- 4 Mayıs 2015
- 133
- 56
- 28
- Konu Sahibi Kelebek8989
-
Dikkatli oku arkadaşım burda kendi cinsel yaşamımızdan onun bunun ilişki seslerinden falan bahsetmiyorum sanki bu konuyu açarken cinsel haz duyuyorum tövbe yarabbim 13 yaşındaki bebek bahsettiğim sıcak bastı ne demek rahatsız olduysan yazmak zorunda değilsin burda endişemizi paylaşıyoruz ve gerçekten bebeğim için endişeleniyorum sen gülüyosun yazma o zamanYine uyeni üye hepte cinsel konular bugün yoğun sıcaklar bastı herhalde:)
sağol canım inşallah sorucam başka çarem yok kaç gündür kafama takıldı endişeleniyorumÇocukluk çağı mastürbasyonu deniliyor buna sanırım.
Çevremden duydum ben küçük yaşta yapanları.
Çekinmeden sorun doktoruna sağlıkta ayıp yoktur.
Yine uyeni üye hepte cinsel konular bugün yoğun sıcaklar bastı herhalde:)
Korkutmak istemiyorum o yüzden bağırmıyorum ama o sırada dikkatini başka yöneçekmeye çalışıyorum oyuncaklara vs tabiki sorucam doktora sağol canım azda olsa içim rahatladı ben daha önce böyle bişey duymadığım için korkmuştumBunu duymuştum. Bebek yaşta olan bir çeşit mastürbasyon bu. Bunu cinsellik yaşamak için yapmıyorlar tabi ki.
Bu çocuklar cinsel kimlikleri erken geliştiği için ergenliğe yaşıtlarından çok daha erken giriyorlar. Hormonları tetikliyor çünkü.
Doktor kim olursa olsun bahsedin. Bir şey yapılabilir mi bilmiyorum. Bağırsa bile engellemeniz gerekir.
Bilgisi olmadan fikri olmak böyle bir şey demek ki.
Korkutmak istemiyorum o yüzden bağırmıyorum ama o sırada dikkatini başka yöneçekmeye çalışıyorum oyuncaklara vs tabiki sorucam doktora sağol canım azda olsa içim rahatladı ben daha önce böyle bişey duymadığım için korkmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?