1.yil donumu

Duyqu Melisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
35
17
3
31
Merhaba arkadaslar direk konuya girmek istiyorum bugun bizim 1. Evlilik yil donumumuz ama bilin bakalim esim nerede ?

İs yerinden raporlu oldugu halde arkasinin evine dogalgaz yapmaya gitti ( kiramamis) ve saat 9 olmasina ragmen yok!!! Siz bu adama ne yapardiniz?

Ben eve almamayi dusunuyorum....

adamı bırlıkte yasadıgınız eve almamak olmaz tabıkı :)
geldıgınde bıraz surat yapın evet ama cokta uzatmayın telafı eder belkıde gelırken bı suprızı olur
evlılık yıldonumunuz kutlu olsun bu arada :) huzurla mutlulukla saglıkla yasayın bırlıkte

Merhaba arkadaslar direk konuya girmek istiyorum bugun bizim 1. Evlilik yil donumumuz ama bilin bakalim esim nerede ?

İs yerinden raporlu oldugu halde arkasinin evine dogalgaz yapmaya gitti ( kiramamis) ve saat 9 olmasina ragmen yok!!! Siz bu adama ne yapardiniz?

sabahdani kutlamadi ben olsam bozulurum yani arkdasina yarinda giderdi önemli bir gün benim icin

ben 9 yillik evliyim hala cok önem veririz heleki 1 dediginiz gibi unutuysa cok kötü
Iste her cift farkli. Adami nasil alistirirsan oyle gider. Ben hic ustune gitmedim kusmedim unuttugunda. Bu sene ikimiz de unuttuk 1 gun sonra ben dedim askim dun evlilik y.donumumuzdu diye :) onun sayesinde ben de odun oldum. :KK48: simdiki aklim olsa ilk yillarda sikardim ümügünü..

Bilmiyorum çok mu düz düşünüyorum ama adam önemsememiş, sizinde ne düşüneceğinizi umursamamış. Üzülürdüm elbet ama ses etmezdim, düzgünce onun Önem vermemiş olabileceğini ama benim için önemli olduğunu anlatırdım.

Iste her cift farkli. Adami nasil alistirirsan oyle gider. Ben hic ustune gitmedim kusmedim unuttugunda. Bu sene ikimiz de unuttuk 1 gun sonra ben dedim askim dun evlilik y.donumumuzdu diye :) onun sayesinde ben de odun oldum. :KK48: simdiki aklim olsa ilk yillarda sikardim ümügünü..
benim icim önemli ve asla unutmaz cicegini hediyesini alir hemde guzel hediyeler alir dogumgunume önem vermem yinede alir ama ne bileyim evlilik yildönümü önemli benim icin. mutlu oluyorum

Kurulum derken?

Arkadaşı zor durumda mı? Çok üşüyorlar ? Hasta var mı?

Bak bunlar varsa evlilik yıldönümü kutlaması ertelenebilir..

Diğer türlü de daha gün bitmedi belki sürpriz Bi güzellik vardır ..

Ya da bu tarz günlere benim gibi önem vermiyordur..

Zaten böyle günler iki kişi karşılıklı değer veriyorsa anlamlı , taraflardan biri kıymet vermiyorsa tatsız oluyor.

Benim eşim kendi kendine kutlar yıllardır ben pek sallamam, unuturum. Nezaketen uyum sağlamaya çalışırım falan.

Mutluluğunuzu bu yüzden zedelemeyin

Bizimde dun

Bizimde dundu yildonumu bizimkide yoktu

Umarim eve gelince hatasini anlar ve kendisini affettirebilir..
Gecen sene dogum gunumde ayni boyle bi ddurum oldu isyerinden cok gec geldi tabi ben hayal kirikligi ama eve bi geldi elinde pastayla binada bagira bagira iyiki dogdun demesin mi canim ya unutmamis :))

Insallah seninkide sana oyle supriz yapar canim.

Belki gelince seni Mutlu edecektir. Ya bilmiyorum ama benim böyle tarih takıntım yok pek. Yani yıldönümü özel bigün diye ogünü kocamla küs geçirmeye değer mi. Bilemiyorum. Benim için huzur bi çok seyden önce geliyor sanırım. Bu arada onu eve almama Hakkı'nız yok maalesef yada almadığınız taktirde onun nereye gideceği sizi ilgilendirmemeli

ay kizlar surda senede iki gün var dogum hünlerimiz ve evlilk yildönümü unutmasinlar tabi konu sahibi sabhtanda mi hic kutlmdi aksama kadarda arkdasina yardim etmesi tuhf saat kac oldu ..

Back
X