- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
İstediğinizi düşünmekte özgürsünüz,benim yazım açık ve net ortada.Niye umursamaz diye lanse ediyorsunuz ki.
Çocuğunu bırakıp gitmek neden umursamamak olsun.
Tatile giden anneleri neden kötü yansıtmak niyeti var içinizde.
Kalanlar iyi gidenler kötü mantığında sizin gibi yorum yapanlar. Net bir şekilde görünüyor yani.
*çocuğun psikolojisi bozulmaz. Travma geçirmez.
Çocuk anneden ayrı kötü bir durum yaşarsa bunlar olur, annesi bıraktı diye travma geçirmez yani. Nerden uyduruyorsunuz bunları.
Cocukta zaman algısı yeni yeni oluştuğu için sadece işten geliş saatinde bekler. Oda görüntülü telefon görüşmesi ile halledilebilir.
Resmen cami avlusuna bırakıp gitme trajedisi yarattınız konuda.
Pes.
Ne demek çok da fedakar olmamak lazım? Bebekler kendi istekleriyle dünya'ya gelmiyorlar biz istediğimiz için dünya'ya geliyorlar elbette çok fedakar olmamız gerekiyor annelik fedakarlık emek isteyen bir mertebedir.bu kadar abartmaya gerek yok
sonuçta teknoloji gelişti aksamlari görüntülü konuşup bebeği sakinlestirebilir
çocuklar için düzen önemli sürekli yanında olması değil
bana çok fazla dramatiklestiriliyor geliyor böyle soylenince
bu yaz sicaklarinda evde sıkılmış bunalmış bir anne mi yoksa tatilde dinlenip gelmiş mutlu anne mi bence ikincisi
ayrıca o çocuklar büyüyünce sizi bile dikkate almadan tatile gidecekler
çok da fedakâr olmamak lazım
Kimse cocuk anneyi unutur demiyor ki zaten, psikolojisini etkileyebilecegini soyluyoruz.Bizim kadınların bu olayları dramatize etmelerinde beni batıyor. Uç günde hiçbir çocuk annesini unutmaz. Çocuğa kim bakarsa çocuk onunla mutludur. Emin olun onlar bizim kadar etkilenmiyorlar
Bırak veya bırakma demiyeceğim ama 3 gün uzun süre dedin ya çok etkilendim, kimisine göre uzun, kimisine göre kısa bir süre. Bunu vicdan yapıp burada konu açmanız bile iyi bir anne olduğunuz gösterir bence.Evet arkadaşlar gider miydiniz? Kafam karman çorman. Bir taraftan bırakamam dayanamam diyorum bi taraftan hastalanır diş döneminde diyorum. Biraz kendi rahatımı da düşünüyorum açıkçası. Ama yine de içim bi garip oluyo onu bırakma duşuncesiyle. 3 gun kalıcaz zaten. Kızım annemi çok sever annemle kaldığında hiç yabancılık çekmez butun gün kalmışlığı vardır annem de ona gozu gibi bakar ama 3 gun uzun sure.. Kararsızım fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Çünkü yaşadım oradan biliyorum.Kimse cocuk anneyi unutur demiyor ki zaten, psikolojisini etkileyebilecegini soyluyoruz.
Uzmanlar etkilendiklerini soyluyor, peki siz neye dayanarak etkilenmiyorlar diyebiliyorsunuz?
Verdiginiz ornek konuyla tamamen alakasiz olmus gercekten.Çünkü yaşadım oradan biliyorum.
Uzmanlara ne kadar güvenilir bilmem. Büyük kızımın yemesi içmesi Dr ve diyetisyen kontrolindeydi. Şimdi hiçbirşey yemeyen miymiy bi kız oldü. Küçükte tam tersi kafamiza Gore yedirdik icirdik. Şimdi maşallah var. Allah dusurmesin uzmanlarda işlerini yapıyor ama bence çocukların karakteri ve kişiliği daha belirleyici.
Yo uzmanların net ifadeleri ve onlara tamamen bağlı kalmak hakkında bir tecrübe yazdim. Yani olaylar çocuğuna Gore degisirVerdiginiz ornek konuyla tamamen alakasiz olmus gercekten.
kızım 4.5 aylık basladım işe o kadar suçluluk duyuyorum ki işe gelirken bir an önce eve gitsem diye bakıyorumTatile gitmem ama markete bile gidemem 1 saat ayri kalamam fikrinde degilim. Calisan anneler ne yapiyor? Gunu birlik ayri kalinabilir. Ama gece cocuk uyumadan once eve gelinmesi taraftariyim.
Bu cocugun psikolojisine dair ciddi bir risk almaktir. Ve kisa vadede bir olumsuzluk gorulmuyor olmasi uzun vadede gorulmeyecegi anlamina gelmez.Yo uzmanların net ifadeleri ve onlara tamamen bağlı kalmak hakkında bir tecrübe yazdim. Yani olaylar çocuğuna Gore degisir
Evet evet umursamaz anneyiz. Bırakıp bırakıp çekip gideriz. Iyi niyetli yorumunuz bu mu?Kimsenin kötü yorum yaptığı falan yok, herkes fikrini yazmış, kimse konu sahibine illede git, yada sakın gitme, demiyor ki her anne bir olamaz kimisi dayanamaz kimisi de umursamaz çekip gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?