- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
Oldu oldu tam da vurdumduymaz anne yorumu :)))) Nasıl oldumu şimdi yorumumolayı tartışmaya getirmeye çalışmayın boşuna
tamam anladık
en süper anne sizsiniz
saçlarını süpürge ettiniz kendinizden bile vazgectiniz
çalışanlar tatile gidenler anne mi peh
Nasıl oldu mu şimdi yorumum
Terbiyesizlik yapma BU TİPLER ne demek,acaba sen nasıl bir tipsin? Haddini bil.Ya bu tipler belli. Çocuğa yapışık yaşarlar. Çocuk büyüyünce de hiçbirşeye izin vermezler. Herşeye karışırlar. Doğurdukları insana hayatı zindan ederler.
Sonra da burda gelip çalışan anne, 3 gün tatile giden anne kötü anne diye konuşurlar.
Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Ben bırakmadımda ne oldu arkadaşım 10 yıldir başlarındayim evin icinde tatil yok gezme yok aman neymis birakamam dayanamam cook pismanim cook keske biraksaydim gezip tozsaydim simdi bebegim 1 yasina gelsin insallah birakip tatile gidicem hic kafani yorma git keyfine bakEvet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
şaka mı bu? Bir anne çocuğunu 3 gün bırakıp gitti diye umursamaz anne mi oluyor? Gerçekten bir anne olarak böyle mi düşünüyorsunuz?Dediğiniz gibi bırakıp bırakıp çekip gittiğinizde tabi ki umursamaz anne oluyorsunuz biz bırakıp çekip gitmeyi bilmiyormuyuz
Dediğiniz gibi bırakıp bırakıp çekip gittiğinizde tabi ki umursamaz anne oluyorsunuz biz bırakıp çekip gitmeyi bilmiyormuyuz
Gel de anlat işte. Çocuğum anneanne ve babaanneye kaliteli vakit geçiriyor,onları seviyorsa benim de bir kaç gün kafamı dinlememde ne mahsur olabilir? Neden dinleniyorum diye umursamaz anne oluyorum.Cocugunu arada sirada buyukanneye birakmak umursamazlık olmuyor da, cocukla sürekli dipdibe yasayip kendine bagimli hale getiren anne kendi gibi bağımlı cocuk yetistirmis oluyor. Ileride sevgilisini saplanti haline getiren, ana kuzusu olup evliligini yurutemeyen tipler bu bagimli cocuklardan çıkıyor.
Ee sende onlarla tatile ciksaydin,yada gezseydin bir rahatsizliklari yoksa.Ben bırakmadımda ne oldu arkadaşım 10 yıldir başlarındayim evin icinde tatil yok gezme yok aman neymis birakamam dayanamam cook pismanim cook keske biraksaydim gezip tozsaydim simdi bebegim 1 yasina gelsin insallah birakip tatile gidicem hic kafani yorma git keyfine bak
Valla anlamıyorum anlamakta istemiyorum kişiden kişiye değişir iş olsa anlarım da 1 yaşındaki bebeği bırakıp gezmeye gidenleri anlamıyorumşaka mı bu? Bir anne çocuğunu 3 gün bırakıp gitti diye umursamaz anne mi oluyor? Gerçekten bir anne olarak böyle mi düşünüyorsunuz?
Anne oldu diye dinlenmeye hakkı yok mu? Üstelik zor günlerden geçiyormuş.
Bırakıp bırakıp gidiyoruz dememe inandınız sanırım.
Gidin canım sizi tutan mı varCocugunu arada sirada buyukanneye birakmak umursamazlık olmuyor da, cocukla sürekli dipdibe yasayip kendine bagimli hale getiren anne kendi gibi bağımlı cocuk yetistirmis oluyor. Ileride sevgilisini saplanti haline getiren, ana kuzusu olup evliligini yurutemeyen tipler bu bagimli cocuklardan çıkıyor.
Hayir birakmam. ÖzlerimmmEvet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Böyle olanlar derken eşi ile yalnız kalmak için fırsat yaratanları kastetmiştim direkt sizi kastetmedim. Siz zorunluluktan bırakmışsunuz zaten. Eşi bağlamak derken de amyine bir ifadeyle gülümsetmek istemiştim. Yoksa aşkolsun hepimiz anneyiz ve eşiz bu konuda konuşanlardan. Kırdıysam Özür dilerim.Benden bahsederken ,"böyle olanlar"diye bahsetmezseniz sevinirim. Ayıp etmissiniz.
Kocami falan bagladigim yok. O dusunceylede bırakmadım. İki çocuğum var. Bakıcı izne gideceği için ya krese bırakacaktık yada temiz havaya ve anannesine. Ben ananesini seçtim. Akciğerlerinde hastalık ve hırıltısı orada geçince kapalı alanda kalana kadar orada kalsin dedik.iki hafta sonra gidecektir. Emniyette calistigim ve malum darbe olayindan sonra gece-gündüz işten cagiriyorlar orada kalması daha iyi oldu.
Ayrıca tatile giderken cocuklarimla gidiyorum ama birakilabilirde. Bizler sadece annebaba değiliz birer insanız ve nefes almaya ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?