1 yaşındaki bebeğinizi annenize bırakıp tatile gider miydiniz?

Hayir birakmazdim.
Bir bucuk yasinda kizim.. mayista tatile ciktik bir yasindaydi asla aklimdan bile gecirmedim.
Cok eglendik havuza girdi, degisik yerler gordu onsuzzz asla tad alamam..
Ama buyuk olsaydi olabilirdi daha cok ufak..
Arada birakilip esle zaman gecirilebilir ama tatil diyosunuz uzaga tatile oyuzden kendi fikrim bu.

Oldu oldu tam da vurdumduymaz anne yorumu :)))) Nasıl oldumu şimdi yorumum

Terbiyesizlik yapma BU TİPLER ne demek,acaba sen nasıl bir tipsin? Haddini bil.

3 gun icin goturup cocugun duzenini bozmaya değmez. Emzirmiyorsaniz ve hasta degilse birakin.

Ruh sağlığı iyi, mutlu anneler iyi cocuklar yetistirir.

Bence gidin yani. Ruhunuza iyi gelir eminim.

Ben bırakmadımda ne oldu arkadaşım 10 yıldir başlarındayim evin icinde tatil yok gezme yok aman neymis birakamam dayanamam cook pismanim cook keske biraksaydim gezip tozsaydim simdi bebegim 1 yasina gelsin insallah birakip tatile gidicem hic kafani yorma git keyfine bak

Dediğiniz gibi bırakıp bırakıp çekip gittiğinizde tabi ki umursamaz anne oluyorsunuz biz bırakıp çekip gitmeyi bilmiyormuyuz
şaka mı bu? Bir anne çocuğunu 3 gün bırakıp gitti diye umursamaz anne mi oluyor? Gerçekten bir anne olarak böyle mi düşünüyorsunuz?

Anne oldu diye dinlenmeye hakkı yok mu? Üstelik zor günlerden geçiyormuş.

Bırakıp bırakıp gidiyoruz dememe inandınız sanırım.

zehir88 ben bırakmazdım. İnsanlık hali herşey olabilir kaza vb Siz olduğunuzda da olabilir tabi ama siz yokken farklı bence
Bırakılan kişiye de çok büyük sorumluluk
Ben korkarım ya bana gittiğim yerde birşey olursa diye bu düşüncem normal değil biliyorum takıntılı ama bu yaşadığımız olaylardan sonra fazlaca bunu düşünür oldum

Dediğiniz gibi bırakıp bırakıp çekip gittiğinizde tabi ki umursamaz anne oluyorsunuz biz bırakıp çekip gitmeyi bilmiyormuyuz

Cocugunu arada sirada buyukanneye birakmak umursamazlık olmuyor da, cocukla sürekli dipdibe yasayip kendine bagimli hale getiren anne kendi gibi bağımlı cocuk yetistirmis oluyor. Ileride sevgilisini saplanti haline getiren, ana kuzusu olup evliligini yurutemeyen tipler bu bagimli cocuklardan çıkıyor.

Gel de anlat işte. Çocuğum anneanne ve babaanneye kaliteli vakit geçiriyor,onları seviyorsa benim de bir kaç gün kafamı dinlememde ne mahsur olabilir? Neden dinleniyorum diye umursamaz anne oluyorum.

Iş seyahatine çıkan anneler ne yapsın? Mecburiyetten umursamaz oluyorlar herhalde.

Küçücüktüm her yaz babaannemle köye giderdim. Ne travma yaşadım ne de annemden soğudum.

Ee sende onlarla tatile ciksaydin,yada gezseydin bir rahatsizliklari yoksa.
Benim kizim bir bucuk yasinda ikinci tatile cikti.
Ayrica surekli geziyoruz hafta ici hafta sonu mutlaka yemeklere yada onun mutlu olucagi yerlere..
kendim kizimida alip arkadas gorusmelerine gidiyorum.
neden eve tikilayim ki?

Bazende anneannesine birakip toplu cocuksuz yemeklere esimle katiliyorum, bazen aksam esimle basbasa cikiyoruz birakiorm.. yani cocuk olunca eve tikilmak diye bisey yok.

Valla anlamıyorum anlamakta istemiyorum kişiden kişiye değişir iş olsa anlarım da 1 yaşındaki bebeği bırakıp gezmeye gidenleri anlamıyorum

Gidin canım sizi tutan mı var

Hayir birakmam. Özlerimmm

Kizim sorunlu bir bebekti yeme uyuma konusunda bende cok bunalmistim esimle 2 geceligine yasadigimiz sehire 2 saat uzaklikta bir yere tatile gitmistik.ilk gun kesintisiz uyumus sorunsuz yemek yemistim.2.gun cocuk sesi duysam kizim sandim kokusu burnuma geldi annemdem fotosunu istemistim gorunce aglayarak bavulu toplayip son gun parasini yakarak eve donmustuk.ama annelerinde molaya ihtiyaci kimine 1 gun kimine 1 hafta

Oğlum 2 yaşında 8 aylık ve 1 yaşındayken 1 er gün bıraktım,çocuk anneanneyle yakınsa 3 günün sorun olacağını düşünmüyorum.

Böyle olanlar derken eşi ile yalnız kalmak için fırsat yaratanları kastetmiştim direkt sizi kastetmedim. Siz zorunluluktan bırakmışsunuz zaten. Eşi bağlamak derken de amyine bir ifadeyle gülümsetmek istemiştim. Yoksa aşkolsun hepimiz anneyiz ve eşiz bu konuda konuşanlardan. Kırdıysam Özür dilerim.

Bu konu cook tartisilir burda canim.eminim konu acmadan öncekinden daha kararsiz ve suclu hissediyorsun.sen.kendi düşünce ne sartlarina gore hareket et.uc gun esinle tatile gitmekle kotu anne olmazsin bana gore.

Annelerinde kendilerinin once mutlu ve rahat olmasi gerekiyor ki evlatlarina huzur verebilsin o uzmanlar bunuda soyluyor.

Zor zamanlardan da geciyormussun belki iyi gelir bu kucuk mola.

Sanki hepimiz uzmanlarin gorusune gore mi yetistirildik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…