşturmakla geçse dahi asla çocuklarımsız bir yere gitmem :))

Gidilmez mi tabii ki gidilir ama benim içim rahat etmez kime bıraktığınızla ilgisi yok bunun anneme her konuda çok güvenirim ve en iyi şekilde çocuklarıma bakacağını bilirim ama yine de bırakmam.En iyi kararı yine siz verirsiniz.Sevgiler.

Ne demek çok da fedakar olmamak lazım? Bebekler kendi istekleriyle dünya'ya gelmiyorlar biz istediğimiz için dünya'ya geliyorlar elbette çok fedakar olmamız gerekiyor annelik fedakarlık emek isteyen bir mertebedir.

olayı tartışmaya getirmeye çalışmayın boşuna
tamam anladık
en süper anne sizsiniz
saçlarını süpürge ettiniz kendinizden bile vazgectiniz
çalışanlar tatile gidenler anne mi peh
Nasıl oldu mu şimdi yorumum

Normal zaman olsa, baska is güç icin olsa belki birakilir ama tatil icin asla birakmazdim.
Tatil senede bir kere zor yapiliyor, yazik degil mi cocuk da eglensin.

6 yaşımda oğlumu 15 gün bırakmamı istediler bir yurt dışı gezisi için, bırakamadım Galiba ben de biraz abartıyorum ama onsuz gidilen tatilden bir şey anlamam ki.
Benim de 5 yasinda kizim var. Ayni sey soz konusu oldu, 15 gun avrupa tatili ustelik yol , yeme icme, konaklama ucretsiz.
Esim istersen git dedi ama 15 gun bu ya, bir daha bu firsat ele gecmese de yine de gidemedim.

Biraz da olsa benzer bir durum var bende kara kara düşünüyorum. 2.5 yaşında kızım sınav için iki gece gitmem gerekiyor yolu çekmesin diyorum eziyet otobüsler

Sizinki daha küçük tatile beraber gidin emin olun kafanız daha rahat olur daha keyif alırsınız

Çocuğu kendine bağımlı yapan anneler 1 gün bile bıraksa çocuk travma geçiriyor. Ben çok ayrı kaldım annemden babamdan hiç de bir şeyim yok çok şükür. Sizin aranız nasıl bebeğinizle? Her dakika beraberseniz zor olabilir.

Ya bu tipler belli. Çocuğa yapışık yaşarlar. Çocuk büyüyünce de hiçbirşeye izin vermezler. Herşeye karışırlar. Doğurdukları insana hayatı zindan ederler.
Sonra da burda gelip çalışan anne, 3 gün tatile giden anne kötü anne diye konuşurlar.

3 günlüğüne bırakırdım. Daha fazlası zorlayabilirdi çocuk zorlanmasada ben zorlanırdım özlem basardı.

3 gün makul süre anneyle babanında buna ihtiyacı var enerji depolayıp mutlu olmaları kafa dağıtmaları lazım ki çocuğa daha verimli olsun.

5 saat işe gidiyorumda o bile iyi geliyor bende kendime geliyorum sürekli çocukla dipdibe olmak bunaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…